- 5 Nisan 2017
- 75
- 20
- 3
- 38
- Konu Sahibi Efnan ebrar
-
Canım ben ilki 21 şkinciyi 17. Haftada hissettimBaşliktanda anlaşilacağı üzre 2. Bebekinizin ilk tekmesini hangi haftasında hissetiniz kızlar?
Iyiymis 14 hafta daha yakın :))) bu ikinci ama çokheyecanlıyim yaaa ilkler de insan cahil oluyo derler ya aynen öyleymişim bide arada koca 9 yıl var tabi14 haftalıkken hissettim
Kilonla da alakaliyms cnim. Benm ilk gebeligm 16.hftadaym ama pit pit bsyler oluyo belli oluyo zten farkli bsyler oldgu :) ins hemen hssedersin. Gucsuz bile olsa seyirme tarzi hissettim ben arada birIyiymis 14 hafta daha yakın :))) bu ikinci ama çokheyecanlıyim yaaa ilkler de insan cahil oluyo derler ya aynen öyleymişim bide arada koca 9 yıl var tabi
2 senedir istiyoduk canim bizde benimdw ilki hemen olmuştu bu gelmek bilmedi. Tamam dedim arrik bu aydan sonra dikkat edicem çok yoruldu kafam... bi baktim ki gelmis kuzucukya kızlar bende 5.ayım 2.bebeği istiyoruz ama sonuç yok.sizin hemen oldumu.oğlum 6 yasında.hemen hamile kalmıştım.simdi olmuyor.benim gibi olan varmı aranızda((
Kilo almadim henüz hatta verdim ortalama da kilom 4 kilo fazlam var yani normalden. Bakalım pıt pıta da razıyımKilonla da alakaliyms cnim. Benm ilk gebeligm 16.hftadaym ama pit pit bsyler oluyo belli oluyo zten farkli bsyler oldgu :) ins hemen hssedersin. Gucsuz bile olsa seyirme tarzi hissettim ben arada bir
Acaba cinsiyette fark ediyomudur. Kızlar daha fıkır fikır oluyo galiba ilkim kız onu 16 da hissetmişim bu erkekse ç9k beklicem gibi geliyoBenimde 2.ci gebeligim 14h1g hamileyim ama hala hissetmiyorum bebisimi
Benimde 2.ci gebeligim 14h1g hamileyim ama hala hissetmiyorum bebisimi
MaşaAllah bak kızlar orda daha kuduruk oluyo galiba :) ben 14 olmak üzereyim tık yok erkek bu galiba :)İlk kızım 15 te ikinci kızım 11 de hissettim 12 olduğunda emin oldum hissettiğim şeyin bebeğim olduğuna :)
Valla genelde erkek daha hareketli olur derler ama benim iki kız tecrübeme dayanarak bebişlerin çok kudurukMaşaAllah bak kızlar orda daha kuduruk oluyo galiba :) ben 14 olmak üzereyim tık yok erkek bu galiba :)
Kiloyla nasıl bir alakası varmış fazla kilolular daha mı geç hissediyorKilonla da alakaliyms cnim. Benm ilk gebeligm 16.hftadaym ama pit pit bsyler oluyo belli oluyo zten farkli bsyler oldgu :) ins hemen hssedersin. Gucsuz bile olsa seyirme tarzi hissettim ben arada bir
Benimkinde daha tık yokki :/ devirmiş totişi yatıyo orda ben butun gün pıt bekliyorumValla genelde erkek daha hareketli olur derler ama benim iki kız tecrübeme dayanarak bebişlerin çok kuduruk:-(
Hahah aynen o pitpit o kdr guzel oluyoki btn gun bekliyorum pitpitlasin diye :) dun gece 2de 1 kez oldu bgn dha olmadi ama 2 gun once cosmustu :) cikolata yeKilo almadim henüz hatta verdim ortalama da kilom 4 kilo fazlam var yani normalden. Bakalım pıt pıta da razıyım
Evet oyle diyolar ne derece dogru blmiyorum ama bence kisiden kisiye rahmin yapisina bebegin durusuna gore degisiyodur bu his. Ilk gebeliktede 20.haftada hissedilr en erken diyolar ama arkadasim 19da ben 16ya girerken hssettim azda olsaKiloyla nasıl bir alakası varmış fazla kilolular daha mı geç hissediyor
Oyy yaaa yemelik bunlar tammmmm :) hâlâ bulantilarim var oyüzden tatliyla aram çok kötü :,(Hahah aynen o pitpit o kdr guzel oluyoki btn gun bekliyorum pitpitlasin diye :) dun gece 2de 1 kez oldu bgn dha olmadi ama 2 gun once cosmustu :) cikolata ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?