• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.bebegim olamaması

Benim arkadasimda 2.cocuk calismalarina basladi ilk ay olmayinca kafayi yemişti esine hergun kürler ,keciboynuzu yediriyor nette hergun arastirma yapiyordu bildiginiz kafayi bozmuştu. Sonra bi olay yasadi o ay ilgilenemedi pek hamile kalmiş :) ama o 3 ayda kendini kisir ilan etmisti..

Bildiğimiz kısır mı? Günlerde falan yapılıyor? Bulgurlu?:işsiz:

Nar ekşisi de yakışıyor:KK51:

Neden şaka yapıyım. 1ci olupda 2.cinin olmaması bana biraz tuhaf geldi sadece ve benim gibi olanlar var mi merak ettim ve sordum.

biraz erken telaşlan mışsınız. Bazı korunma yöntemleri tekrar hamile kalmayı geçiktirebiliyormuş sizin nedir bilmiyorum ama bi araştırın isterseniz en azından onunla ilgiliyse telaşta yapmazsınız.

Kızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
bi tane oldu çok şükür demen lazım ayrıca uc ay cok bı sure degıl az bi süre

Ya arkadasin üstüne gitmeyin belliki panik bir insan canım bende senin gibiydim ikinci çocuğu ister istemez hemen olacak zannettim 3.5 yaşındaydı oğlum 3 ay olmayınca doktora gittim polikistikover olduğumu öğrendim doktor da hemen olmayabilir zaman alır biraz dedi çok dikkate almadım ilki hemen olunca olucak diye düşündüm tabi her negatifte yeni bir hüsran yaşadım ve böyle 2.5 yıl geçti ben tedavileri bırakıp artık yeter dediğim ay hamile kaldım Vakti yeni gelmis demekki nasip işte eğer evham li bir insansan ki öyle gorunuyosun bir kadın doğumca ya git muayene ol gerekirse tedavi başlar zaten gerekmezsede stres yapma alis in böyle durumlarda stres sıkıntı çok düşünmek olumsuz etkiliyor kendimden biliyorum Allah yardimcin olsun üzme tatlı canini

Kızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur

Ooo kesin kısırsın geçmiş olsun. Ablacım saçmalama allasen millet yıllarca deniyor da ilk çocuğu olmuyor, daha 3 aydır deniyorsun çocuğun da olduğuna göre ikinci de olabilir demek ki. Sakin ol.

Doktor yüzüme baka baka kısır değilsin ama kısır sayılırsın. Bir kadının bir ayda 100 çocuğu olursa senin 1 dedi. Elimde testler depresif şekilde eve geldim bekardım o zaman. Evlendim 7 ay da tedaviyle oldu. Siz 1 kere doğum yapmışsınız. 2. Neden olmasın???? Sadece vücûd korunma yöneteminizi bıraktığınız için kendini toparlaması lazım. Sabır ve dua.

bazı kadınları hiç anlamıyorum, anlayamayacağım da :kızgın:

yahu zaten bir çocuğunuz olmuş, ikincisi de olur neden olmasın.

biraz zamana bırakmayı denemek ister misiniz ?

istiyoruz ki her dilediğimiz anında olsun, yok öyle bir dünya.

he olmazsa da Allah ın taktiri. illa herkes 2. çocuğu doğuracak yoksa eksik insan oluruz mu oluyor ?

olan var olmayan var arkadaş yaaa. olmayana saygısızlık gibi olmuş sizinkisi:KK14:

çocuğunuz var 2. sini 3 aydır denıyorsunuz olmuyor burdan çıkan sonuç demekki birincisi çok kolay oldu...

canım sen şaka mısın dalga mı geçiyorsun
3 ayda İKİNCİ çocugun olmuyor diye panik mi oldun
Biz ne yapalım , 4 senedir birinci çocugumuz olmadı?
çocuk öyle herzaman pat diye olmaz , ilkinde hemen oldu diye ikinci de hop diye önüne düşecek değil.
kolay hamile kalıp sen de çocugu olmayan insanlara , aaaa hadi ama yapın bir tane diyen kişilerdensin sanırım:kızgın:

Çocuğum olmuyor demek için en az 1 yıl denemeniz lazım. Bazen nasip demek gerekiyor, aç gözlülük iyi bir şey değil.

Kusura bakmayın kızlar yıllardır hamile kalmak için uğraşan bayanlar sizden de özür dilerim. Amacım sizi kırmak değil. Ben sadece bilemedim . Yasim gereği mağzur görün. (yasim 23 bu arada) Yaşadığım şehirde kimsem yok çocuğumun da tek arkadaşı yok. Ona üzüldüğüm ve tek kalmasın bi kardeşi olsun diye acele ediorum. Bu yüzden bu acelem çocuğumun tek kalmasına üzülüyorum o zoruma gidio. Anlatabildim mi? Bu kadarda yuklenilmez bi insana.

Back
X