2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım ne olursa öncelikle inşallah hayırlısı olur sağlıklı sıhatli olur canım.ayrıca geçmiş olsun şu sıralar gripte acayip salgın ...kızlarında nasıldı bulantıların ağırmı geçirmiştin benimde bu sefer önce kavrulan soğanla başladı sonra çaya karşı derken tek tek birçok şeye hassasiyetim olmaya başlamıştı inşallah senin bir soğanla kalır.kızlarında ikiz olunca kıskanması doğal canım kardeş dertleri yoktu çüünkü yetiyolardı belkide birbirlerine şimdi bu fikir onlara ters gelmiştir ama görünce eminim kıyamazlar kardeşlerine:)sağlıkla gelsinde inşallah...

hayırlısı canım hakkında bu senenin modası bebişler hiç ummadığın ve hiç istemediğin anda geliyor belki kısa zamanda sizede bir yaz bebişi gelir canım:)

canımmmmmmmmmmmmm çoook ama çokkk teşekkür ederim.
face ede yazmışsın sağolasın canı arkadaşım evet prensesim 2. yasının doldurdu arabbim'in izniyle.
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik.
öpüyorum canım seni ve kızlarnı :))

günaydınlar herkese.....
hayırlı haftalar...

GÜNAYDINLAR GÜZEL PRENS VE PRENSES ANNELERİİİİİİİİ

teşekkür ederim reyhancım,evet şimdi gayet iyiyim çok şükür,streste vardı biraz ama geçti gitti işte umarım bir daha yaşamam,kimse yaşamasın böyle birşeyi....bir doktora daha göstericem bakalım müsait zamanda yine koşuşturuyorum ben ama ne yapıyorsun desen bende bilmiyorum,bir de uykuya düştüm ki sormayın,dur bakalım sonumuz ne olacakyakışıklım gayet iyi gidiyorbeklediğimin üzerinde bir performansı var umarım hep böyle gider de üzmez annesinihe heee bende öyle olurum kış ayları geldiğinde:)))))
iki tane kız olunca ailedeki herkes oğlan istiyor haliyleumarım yakışıklı oğlan gelir bu sefer sana(yada oğlanlar):)))şimdi kızlar biraz mırın kırın ederler de doğunca bebeğin en büyük yardımcın onlar olurlar emin ol
mommy üzülme tatlım,hiiiç beklemediğin anda gelir o sıpalarsenin adetin birazda stresten geç kalmış olabilir daha rahat bırak kendini bak nasıl göbüşün doluyorbir de ben bıraksam kendimi şimdiye hamileydim :))))))yöntemini bulursan bana da söyle
günaydın tatlım,doğum günü kutlu olsun kızının,yeni gördüm o yüzden biraz geç kaldı ama mutlu bir ömür geçirsin sevdikleriyle

sağol canımmmm
Tüm iyi dileklerin cümlemizin evladına inşallah

kızlar merhabaa
veeee sonunda öğrendim bi paşam daha olcakk hemde tosun paşa maşlhhhh erkekmiş cinsiyetimizz gayet iyimiş o kadar sevindimki bugün doktor çok iyi dedi allahım isteyen herkese nasip etsin inşlhhh
öpüldünüz kızlar acele çıkamm lazım dışarı gitcez bunu sizle paylaşmak istedim

ayyyy ne güzellll yaaaaa hemde tosunpaşa demek :))
Rabbim sağ salim kucağınaza almayı nasip etsin inşallah canımmm..

günaydın canlar:

gözün aydın fatoşçum sağ sağlim kucağına almak nasip olsun inş tosun paşayı:))))
ayyyy ne güzellll yaaaaa hemde tosunpaşa demek :))
Rabbim sağ salim kucağınaza almayı nasip etsin inşallah canımmm..

günaydın canlar:
günaydın bilgicim:80::80::80::80::80::80::80::80:
merhabalar günaydınben de dun 2.kez hamıle olduğumu öğrendim.
hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza alırsınız umarım

kızlaaaar ben çok hastayım,grip olmuşum...doktora gidip ilaç yazdırdım,yorgunluğum yok ama çok uykum var çoooooooooooooooooook...öğleden sonrada kursum varbugün ilk gün gitmem lazım,ben kaçtım kızlar iki dakika kafamı yastığa koyayım
semra nerdesin tatlım yaa uğramıyorsun:26::26:ayşede gelmiyor,ben iyiyim deyin bari ben oynamıcam bu sefer bak

şükür bizde iyiyiz canım. hamilelik Rabbime şükürler olsun iyi gidiyor. ilk sezeryandan kaynaklanan ağrılarım oluyo ara sıra, başka bişey yok şükür. oda doktorun dediğine göre iç yapışıklıktan kaynaklanıyormuş. böyle bi 5 dk geliyo hiç kıpırdayamıyorum sonra kendiliğinden gidiyo.. 15 gün sonra randevumuz var. ayrıntılı usg. İnşallah herşey yolundadır.

ACEMİM ne var ne yok canım????

merhaba kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim geçti bitti gitti işte.bir varmış bir yokmuş gibi oldu benim için .Herşeyin hayırlısı olsun tabi altı haftalıkken düşmesi de iyi oldu bir bakıma daha büyük olsa daha çok üzülürdüm çok şükür yine rabbime .İnşallah kısa süre sonra tekrar çalışmalara devam..

Tosun paşana sağlıkla mutlulukla kavuşursun inşallah canım.Hayırlı uğurlu olsun tekrar

gribim semracım,ağzım burnum tıkalı resmen:94:sabah doktora gittim ilaç yazdı,çok tereddüt ettim yumurtlama günüm geçti diye ama sonra kendime kızdım her ay ümitlenip hüsranla bitirdiğim için,kullanıcam dedim ilaçları...kullanıyorum şimdi öffff ya yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal meselesi işte..çabuk toparlarsam ilacı keserim diye düşünüyorum:44::44::44::44:sağ tarafımdaki yumurta çatlamadı herhalde ama ağrı yapıyor öksürünce,ya soldaki çatladı ama biri çatlamış olmalı üstten bir ısı takibi yaptım 4-5 gündür 36 nın üstünde ateşim.bakalım gözünün içine bakıyorum işte öyle:44: tüpe gerek kalmadan bebişlerim gelsin diyeöğleden sonrada kursum başladı oraya gittim,bu bana düşündüğümden de iyi gelecek sankikendimi çook iyi hissetmemi sağladı ve bayağı kafamı meşgul edecek inş.erken çıktım gribim diye bakalım becerebilirim inş..benden bu kadar şimdilik sen neler yapıyorsun bebiş nasıl tekmeliyordur artıkdefne napıyor

Canım beniiiimmm çok çok geçmiş olsun güzelim. İnşallah çabucak iyileşirsin.. Ekim ayı Hekim ayı!

bu ateş ölçümünü yumurtlamadan öncede yapmışmıydın canım?? bariz bi artış varmı?? ben 2 ay denedim bu yöntemi. hiç şaşmıyor valla.

kursa başlamışsın ama ben kaçırdım sanırım ne kursu hayatım bu??
İnşallah dediğin gibi bayağı meşgul olursun ve başka şeyler düşünmeye fırsat kalmaz.

Bebişte Defnede iyi şükür teyzesi.. Öyle dışardan hissedilmiyo henüz ama ben içten hissediyorum hareketlerini. Darısı başına olsun canım arkadaşım

günaydıııııııın

teşekkür ederim canım,şimdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum ama boğazımdaki gıcık beni gıcık ediyor:))))kafamda bir milyon sanki ama ayağa kalkmalıyım bir an önce yoksa ev savaş alanına dönebilir::))))))tatlım atel ölçme yöntemini geçen senelerde çok yapmıştım,hatta takıntı haline gelmişti sonra tamamen bıraktım,özellikle çatlatma iğnesi kullandığım zamanlarda yapmıştım ki yumurtam çatlayınca ateş kaça çıkıyor bileyim diğer aylar ona göre kontrol ederim diye,benim normalde 37 civarı çıkıyor normal ateşim bu yuvarlak bir rakam tabiii de ama yumurta çatladıktan sonra ateş sabitleniyor benim 36.1 veya 36.4 arası sabitleniyor 36 nın aşağısına hiiç düşmüyor o zaman anlıyorum yumurtam çatlamış,şimdide hangi gün çatlıyacak hesabı yapmadım zaten ne gün olduğunu bilmiyorum ben merak ettim bu ilacı kullanırken yumurtam çatladı mı diye 36.1 çıkıyor ateşim demek ki çatladı diyorum bende öyle yani sürekli takip etmedim((herşey olacağına varıyor sonuçta....
kurs ta kurdela nakışı,ben hiç anlamam böyle şeylerden ama bir yerde bu işle yapılmış panolar gördüm bayıldım,satın almak istedim çok pahalı dediler bende oturur kendim yaparım o zaman dedim ve kursa yazıldım:)))))öyle işte ama çok hoşuma gitti şimdilik bakalım sonu ne olur,sende çok geç kalmış sayılmazsın bir araştır yer varsa alırlar herhalde sanırsam:))))
bu arada hani nerde benim çok sevdiğim bol bol kullandığım simgeler((((((neden görünmüyorlar((((

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
yasemincmmmm canımmm öok geçmişolsunnnn..
semraaaaaaaaa

ya kızlar ayşe nerlerde görünmüyo günlerdir..

teşekkür ederim bilgicim,hoşgeldin bu arada ne var ne yok
ayşe almanca kursu diye gitti yok ortalarda daha,moralide çok bozuktu bende merak ediyorum doğrusu...aklıma biraz uzak kalırsam daha iyi olur düşüncesiyle girmediği geliyor ama inş iyidir......semra face den bir bakarsa iyi olur...
yaaaa benim neden simgelerim yok

mrb,
bizde 2. çocuğu düşünmeye başladık yanlız önümüzdeki eylül ayında düşünüyoruz. ALLAH nasip ederse.ama endişelerimde var biraz 33 yaşındayım. birşeyler yanlış giderse diye korkuyorum. hamile kaldığımda eğer nasip olursa ALLAH verirde kalırsam 34 yaşımda olacağım. ALLAH hakkımızda herşeyin hayırlısını versin!.

ateşim normalde 37 değil 35 :))))))))))e insan hasta olunca böyle oluyor tabiiii:)))))sonra 36 da sabitleniyor:)))

ateşim normalde 37 değil 35 :))))))))))e insan hasta olunca böyle oluyor tabiiii:)))))sonra 36 da sabitleniyor:)))

selam canım daha iyi olmana sevindim. en kısa zamanda da yine turp gibi olman dileğiyle.. mucuk mucuk.. smiley bende de yok((

ayşe en son 5 ekimde bişeyler paylaşmıştı. ama öyle kendinden bahseden yazıları filan yok..

ayrıyetten EBRU da artık buraya uğramaz oldu. Faceye foto eklemiş filan ama bi paylaşımı yok onunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…