2 bebeğiniz oldumu???

PembePanter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2007
1.565
16
116
41
Muğla
slm kızlar ben 2009 şubat annesiyim bilen bilir :)) eski arkadaşlardan pek kimseyi göremiyorum hamile kalan varmı ikinci bebeğine.hamile iseniz nasıl geçiyor zorlukları varmı.benim oğlan çok afacan ama artık 2 bebekle arayı çokta açmak istemiyorum ama nasıl olucağını ne kadar zorlanacağımıda bilemiyorum

mrb cnm şimdi okudum yazdıklarını ne yazık ki 2009 şubat anneleri yok buralarda keşke olsalardı bende 2009 şubat annesiyim bi oğlum var bende ikinciyi çok ara vermeden yapmak istiyorum hayırlısıyla...

slm canım benim oldu şükür haziran ayında 2 doğumumu yaptım kızımı aldım .bzi artık facede görüşüyoruz kızlarla uzun zamandır onlarında çoğu doğudru hatta nestle aylin yani şafak sevcan bunlarda yeni aldı kuackalarına bebeklerini ve hepimizin kızı oldu erkek anneleri olarak gene doğum yapanlar ve şuan hamile olanlarda var bencede çok ara verme allah isteyen herkese nasip etsin bnm kız olduğunda oğlum daha yeni 2 buçuğa yaklaşmıştı nerdeyse sizin olana kadar nerdeyse 4 olur daha kolay olur zaten ideal ayaş 3 4 gibi .

slm arkadaşlar
bende 2009 şubat annesiyim bi kızım vardı şimdide oğlumu kucağıma aldım 40 ımız yeni çıktı :)
biraz zor 2 çocukla ilgilenmek tabi ama kızımdan kolay bi bebek şimdilik
allah isteyen herkese versin:24:

maiialalh canım allah saülıkla büyütmenizi nasip etsin.bizde bu aya başladık bakalım inşallah allahım bizi ilk bebek kadar bekletmez hayırlısını nasip eder.inşallah birde kızım olur çok istiyorum kız annesi olmayı oğlanı tattık baya zormuş birde kızı deneyelim bakalım :)

ben de 2010 şubat annesiydim.Şimdi de 2012 şubat annesiyim :) İlk bebeğim kızdı bu ikincisi erkek olacak.Doktorum ayın 7 sinde gel dedi bi bakayım 8-9 gibi alalım dedi geri sayım başladı bende :)

Back
X