2.bebeğine HAMİŞ kalmak isteyen hatunlar haydiiin burda toplanalım :))

tahaecrinRY

EVLİ MUTLU 2 ÇOCUKLU :) :)
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
441
1
116
:3::3::3: kızlar ben 3aydır 2. bebek için kolları sıvadım ama 4.ayımda da maalesef ramazan üstü yine adet oldum:50::50:ne kadar üzülmüyor gibi görünsemde adetim gelince hayal kırıklığı yaşıyorum,kalırsam şayet 3.gebeliğim olcak 1.gebeliğimde düşük yaptım ve kürtaj olmuştum,4yaşında çok şükür sağlıklı bir kızım var ve öyle çok kardeş istiyor ki Rabbim onun minik dualarını kabul eder inşallah.. :49:

:3::3::3: kızlar ben 3aydır 2. bebek için kolları sıvadım ama 4.ayımda da maalesef ramazan üstü yine adet oldum:50::50:ne kadar üzülmüyor gibi görünsemde adetim gelince hayal kırıklığı yaşıyorum,kalırsam şayet 3.gebeliğim olcak 1.gebeliğimde düşük yaptım ve kürtaj olmuştum,4yaşında çok şükür sağlıklı bir kızım var ve öyle çok kardeş istiyor ki Rabbim onun minik dualarını kabul eder inşallah.. :49:

ben de 2 aydır dusunuyorum. benim de 3. gebeligim olacak. ılkı dusuk malesef. kızım var 3 yasında. benım kızımda kardes cok ıstıyo. Rabbim saglıklı evlatlarla sevindirsin inş.

ben de 2 aydır dusunuyorum. benim de 3. gebeligim olacak. ılkı dusuk malesef. kızım var 3 yasında. benım kızımda kardes cok ıstıyo. Rabbim saglıklı evlatlarla sevindirsin inş.

inşallah canım Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin tüm isteyenlere ve bizlerede..tez zamanda 2.kez anneiğide tadarız umarım hayırlısıylaa:48::48:

kızlarrr inşallah dualarınız kabul olur şuan 3.buçuk aylık bı bebeğim var ama 2.yi bende isterım :1::1:hemen olmasada inşallah oğluşuma kardeş gelir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlarrr inşallah dualarınız kabul olur şuan 3.buçuk aylık bı bebeğim var ama 2.yi bende isterım :1::1:hemen olmasada inşallah oğluşuma kardeş gelir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:64::64::64:inşallah canım ne güzel olur hee,Rabbim isteyen herkeslere nasip etsin gönüllerinden ne geçiyorsa versin..:16:

Merhabalar benimde bir oglum var 5 yasinda gecen ramazan ikinci ogluma hamileydim fakat malesef 5.5 aylik hamileyken (21+2 de) kaybettim bebeginmi. Simdi ikinci karnimdayken bu 1.5 yasina gelsin ucuncuyu yapariz diyen esim yanasmiyor bebis isine korkuyorum diyor daha hazir degilim diyor ve geri cekilme gibi korunma yontemi bile sayilmayacak bir yontemle
Korunuyor bende kaza olsun diye bekliyorum ama oglum bir kardesi olsun cok istiyor bende bir bebisim daha olsun istiyorum tek cocuk dusunmedim hic rabbime dua ediyorum sabirla bekliyorum insallah rabbim ol der bir bebisim daha olur
Zira 77 liyim 35 olacam

merhabalar benimde bir oglum var 5 yasinda gecen ramazan ikinci ogluma hamileydim fakat malesef 5.5 aylik hamileyken (21+2 de) kaybettim bebeginmi. Simdi ikinci karnimdayken bu 1.5 yasina gelsin ucuncuyu yapariz diyen esim yanasmiyor bebis isine korkuyorum diyor daha hazir degilim diyor ve geri cekilme gibi korunma yontemi bile sayilmayacak bir yontemle
korunuyor bende kaza olsun diye bekliyorum ama oglum bir kardesi olsun cok istiyor bende bir bebisim daha olsun istiyorum tek cocuk dusunmedim hic rabbime dua ediyorum sabirla bekliyorum insallah rabbim ol der bir bebisim daha olur
zira 77 liyim 35 olacam

canım çok üzüldüm,başın sağolsun gerçekten bir anne için en acı bir durum:43:umarım en kısa zamanda rabbim dileğini kabul eder,benden 7 yaş büyüksün, ablacım inşallah allahım oğluna bir kardeş nasip eder..bende 30 a kadar 2.olsun istiyorum, bu mübarek ayda birbirimize dualar edelim..:34:

canım çok üzüldüm,başın sağolsun gerçekten bir anne için en acı bir durum:43:umarım en kısa zamanda rabbim dileğini kabul eder,benden 7 yaş büyüksün, ablacım inşallah allahım oğluna bir kardeş nasip eder..bende 30 a kadar 2.olsun istiyorum, bu mübarek ayda birbirimize dualar edelim..:34:

Amin rabbim bu mubarek gunlerde herkesin duasini kabul etsin herkese gonlundekini versib

Back
X