- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadasimda 2.cocuk calismalarina basladi ilk ay olmayinca kafayi yemişti esine hergun kürler ,keciboynuzu yediriyor nette hergun arastirma yapiyordu bildiginiz kafayi bozmuştu. Sonra bi olay yasadi o ay ilgilenemedi pek hamile kalmiş :) ama o 3 ayda kendini kisir ilan etmisti..
Neden şaka yapıyım. 1ci olupda 2.cinin olmaması bana biraz tuhaf geldi sadece ve benim gibi olanlar var mi merak ettim ve sordum.
bi tane oldu çok şükür demen lazım ayrıca uc ay cok bı sure degıl az bi süreKızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
Kızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
Valla sana ilk kez katılıyorum kız.Burda yillarca tedavi gorenlere hakaret gibi birsey olmus yazin. Olmuyo olmuyo
+100000000000Burda yillarca tedavi gorenlere hakaret gibi birsey olmus yazin. Olmuyo olmuyo
canım sen şaka mısın dalga mı geçiyorsunKızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
Neden şaka yapıyım. 1ci olupda 2.cinin olmaması bana biraz tuhaf geldi sadece ve benim gibi olanlar var mi merak ettim ve sordum.