• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.bebegim olamaması

Böyle deme valla çok kızarım sana her kadın bir çiçek tir sadece herşeyin vakti zamanı var önemli olan herşeyin bir an önce olması değil doğru insan la doğru zamanda en güzel biçim de olmasıdır.
Orası öyle de neden diğer kızların doğru erkeği bulma zamanı gelmiş ve birer birer evlenmişler de ben bir başıma kalmışım, neden benim için doğru zaman gelmedi diye düşünüp içlenmekten de kendimi alamıyorum. Heralde bütün kadınlar çiçekse ben kaktüs olduğumdan.

İkinci çocuğum korunmadığım halde birbuçuk senede oldu, üçüncü bir yıl sonra. Bir sene içinde olmazsa sonrasında doktorlar problem var mı diye bakıyorlar.

Orası öyle de neden diğer kızların doğru erkeği bulma zamanı gelmiş ve birer birer evlenmişler de ben bir başıma kalmışım, neden benim için doğru zaman gelmedi diye düşünüp içlenmekten de kendimi alamıyorum. Heralde bütün kadınlar çiçekse ben kaktüs olduğumdan.

Kaç yaşında sin sen

nsl oluyo o şekilde. Biz hep yumurtlama takvimi hesaplıyoruz . Öyle bişey olursa deneriz
Valla yumurtlama takvimini bilmem de aybasınız bitiyor ya banyo yapınca ya o aksam yada ertesi gün hemen ilişkiye girin ve yatın tutsun benimki öyle tuttu bana da bu şekil tavsiye verdiler öğrendiğim an denedim ilk aydan hamile kaldım şükür .

Valla yumurtlama takvimini bilmem de aybasınız bitiyor ya banyo yapınca ya o aksam yada ertesi gün hemen ilişkiye girin ve yatın tutsun benimki öyle tuttu bana da bu şekil tavsiye verdiler öğrendiğim an denedim ilk aydan hamile kaldım şükür .
biz bunu her ay yapıyoruz., seninkinin olacağı varmış tesadüf

Neden şaka yapıyım. 1ci olupda 2.cinin olmaması bana biraz tuhaf geldi sadece ve benim gibi olanlar var mi merak ettim ve sordum.
Benim de oğlum neredeyse 4ü bitiriyor. Düşünüyoruz. Daha olmadı. Sabır . İnşallah oncelikle hic olmayana sonrada bize nasip eder. Ben değil eşim çok istiyor. Bana kalsa birtane yeter. ALLAH hepimizinkinni bağışlasın

biz bunu her ay yapıyoruz., seninkinin olacağı varmış tesadüf
Çok afedersiniz yikanmadan bir gün once yikanip beraber olup ayaklarınızı duvara yada yukari tutun. Biraz bekleyin en az 15 dakka sonra mışıl mışıl uyuyun.

Şaka mısınız?

Burada çocuk sahibi olamayan yüzlerce kadının içinde gelmiş kısır mısır diyorsunuz.

Alıntılayıp hatanızı ironik bir şekilde farkettirmeye çalıştığımda da canım çekti diyorsunuz.

Evet şakayım gulmek istermisiniz ???

O cocuk sahibi olamayan yüzlercesinin içinde bende varım.

Ayrıca kötü birşey yazdıgımı da düşünmüyorum. Kendini infertil ilan etti mi yazsaydim. Ne kadar küçük şeylere takılıyorsunuz.

Evet şakayım gulmek istermisiniz ???

O cocuk sahibi olamayan yüzlercesinin içinde bende varım.

Ayrıca kötü birşey yazdıgımı da düşünmüyorum. Kendini infertil ilan etti mi yazsaydim. Ne kadar küçük şeylere takılıyorsunuz.

Küçük şeylere takılmıyorum. Çok kötü bir tabiri normalleştirmeye çalışıyorsunuz.

Kısır,birşey üretememek demek. Kadınların tek görevi çocuk sahibi olmak değil. O yüzden çocuğu olmasa da başka şeyler üretebilir, hayata anlam katabilir.

Size normal geliyor olabilir. Siz de arkadaşınız gibi kendinizi “kısır” bir birey olarak görüyor olabilirsiniz.

Ama çocuk sahibi olamamak insani ya da karakteristik bir özellik değildir. Tıbbi bir sorundur. Cüzzam ya da veba dışında insanları etiketlemek için kullanılan bir rahatsızlık duymadım bu zamana kadar. Onlar da bulaşıcı olduğu için o şekilde.

İnfertil birey ilan etti demenize de gerek yok kısacası.

Yani. Adetiniz 7. Gun ise 6 .cı gun fazla gelmiyorsa yoksa ogun yikanin. Bir iki damladan birsey olmaz tabi bebek için se. Benim adetlerim duzensizdi. Oyuzden 6 ci gun daha tam temizim diye afedersin maç yaptık hemen hamile kaldım. Simdi istiyoruz ama ben istemedigim icin denemiyorum. Caktirmiyorum. Kocişe. Ne zaman tuttuysa olsun.

Kızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
benim bir arkadaşda aynı durumda. İlk cocuğu 6 yaşında olmuyor 2 cısı ama o kac seneden beri deniyor. 3 ay cok erken daha..

Yakında olur merak etmeyin ,ikinciyi istemeye başladığımda bende sizin gibiydim.Her ay adet oluyordum ve kafamda sorular dönüyordu.6 Ay sonra hamile kaldım şükür.

stres yapmayın. hemen tutturayım istiyorsanız dr başvurun. kontrollerinizi yaptırın. folik asit takviyesine başlayın. ovulasyon testi alın. yaş ilerledikçe yumurtlama düzeni ve kalitesi düşer. göz önünde bulundurun. 35 yaşından sonra her ay bence altın değerinde. sizi eleştirenlere de kulak asmayın. Burada kimse kimsenin hayatından derdinden tasasından sorumlu değil. Ayrıca kimse burada seninki dert değil benim ki dert moduna da girmesin. illa bir şeyler yazmak polemiğe girmek zorunda değilsiniz.

Küçük şeylere takılmıyorum. Çok kötü bir tabiri normalleştirmeye çalışıyorsunuz.

Kısır,birşey üretememek demek. Kadınların tek görevi çocuk sahibi olmak değil. O yüzden çocuğu olmasa da başka şeyler üretebilir, hayata anlam katabilir.

Size normal geliyor olabilir. Siz de arkadaşınız gibi kendinizi “kısır” bir birey olarak görüyor olabilirsiniz.

Ama çocuk sahibi olamamak insani ya da karakteristik bir özellik değildir. Tıbbi bir sorundur. Cüzzam ya da veba dışında insanları etiketlemek için kullanılan bir rahatsızlık duymadım bu zamana kadar. Onlar da bulaşıcı olduğu için o şekilde.

İnfertil birey ilan etti demenize de gerek yok kısacası.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkur ederim. Siz o kelimeden hoşlanmiyorsaniz kullanmayabilirsiniz bu sizin en dogal hakkiniz... burda yorum yapmakta kelime dagarcıgım yettigi kadar anlatmakta benim en dogal hakkim... eger rahatsiz olduysanuz kibleyebilirsiniz. Şayet benim dışmda bir kac kiside "kısır" kelimesini bu topicte kullanmiş. Yine de uyariniz için teşekkur ediyor iyi geceler diliyorum :)

Back
X