• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.bebegim olamaması

bazı kadınları hiç anlamıyorum, anlayamayacağım da :kızgın:

yahu zaten bir çocuğunuz olmuş, ikincisi de olur neden olmasın.

biraz zamana bırakmayı denemek ister misiniz ?

istiyoruz ki her dilediğimiz anında olsun, yok öyle bir dünya.

he olmazsa da Allah ın taktiri. illa herkes 2. çocuğu doğuracak yoksa eksik insan oluruz mu oluyor ?

olan var olmayan var arkadaş yaaa. olmayana saygısızlık gibi olmuş sizinkisi:KK14:
Ya +10000000000

Keşke bir adam da çıkıp beni sevse, bana sahip çıksa, içtenlikle başımı okşasa, ben de o güzel kadınlık duygularını yaşasam diye içten içe isterken millet evlenmiş ilk bebeği yapmış da 2.ci olmuyor diye üzülüyor.

Valla çatlicaaammm kıskançlığımdan. Yeter evlenmek istiyorum. EV -LE-NE-CEM. En Büyük KK:KK70::KK53:

Ben de 3 aydır deniyorum henüz bir şey yok üstelik ilk çocuğum olcak. Her çocuk kendisi için doğru zamanda doğar. Açıkçası zerre kadar dert etmiyorum Allah başka dert vermesin

Ben 38 yaşındayım 12 yıllık evliyim çocuğum yok anlayacağın 12 yıldır bekliyorum herşeyi denedik ama olmadı
Senin 1 kızın var Allah bağışlasın
Yaşında daha çok genç olur inşallah[/QUOTE]

Ben 38 yaşındayım 12 yıllık evliyim çocuğum yok anlayacağın 12 yıldır bekliyorum herşeyi denedik ama olmadı
Senin 1 kızın var Allah bağışlasın
Yaşında daha çok genç olur inşallah
[/QUOTE]
Yaziniz dikkatimi cekti hemen ..bende 38 yasimdayim..9 senelik evliyim.6 tup bebekten sonra kavustum bebegime hemde dogal yoldan oldu ..olmaz diyen doktorlara inat nasip etti rabbim .allahimmmmm sizede göndersin mucizesinden insalahhh

Kün fe yekün

Ol der. Ve olur.

İşin özü bu . Her şeyin bir zamanı var . Belki kısmet değil, belki hiç yazılmadı,belki hemen yarın .

Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar .

Umarım evlat bekleyen herkes kavuşur bebeğine.. siz de 2. Bebeğinize.. acele edip stres yapmayın bi kontrole gidin herşey yolunda mi görün..

Benim de 2.olmuyor hem de 2 yıl olacak. Oğlum 7.5 yasında. Doktora gidiyorum . Ümidimi kaybetmedim. Yanı süz hemen ümitsizliğe kapılmışsınız.

Yaziniz dikkatimi cekti hemen ..bende 38 yasimdayim..9 senelik evliyim.6 tup bebekten sonra kavustum bebegime hemde dogal yoldan oldu ..olmaz diyen doktorlara inat nasip etti rabbim .allahimmmmm sizede göndersin mucizesinden insalahhh[/QUOTE]
benim doktor da düşük ihtimal dedi bana. sizde de pko mu vardi ?

Kusura bakmayın kızlar yıllardır hamile kalmak için uğraşan bayanlar sizden de özür dilerim. Amacım sizi kırmak değil. Ben sadece bilemedim . Yasim gereği mağzur görün. (yasim 23 bu arada) Yaşadığım şehirde kimsem yok çocuğumun da tek arkadaşı yok. Ona üzüldüğüm ve tek kalmasın bi kardeşi olsun diye acele ediorum. Bu yüzden bu acelem çocuğumun tek kalmasına üzülüyorum o zoruma gidio. Anlatabildim mi? Bu kadarda yuklenilmez bi insana.
Amanın bilmemen normal çocuk yaşta evlenip hamile kalanlardansın 17-18 evlilik heralde sana kolay gelsin

Bu panikle olacağı varsa da olmaz.
Az sakin yahu,ayıptır günahtır böyle karalar bağlanır mı 3 ayda.

Aybaşınizin bittiği ertesi gün ilişkiye girin hormonlar tam anlamıyla çalışıyor ve yatin Benim bebeğim 9seneden sonra bu şekilde oldu

Ben ilkini ugrastim 2 yil sonra oldu. Ikinciye birinci 9 aylikken hamile kaldim birde ustune idrar yolu enfeksiyonu geciriyordum yinede hamile kalmisim nasip kismet. Daha 3 ay olmus telasinizi anliyorum sanirim ilki 4 yasina girince hemen calismalara baslar hamile kalirim gecikmeden cocuk 5 yasinada girmeden dogururm diye dusundunuz. Isler insanin istedigi gibi gitmiyor bazen yaradan ne derse o dur. Mesela benim bir arkadasimda ilk cocugunu istedi ilk ay hamile kaldi ikinciyi istedi ilk ay hamile kaldi. Hic cocuk icin ugrasmadi. Rabbim in bir bildigi vardir elbette. Hayirlisiyla hamile kalin insallah

Yaziniz dikkatimi cekti hemen ..bende 38 yasimdayim..9 senelik evliyim.6 tup bebekten sonra kavustum bebegime hemde dogal yoldan oldu ..olmaz diyen doktorlara inat nasip etti rabbim .allahimmmmm sizede göndersin mucizesinden insalahhh[/QUOTE]
Allah bağışlasın
Maşallah size :)
Evladınızla birlikte sağlıklı mutlu ömürler versin Rabbim
Allah bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin

Back
X