2. Bebeğin ilk tekmesini ne zaman hissettiniz

Iyiymis 14 hafta daha yakın :))) bu ikinci ama çokheyecanlıyim yaaa ilkler de insan cahil oluyo derler ya aynen öyleymişim bide arada koca 9 yıl var tabi
Kilonla da alakaliyms cnim. Benm ilk gebeligm 16.hftadaym ama pit pit bsyler oluyo belli oluyo zten farkli bsyler oldgu :) ins hemen hssedersin. Gucsuz bile olsa seyirme tarzi hissettim ben arada bir

ya kızlar bende 5.ayım 2.bebeği istiyoruz ama sonuç yok.sizin hemen oldumu.oğlum 6 yasında.hemen hamile kalmıştım.simdi olmuyor.benim gibi olan varmı aranızda((

Benimde 2.ci gebeligim 14h1g hamileyim ama hala hissetmiyorum bebisimi

ya kızlar bende 5.ayım 2.bebeği istiyoruz ama sonuç yok.sizin hemen oldumu.oğlum 6 yasında.hemen hamile kalmıştım.simdi olmuyor.benim gibi olan varmı aranızda((
2 senedir istiyoduk canim bizde benimdw ilki hemen olmuştu bu gelmek bilmedi. Tamam dedim arrik bu aydan sonra dikkat edicem çok yoruldu kafam... bi baktim ki gelmis kuzucuk vakit saat geldimi oluyo yani

Kilonla da alakaliyms cnim. Benm ilk gebeligm 16.hftadaym ama pit pit bsyler oluyo belli oluyo zten farkli bsyler oldgu :) ins hemen hssedersin. Gucsuz bile olsa seyirme tarzi hissettim ben arada bir
Kilo almadim henüz hatta verdim ortalama da kilom 4 kilo fazlam var yani normalden. Bakalım pıt pıta da razıyım

İlk kızım 15 te ikinci kızım 11 de hissettim 12 olduğunda emin oldum hissettiğim şeyin bebeğim olduğuna :)

Kiloyla nasıl bir alakası varmış fazla kilolular daha mı geç hissediyor

Kiloyla nasıl bir alakası varmış fazla kilolular daha mı geç hissediyor
Evet oyle diyolar ne derece dogru blmiyorum ama bence kisiden kisiye rahmin yapisina bebegin durusuna gore degisiyodur bu his. Ilk gebeliktede 20.haftada hissedilr en erken diyolar ama arkadasim 19da ben 16ya girerken hssettim azda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…