- 6 Mayıs 2017
- 223
- 359
- 18
- Konu Sahibi Efnan ebrar
-
gerçekten öyle :) eşim kıskanıyor resmen keşke bende hissedebilseydim diyor :)İlk bebeğimi 12. haftada, 2.bebeğimi 15.haftada hissetmiştim. İyi ki kadın olarak dünyaya gelmişiz iyi ki anne olabiliyoruz. Bunları hissetmek harika bir şey. :) Allah sağ salim bebeklerinize kavuştursun..
Benm hic belirtim olmamisti Allah a sukur rhat geciriyorum ins hep boyle gider o yzden herseyi yiyorum et haric :)Oyy yaaa yemelik bunlar tammmmm :) hâlâ bulantilarim var oyüzden tatliyla aram çok kötü :,(
İlginç geldi canım ondan sordum çünkü 74 le hamile kaldım 14. Hafta hissettim şişko halimle :))Evet oyle diyolar ne derece dogru blmiyorum ama bence kisiden kisiye rahmin yapisina bebegin durusuna gore degisiyodur bu his. Ilk gebeliktede 20.haftada hissedilr en erken diyolar ama arkadasim 19da ben 16ya girerken hssettim azda olsa
Bende 67 68im ama 15. Haftada hissettim. Arkadasm 45 kg 19. Haftada anca hssetmisİlginç geldi canım ondan sordum çünkü 74 le hamile kaldım 14. Hafta hissettim şişko halimle :))
İç karın genişliği ile ilgili benceBende 67 68im ama 15. Haftada hissettim. Arkadasm 45 kg 19. Haftada anca hssetmis
MaşaAllah diyimde nazar deymesin ne güzel. Ben hic böyle hayal etmemiştim ilk hamileliliğim bile zor gecmesine rağmen bu kadar kötü degildi...Benm hic belirtim olmamisti Allah a sukur rhat geciriyorum ins hep boyle gider o yzden herseyi yiyorum et haric :)
Kaç haftalık oldun ki :)Benimkinde daha tık yokki :/ devirmiş totişi yatıyo orda ben butun gün pıt bekliyorum
13 dahakücük biliyorum :)Kaç haftalık oldun ki :)
Yemeği yedikten sonra yatıp dinlen o13 dahakücük biliyorum :)
ya kızlar bende 5.ayım 2.bebeği istiyoruz ama sonuç yok.sizin hemen oldumu.oğlum 6 yasında.hemen hamile kalmıştım.simdi olmuyor.benim gibi olan varmı aranızda((
Kac haftalk suanMaşaAllah diyimde nazar deymesin ne güzel. Ben hic böyle hayal etmemiştim ilk hamileliliğim bile zor gecmesine rağmen bu kadar kötü degildi...
Sende aynı benım gibi olmuşsun bende 2 ay denedim olmadı bu ay sogan kuru ıctım olduEwettt war tabiki ben kzıım war benimde 4 yaşında ve ilk denemede olmuştu şimdi 5 ay denedim olmadı bu ay soğan kürü yaptım süt maydanoz buharı yaptım we dün test yaptım poziitif
Sende aynı benım gibi olmuşsun bende 2 ay denedim olmadı bu ay sogan kuru ıctım oldu
Bu arada benım kızım da 4 yasına girecekBen çok inanıyorum soğan kürünün faydasına oyüzden tawsiye edrrim :)
Bu arada benım kızım da 4 yasına girecek
Bizimde agustos Aynen benimde temmuzda 4 e gircek herşey aynı desene :) bakalım bu bebişlerin cinsiyeti ne olacak
Aynen bende oyle diyorum ama bulantilarla oyle zor geçiyo kiBende ikinciyi yenı ogrendım aynen Ilk gebelikte ınsan cahil oluyor bsyın farkında olmuyosun anın tadını cıkaramıyorsun cok Özledim hamılelıgı bu kez cabuk dogsun demıcem mesela zaman cabuk gecsın ıstemıcem allaha şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?