2.bebeğim geliyor:):):):)

nurran

canım kızım Hanzade'm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
1.571
1
116
39
Kayseri
çok mutluyum 2.kez anne olacagım
15 şubatta regl olmam gerekirken olmadım bugun doktora gittim ve sonuç pozitif
denememizin 2.ayında hamile kalmış oldum beklemiyordum aslında ama Rabbim nasip etti çok şükür
şimdi saglıkla kucagıma almayı bekleyecegim
Rabbim tüm olmayanlara isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

ne güzelll allah analı babalı buyutsun..bende cok ıstıorum benımde 2. olacak allh nasip ederse..duaa et benımm ıcındeee..bızımde 2. ayımız olacakk rabbim umarım cok bekletmez oglumuu 2 yıl bekledım cok zor gunler gecırdım..korkuorum yıne aynı seylerı yasamaktann:((

bende kızıma kardeş istiyorum rabbimden inş. en kısa zamanda nasip eder 2 aydır tedavi görüyorum bakalım nolcak hayırlısı artık o günleri görmeyi çok istiyorum rabbim........ :2:

bende kızıma kardeş istiyorum rabbimden inş. en kısa zamanda nasip eder 2 aydır tedavi görüyorum bakalım nolcak hayırlısı artık o günleri görmeyi çok istiyorum rabbim........ :2:

Aminn işallhh cok bekletmez bızı aynen bende cok ıstıyorum.oglumu 2 yıl bekledıkk hemde hıc bı neden yoktu problem yoktu ama olmuyodu tam vazgectıgım anda geldı kuzumm:)) ne tedavısı göruosun cnm?

ne güzellll:nazar::nazar::nazar:tebrik ederim.sağlıkla gelsin bebeğin..darıssıda bnm ve bekleyenlerin başınaa

ne güzelll allah analı babalı buyutsun..bende cok ıstıorum benımde 2. olacak allh nasip ederse..duaa et benımm ıcındeee..bızımde 2. ayımız olacakk rabbim umarım cok bekletmez oglumuu 2 yıl bekledım cok zor gunler gecırdım..korkuorum yıne aynı seylerı yasamaktann:((

hepinize cok teşekkr ederim tüm dualarınıza yürekten amin diyorum
inşallah Rabbim sizleride hüsrana ugratmaz ve kucaklarınızı doldurur
dualarım sizinle mutlu haberler paylaşırız inşallah

Gözünüz aydın. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah :nazar:

kızlar benimde bebeğim abi oluyor.az önce öğrendim.2.kez anne olmak ayrı bi duygu.allah hepimize eli ayağı düzgün aklı başı yerinde sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebeişler versin inş.allah hep yanımızda olsun bebişlerimizi korusun.

Aminn işallhh cok bekletmez bızı aynen bende cok ıstıyorum.oglumu 2 yıl bekledıkk hemde hıc bı neden yoktu problem yoktu ama olmuyodu tam vazgectıgım anda geldı kuzumm:)) ne tedavısı göruosun cnm?

cnm anca görebildim geç oldu ama kusura bakma ben yumurtlama tedavisi görüyorum klomen+çatlatma iğnesi 3.ayım inş. rabbim buay yüzümü güldürür :((

oncelıkle tebrık ederım...:)tecrubelı bır anne olarak bana da yardım eder mısın?4 aylık evlıyım 31 yasındayım seneye bebek ıstıyorum ama esım beklemek ıstıyor..buarada ıkıncı cocuk da ıstıyoruz dolayısı ıle gec kalmmalıyız ne dersınız?
çok mutluyum 2.kez anne olacagım
15 şubatta regl olmam gerekirken olmadım bugun doktora gittim ve sonuç pozitif
denememizin 2.ayında hamile kalmış oldum beklemiyordum aslında ama Rabbim nasip etti çok şükür
şimdi saglıkla kucagıma almayı bekleyecegim
Rabbim tüm olmayanlara isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin inşallah

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende ikinci çocuk istiyorum ama nedense korkularımda yok değil.3 yaşında oğlum var çok zeki ve çokta hareketli tam rahatladım derken ikinci çocuk fikri yeni kurulan düzeni baya bir etkileyecek öte yandanda ikinci çocuğun zamanı geldide geçiyor diyorum böle gel gitler yaşıyorum.hakkımızda inşallah hayırlı olanı nasip eder alahım.öncelikle ilk bebeklerini isteyen herkese sonrada hepimize nasip etsin bu duyguyu...bu arada sizin ilk bebek kaç yaşında?

tebrik ederim canim.ALLAH saglikla kucagina almayi nasib etsin.bende cok istiyorum 2.bebegi.ama 15 kizimi emziriyorum.korkuyorum.risk edemiyorum.offfffffff.ama hemde istiyorum.iki arada bir deredeyim.boyle haberleri duyunca cok heves ediyorumm.bir daha tebrikler canim:emir_bebek::emir_bebek:

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende ikinci çocuk istiyorum ama nedense korkularımda yok değil.3 yaşında oğlum var çok zeki ve çokta hareketli tam rahatladım derken ikinci çocuk fikri yeni kurulan düzeni baya bir etkileyecek öte yandanda ikinci çocuğun zamanı geldide geçiyor diyorum böle gel gitler yaşıyorum.hakkımızda inşallah hayırlı olanı nasip eder alahım.öncelikle ilk bebeklerini isteyen herkese sonrada hepimize nasip etsin bu duyguyu...bu arada sizin ilk bebek kaç yaşında?

pembe panter sende şubat annesisin değilmi beni hatırlarmısın bilmem
benim kızımda 3 yaşında bende seninle aynıyım olsamı olmasamı :27:

tebrıkler cnm ayy ben dusunemıyorum bıle kızım daha 2 yasında once soyle bır kac yıl kendıme gelıyım:):52::2::52::49::46::42::6:

Ben de istiyorum 2. bebeği, bende bendeee :)

bende çok istiyorum 6 yaşında bir oğlum var kardeş istiyor bende hamileydim 1,5 aylık ama kaybettim çok üzüldüm ama evladım benden fazla üzüldü kızlar banada dua edin ne olur ...

pembe panter sende şubat annesisin değilmi beni hatırlarmısın bilmem
benim kızımda 3 yaşında bende seninle aynıyım olsamı olmasamı :27:

Benimde oğlum 3 yaşında ve ben bazençok istiyorum ikinciyi ama deliler gibi. sonra da bir korku geliyor hayat eziyete mi döner diye:44:

ben çok istiyordum ama eşim istemiyordu
yanlız bebiş geldi sanırım :))) bize sormadan daha tam emin değilim ama bakalım kısmet diyorum

benim de eşim istemiyordu ama bi anda karar değiştirdi(annesiyle görüştü galiba).bu ay bir korku başladı ben de.acaba hamileyim de psikolojim mi değişti diye düşünüyorum

Back
X