2.bebeğim geliyor:):):):)

oncelıkle tebrık ederım...:)tecrubelı bır anne olarak bana da yardım eder mısın?4 aylık evlıyım 31 yasındayım seneye bebek ıstıyorum ama esım beklemek ıstıyor..buarada ıkıncı cocuk da ıstıyoruz dolayısı ıle gec kalmmalıyız ne dersınız?
bence bıran once dusunun hamıel kaldım dogurdum dıyene kadar en asagı 32 olacaksınız sonra ıkıncıyıde cok ara vermedne yapsanız 35 te bıtırısınız ıns allahın ıznıyle tabı:34:
ben çok istiyordum ama eşim istemiyordu
yanlız bebiş geldi sanırım :))) bize sormadan daha tam emin değilim ama bakalım kısmet diyorum

bellı oldu mu canım hala test yapmaıdn mı:52:

pembe panter sende şubat annesisin değilmi beni hatırlarmısın bilmem
benim kızımda 3 yaşında bende seninle aynıyım olsamı olmasamı :27:

beyazbult hatırladım canım aynı dönem annesiyiz :) baksana bizimkilerin çoğu ikinci bebeklerini kucaklarıa almışlar biz hala düşünme aşamasındayız ben arada denemelere takılıyom :)

bence bıran once dusunun hamıel kaldım dogurdum dıyene kadar en asagı 32 olacaksınız sonra ıkıncıyıde cok ara vermedne yapsanız 35 te bıtırısınız ıns allahın ıznıyle tabı:34:

bellı oldu mu canım hala test yapmaıdn mı:52:

dün sabah test yaptım gölge gibi bir çizgi çıktı ya yarın yada pazartesi tekrarlıyacağım eğer oda pozitif çıkarsa bebiş geliyor demektir :)

beyazbult hatırladım canım aynı dönem annesiyiz :) baksana bizimkilerin çoğu ikinci bebeklerini kucaklarıa almışlar biz hala düşünme aşamasındayız ben arada denemelere takılıyom :)

evet canım çoğu 2. doğurdu çok az kişi kaldık bizim dönemden :)
valla benim eşim istemiyorum diyor bir yandan istemem yan cebime koy taraflarında
bu ay geri çekilme yöntemiyle korunduk pek umursamadık yani
şüphelerim var dünki test hafif olsa çizgi var bakalım bekliyorum
olsamı olmasamı derken kendi mi gelicek ne :)

evet canım çoğu 2. doğurdu çok az kişi kaldık bizim dönemden :)
valla benim eşim istemiyorum diyor bir yandan istemem yan cebime koy taraflarında
bu ay geri çekilme yöntemiyle korunduk pek umursamadık yani
şüphelerim var dünki test hafif olsa çizgi var bakalım bekliyorum
olsamı olmasamı derken kendi mi gelicek ne :)

aayy hadi bakalım canım ben bile heyecanlandım şimdi :) allah hayırlısını sağlıklısını versin çok ta rahata alışıp arayı açmamak lazım artık zamanı geldide geçiyor :) bakalım bende bekliyorum nisanın ilk haftası belli olucak benimde hayırlısı .ilkini çok bekledim 9 ayda oldu inşallah bu sefer süprizle hemen olur..

aayy hadi bakalım canım ben bile heyecanlandım şimdi :) allah hayırlısını sağlıklısını versin çok ta rahata alışıp arayı açmamak lazım artık zamanı geldide geçiyor :) bakalım bende bekliyorum nisanın ilk haftası belli olucak benimde hayırlısı .ilkini çok bekledim 9 ayda oldu inşallah bu sefer süprizle hemen olur..

evet canım herşeyin hayırlısı diyorum
bence yaş olarak çok ideal zaman 4 yaş fark iyi gibi geliyor
ikimiz içinde hayırlı neyse o olsun

Arkadaşlar ikinci çocuk isteyipte sorun yaşayanlar ( düşük ,dış gebelik, infertilite vs. vs. ) birbirimize dua edelim . Tek çocuk yetiştirmek , en önemliside onu mutlu etmek çok zor... mükemmel bir odası , oyuncakları herşeyi olan bir çocuğum çok şükür var ama sürekli canım sıkılıyor diyor Rabbim hiç çocuğu olmayanlara bu duyguyu tattırsın bizede ikinci kez anne olmayı çocuklarımızada abi ,abla olmayı nasip etsin ...aminnn.:emir_bebek:

Arkadaşlar ikinci çocuk isteyipte sorun yaşayanlar ( düşük ,dış gebelik, infertilite vs. vs. ) birbirimize dua edelim . Tek çocuk yetiştirmek , en önemliside onu mutlu etmek çok zor... mükemmel bir odası , oyuncakları herşeyi olan bir çocuğum çok şükür var ama sürekli canım sıkılıyor diyor Rabbim hiç çocuğu olmayanlara bu duyguyu tattırsın bizede ikinci kez anne olmayı çocuklarımızada abi ,abla olmayı nasip etsin ...aminnn.:emir_bebek:

sanki benim duygularımı yaşadıklarımı yazmışsın çok iyi anlıyorum seni inş bizede ikincikez anne olmak nasip olur istiyen herkez anne olur bende 2 yıldır istiyorum tedavide görüyorum ama olmuyor kızım çok mızlanıyor birşey yemiyor bir çocuk gördümü keyfi yerine geliyor biliyorumki bir kardeş bir arkadaş istiyor

Back
X