2.bebek tup bebek

Mevsim07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
6
3
1
43
Merhabalar ben ilk tup denememde hamile kaldim cok sukur kizim 3.5 yasinda simdi 2.yi dusunuyorum 33 yasindayim bizde problem esimde 2 kaliteli spermin birisi tutmustu.2.de sansim yuksekk olurmu acaba yoksa tutmama durumu dahami yuksek olur

Mrhb 29 yaşındaym 8yıllk evliyim, izmir'de özel bi merkezde tedaviye başladm. 27Nisan 2015'te transferim oldu 8hucreli tek embriyo hcg testim baya yuksek cikmştı 10.günde.Sonra ögrendikki ikiye bölünmş kanamalrm oldu 11 Haziranda kalp atışları durdu 8haftalk ve ertesi gün kürtaj oldum.Herhangibi bir sorun yok.Psikoljik olarak büyük yıkım yine denemek istiyorum fakat birazda korku var.Bu durum olağan birşeymi tabiki once Allah sonra siz Türk hekimlerine emanetiniz.

Merhabalar ben ilk tup denememde hamile kaldim cok sukur kizim 3.5 yasinda simdi 2.yi dusunuyorum 33 yasindayim bizde problem esimde 2 kaliteli spermin birisi tutmustu.2.de sansim yuksekk olurmu acaba yoksa tutmama durumu dahami yuksek olur
Merhaba sizin amh degeriniz kacti

İnan bu sorunun cevabını bende merak ediyorum çünkü bende tüp bebek annesiyim ve şimdi 2.düşğnüyorum

Back
X