• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.bebegim olamaması

Yaziniz dikkatimi cekti hemen ..bende 38 yasimdayim..9 senelik evliyim.6 tup bebekten sonra kavustum bebegime hemde dogal yoldan oldu ..olmaz diyen doktorlara inat nasip etti rabbim .allahimmmmm sizede göndersin mucizesinden insalahhh[/QUOTE]
Maşallah size evladınızla birlikte sağlıklı mutlu ömürler versin Rabbim :)

Allah cocugunuzu bagislasin size. Nasip kismet isi. Demekki zamani degilki olmuyor. Hem 3 ay oyle uzun bir sure degil. Benim ilk cocugum 26 haftalik dogdu mesela, demekki zamani gelmis rabbimde oyle nasip etmiski erken dogdu. Yillardir bekleyen bayanlar var mesela. Ornek vereyim en yakin arkadasimdan:
29 yasinda 6 yildir cocuk istiyorlar, 7 tanede dusugu var bir tanede ikiz hamileligi oldu en uzun hamileligi buydu 13 haftada dusuk yapti, ikizlerden birinin kalbi atiyordu hala dogduktan sonra ama nasip olmadi. Cok zor cok, onun icin icim parcalandi. Halinize sukur edin cocugunuz var, yerinizdenolmak isteyen o kadar bayan vardirki bundan eminim. Nasipde kismette varsa sabirla 2cide olur inshaAllah.
Rabbim kimseninnkucagini bos birakmasin, saglikli ve HAYIRLI evlat versin. Sizde sikinti stres yapmayin

Benimde 10 yaşında kızım var.6 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım böyle olacağını tahmin ediyodum etraftan duyumlarım da öyle.Çok ara verdim yaşımda 34 bakalım ne olacak Allah gönlümüze göre versin inşallah

ara verince zor oluyormuş,bende 3 yıl ara verdim,ama pozitif olalım,hakkımızda hayırlısı

herhengi bir şekilde siz korunduysanız vücudunuzun hormonlarını dengelemesi gerekiyor...

Yeni Evli bir kadın böyle bir konu açsa hadi birsey bilmiyor o nedenle panik yapmış diyelim. Kaç yıllık evli çocuk sahibi bir kadının 3 aydır hamile kalamadim diye konu açması. .. Neyse sustum ben

3 ayda zaten hamilelik için sadece 3 şansınız vardir.30 kere de girişimde bulunsaniz bu değişmez.:KK66: Deniyoruz deniyoruz olmuyor denilebilecek bir süre değil yani 3 ay.

Ya +10000000000

Keşke bir adam da çıkıp beni sevse, bana sahip çıksa, içtenlikle başımı okşasa, ben de o güzel kadınlık duygularını yaşasam diye içten içe isterken millet evlenmiş ilk bebeği yapmış da 2.ci olmuyor diye üzülüyor.

Valla çatlicaaammm kıskançlığımdan. Yeter evlenmek istiyorum. EV -LE-NE-CEM. En Büyük KK:KK70::KK53:

:rolleyes::emir_bebek: Allah hayırlısını versin canımm

Korunma yönteminize bağlı olmuyor dur spiral hap bunlar geciktirir hamile kalmayı

İlk çocuğunuz kız mı? Bundan mı bu acele? Genelde bazı insanlar ilk çocuk kız olunca alelacele ikinciyi yapmaya çalışırlar olmayınca korkarlar falan.
Daha 3 ay olmuş ki bir evladınız da var Allah bağışlasın. Bu aceleye ne gerek var? Allah can sağlığı versin olur elbet. Olmazsa da dünyanın sonu değil.

Edit: evet kızmış, tam tahmin ettiğim gibi. :/

Ya +10000000000

Keşke bir adam da çıkıp beni sevse, bana sahip çıksa, içtenlikle başımı okşasa, ben de o güzel kadınlık duygularını yaşasam diye içten içe isterken millet evlenmiş ilk bebeği yapmış da 2.ci olmuyor diye üzülüyor.

Valla çatlicaaammm kıskançlığımdan. Yeter evlenmek istiyorum. EV -LE-NE-CEM. En Büyük KK:KK70::KK53:

Vermezler se de kaçacanmı :KK70:

Kızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
Var canım. Bi sürü insan var böyle. Biri de benim. İlk çocuğuma ikinci ay hemen hamile kaldım. İkinciyi istedik. 3,5 YILDIR hamile kalamadım. Normal bir durum. Benim gibi tanıdık iki üç arkadaşım var.

Olmayiversin,tek cocuk da yeterli. Dert etmeyin. Zaten 3 aydir deniyormussunuz

Megafonla da gezsem, gazeteye ilan da versem olan belli sonuçta kimsenin bakacağını sanmıyorum. :KK43::KK42:

Böyle deme valla çok kızarım sana her kadın bir çiçek tir sadece herşeyin vakti zamanı var önemli olan herşeyin bir an önce olması değil doğru insan la doğru zamanda en güzel biçim de olmasıdır.

Back
X