- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.681
selam kizlar nasilsiniz hayirsiz arkadasiniz gelemiyor bir türlü simdide griple ugrasiyorum.haber verdik ailemize hepsi sasti.kayinvalidemin tabana bir iple sis kadum yemekte kadin yazik soka girdi insallah oglan olur diye dualar ediyor ay dayanamadim agladim aglastik hepimiz.benim kizlar pek hos karsilamadi kiskanclik damarlari tuttu zamanla alisirlar herhalde ha onlarda kiz istemiyormus esyalarini hatta eskilerini bile vermezlermis okulda yardim etmezlermis tehditin bini bir paraya benim sukur ne bulantim nede baska bir rahatsizligim var sanirim raporsuz doguma gidecem yanliz sogana karsi bir hassasiyetim basladi kavrulmus sogan kokusu deli ediyor beni,
sali gunu dr.kontrolum var kanamam hala devam ediyor dr.korkma diyor progestorana devam ediyoruz.
sizler nasilsiniz kizlar yeni haber varmi
Kızlar ben gecikmeli de olsa
adet oldum,moral sıfır
bu aydan itibaren hiç takmıyorum artık olursa olsun hatta olmasa daha da iyi
çünkü dedim ya doğum yaz aylarına gelsin istemem
off offf neyse
Berilcim hadi inşallah bu defa şehzade anası olursun canıım
BİLGİCİM FISTIK KIZIN ECRİN'İN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN...
Nice nice mutlu yılları olsun inşallah...
http://2.bp.blogspot.com/_PrDinv2pz2A/SYB4SFYPfWI/AAAAAAAAAhY/_0DYhi3pATw/s400/bebek018xk.gif
Eki Görüntüle 269628
teşekkür ederim reyhancım,evet şimdi gayet iyiyim çok şükür,streste vardı biraz ama geçti gitti işte umarım bir daha yaşamam,kimse yaşamasın böyle birşeyi....bir doktora daha göstericem bakalım müsait zamanda yine koşuşturuyorum ben ama ne yapıyorsun desen bende bilmiyorum,bir de uykuya düştüm ki sormayın,dur bakalım sonumuz ne olacakmerhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli..
ya ben nasıl oluyor bilmiyorum ama şu sıralar hiç ama hiç vakit bulamıyorum netle uğraşmaya eskiden en azından bir cöö deyip bakabiliyordumda:)
yasemincim çok geçmiş olsun hayatım rabbim tekrarını yaşatmasın ama aksatma bir yada iki doktora daha çık mutlaka kalp şakaya gelmez Allah korusun
ama sitrese girdiğin dönemlerdede etkilenebilirsin şuan iyisin değilmi?yakışıklın napıyor okulunuz nasıl gidiyor:)
arkadaşlar geçmişi çok fazla okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir isimlerinizi tek tek yazmıyorum herkes üstüne alınabilir:)
beni merak eden olursa iyiyim Allaha şükür sadece çok yoğunum kış geldi böyle olduyani artık geldi sayılır bizim evler buz kesiyor:)zaten kış aylarında öyle olurum genelde:)
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
iki tane kız olunca ailedeki herkes oğlan istiyor haliyleselam kizlar nasilsiniz hayirsiz arkadasiniz gelemiyor bir türlü simdide griple ugrasiyorum.haber verdik ailemize hepsi sasti.kayinvalidemin tabana bir iple sis kadum yemekte kadin yazik soka girdi insallah oglan olur diye dualar ediyor ay dayanamadim agladim aglastik hepimiz.benim kizlar pek hos karsilamadi kiskanclik damarlari tuttu zamanla alisirlar herhalde ha onlarda kiz istemiyormus esyalarini hatta eskilerini bile vermezlermis okulda yardim etmezlermis tehditin bini bir paraya benim sukur ne bulantim nede baska bir rahatsizligim var sanirim raporsuz doguma gidecem yanliz sogana karsi bir hassasiyetim basladi kavrulmus sogan kokusu deli ediyor beni,
sali gunu dr.kontrolum var kanamam hala devam ediyor dr.korkma diyor progestorana devam ediyoruz.
sizler nasilsiniz kizlar yeni haber varmi
mommy üzülme tatlım,hiiiç beklemediğin anda gelir o sıpalarKızlar ben gecikmeli de olsa
adet oldum,moral sıfır
bu aydan itibaren hiç takmıyorum artık olursa olsun hatta olmasa daha da iyi
çünkü dedim ya doğum yaz aylarına gelsin istemem
off offf neyse
Berilcim hadi inşallah bu defa şehzade anası olursun canıım
günaydın tatlım,doğum günü kutlu olsun kızınıncanımmmmmmmmmmmmm çoook ama çokkk teşekkür ederim.
face ede yazmışsın sağolasın canı arkadaşım evet prensesim 2. yasının doldurdu arabbim'in izniyle.
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik.
öpüyorum canım seni ve kızlarnı :))
günaydınlar herkese.....
hayırlı haftalar...
günaydınlar güzel prens ve prenses anneleriiiiiiii
Teşekkür ederim reyhancım,evet şimdi gayet iyiyim çok şükür,streste vardı biraz ama geçti gitti işte umarım bir daha yaşamam,kimse yaşamasın böyle birşeyi....bir doktora daha göstericem bakalım müsait zamanda yine koşuşturuyorum ben ama ne yapıyorsun desen bende bilmiyorum,bir de uykuya düştüm ki sormayın,dur bakalım sonumuz ne olacakyakışıklım gayet iyi gidiyor beklediğimin üzerinde bir performansı var umarım hep böyle gider de üzmez annesini he heee bende öyle olurum kış ayları geldiğinde:)))))
iki tane kız olunca ailedeki herkes oğlan istiyor haliyleumarım yakışıklı oğlan gelir bu sefer sana(yada oğlanlar):)))şimdi kızlar biraz mırın kırın ederler de doğunca bebeğin en büyük yardımcın onlar olurlar emin ol
Mommy üzülme tatlım,hiiiç beklemediğin anda gelir o sıpalarsenin adetin birazda stresten geç kalmış olabilir daha rahat bırak kendini bak nasıl göbüşün doluyor bir de ben bıraksam kendimi şimdiye hamileydim :))))))yöntemini bulursan bana da söyle
Günaydın tatlım,doğum günü kutlu olsun kızının,yeni gördüm o yüzden biraz geç kaldı ama mutlu bir ömür geçirsin sevdikleriyle
kızlar merhabaa
veeee sonunda öğrendim bi paşam daha olcakk hemde tosun paşa maşlhhhh erkekmiş cinsiyetimizz gayet iyimiş o kadar sevindimki bugün doktor çok iyi dedi allahım isteyen herkese nasip etsin inşlhhh
öpüldünüz kızlar acele çıkamm lazım dışarı gitcez bunu sizle paylaşmak istedim
gözün aydın fatoşçum sağ sağlim kucağına almak nasip olsun inş tosun paşayı:))))kızlar merhabaa
veeee sonunda öğrendim bi paşam daha olcakk hemde tosun paşa maşlhhhh erkekmiş cinsiyetimizz gayet iyimiş o kadar sevindimki bugün doktor çok iyi dedi allahım isteyen herkese nasip etsin inşlhhh
günaydın bilgicim:80::80::80::80::80::80::80::80:ayyyy ne güzellll yaaaaa hemde tosunpaşa demek :))
Rabbim sağ salim kucağınaza almayı nasip etsin inşallah canımmm..
günaydın canlar:
hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alırsınız umarımmerhabalar günaydınben de dun 2.kez hamıle olduğumu öğrendim.
canımmmmmmmmmmmmm çoook ama çokkk teşekkür ederim.
face ede yazmışsın sağolasın canı arkadaşım evet prensesim 2. yasının doldurdu arabbim'in izniyle.
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik.
öpüyorum canım seni ve kızlarnı :))
günaydınlar herkese.....
hayırlı haftalar...
kızlar merhabaa
şükür bizde iyiyiz canım. hamilelik Rabbime şükürler olsun iyi gidiyor. ilk sezeryandan kaynaklanan ağrılarım oluyo ara sıra, başka bişey yok şükür. oda doktorun dediğine göre iç yapışıklıktan kaynaklanıyormuş. böyle bi 5 dk geliyo hiç kıpırdayamıyorum sonra kendiliğinden gidiyo.. 15 gün sonra randevumuz var. ayrıntılı usg. İnşallah herşey yolundadır.
ACEMİM ne var ne yok canım????
gribim semracım,ağzım burnum tıkalı resmen:94:sabah doktora gittim ilaç yazdı,çok tereddüt ettim yumurtlama günüm geçti diye ama sonra kendime kızdım her ay ümitlenip hüsranla bitirdiğim için,kullanıcam dedim ilaçları...kullanıyorum şimdi öffff ya yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal meselesi işte..çabuk toparlarsam ilacı keserim diye düşünüyorum:44::44::44::44:sağ tarafımdaki yumurta çatlamadı herhalde ama ağrı yapıyor öksürünce,ya soldaki çatladı ama biri çatlamış olmalı üstten bir ısı takibi yaptım 4-5 gündür 36 nın üstünde ateşim.bakalım gözünün içine bakıyorum işte öyle:44: tüpe gerek kalmadan bebişlerim gelsin diyeöğleden sonrada kursum başladı oraya gittim,bu bana düşündüğümden de iyi gelecek sanki kendimi çook iyi hissetmemi sağladı ve bayağı kafamı meşgul edecek inş.erken çıktım gribim diye bakalım becerebilirim inş..benden bu kadar şimdilik sen neler yapıyorsun bebiş nasıl tekmeliyordur artık defne napıyor
Canım beniiiimmm çok çok geçmiş olsun güzelim. İnşallah çabucak iyileşirsin.. Ekim ayı Hekim ayı!
bu ateş ölçümünü yumurtlamadan öncede yapmışmıydın canım?? bariz bi artış varmı?? ben 2 ay denedim bu yöntemi. hiç şaşmıyor valla.
kursa başlamışsın ama ben kaçırdım sanırım ne kursu hayatım bu??
İnşallah dediğin gibi bayağı meşgul olursun ve başka şeyler düşünmeye fırsat kalmaz.
Bebişte Defnede iyi şükür teyzesi.. Öyle dışardan hissedilmiyo henüz ama ben içten hissediyorum hareketlerini. Darısı başına olsun canım arkadaşım
günaydın kızlarr
yasemincmmmm canımmm öok geçmişolsunnnn..
semraaaaaaaaa
ya kızlar ayşe nerlerde görünmüyo günlerdir..
günaydıııııııın
teşekkür ederim canım,şimdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama boğazımdaki gıcık beni gıcık ediyor:))))kafamda bir milyon sanki ama ayağa kalkmalıyım bir an önce yoksa ev savaş alanına dönebilir::))))))tatlım atel ölçme yöntemini geçen senelerde çok yapmıştım,hatta takıntı haline gelmişti sonra tamamen bıraktım,özellikle çatlatma iğnesi kullandığım zamanlarda yapmıştım ki yumurtam çatlayınca ateş kaça çıkıyor bileyim diğer aylar ona göre kontrol ederim diye,benim normalde 37 civarı çıkıyor normal ateşim bu yuvarlak bir rakam tabiii de ama yumurta çatladıktan sonra ateş sabitleniyor benim 36.1 veya 36.4 arası sabitleniyor 36 nın aşağısına hiiç düşmüyor o zaman anlıyorum yumurtam çatlamış,şimdide hangi gün çatlıyacak hesabı yapmadım zaten ne gün olduğunu bilmiyorum ben merak ettim bu ilacı kullanırken yumurtam çatladı mı diye 36.1 çıkıyor ateşim demek ki çatladı diyorum bende öyle yani sürekli takip etmedim((herşey olacağına varıyor sonuçta....
kurs ta kurdela nakışı,ben hiç anlamam böyle şeylerden ama bir yerde bu işle yapılmış panolar gördüm bayıldım,satın almak istedim çok pahalı dediler bende oturur kendim yaparım o zaman dedim ve kursa yazıldım:)))))öyle işte ama çok hoşuma gitti şimdilik bakalım sonu ne olur,sende çok geç kalmış sayılmazsın bir araştır yer varsa alırlar herhalde sanırsam:))))
bu arada hani nerde benim çok sevdiğim bol bol kullandığım simgeler((((((neden görünmüyorlar ((((
ateşim normalde 37 değil 35 :))))))))))e insan hasta olunca böyle oluyor tabiiii:)))))sonra 36 da sabitleniyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?