2 bebekle okuyabilir miyim?

Önceki sistemde ortaokul 3 yılsa 3 yılda bitirilebiliyordu. Şimdi kredileri tamamlayınca 1.5 yılda bitiyor, lise ise 2.5 yılda bitiyor.
Kayıt parası için 25 tl. gerekiyor sadece. Kitaplar ücretsiz.
..

Sakın vazgeçmeyin olur mu ? Bu kararınız çok sevindirici. Böyle kararlar duydukça çok mutlu oluyorum.

Ortaokulda çok zorlanmazsınız çalışırken. Çok zor değil.
İnşaallah başarırsınız ve üniversiteye kadar devam edersiniz belkide belli mi olur ? :)

çocukların kaç yaşında?
bence başarabilirsin,bi sene geçemezsen öteki sene geçersin en kötü,dünyanın sonu değil ya :)
hatta ileride çocuklar üniversiteye hazırlanırken onların kitaplarından çalışır,beraber üniversiteye girersiniz :))) haberlere falan çıkarsın,senin gibi düşünenlere umut olursun

kızım 18 aylık
oğlumsa 4.5 aylık

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim
verdiğiniz destekten dolayı

halk eğitim merkezine gittim az önce bilgi almak için
benim halk eğiitim merkeziyle hiç bir ilgim yokmuş
ilkokul 5. sınıftan mezun olduğum için
en yakın okula gidip başvurmam gerekiyomuş ((

ordaki öğretmenlerin hepsi bizim komşular oluyo
e öğrencilerde öyle

eşim kendisi de öğretmen ama başka okulda

ve çok isteksiz oldu bunu duyunca

bana ezilirsin psikoloji yaparsın ne gerek var falan dedi

ama asıl kendisi ezilicek galiba düşüncesi bu yönde

bende üzüldüm tabi bişi demedim

çıkmam gerek şimdi arkadaşlar siz yazın daha sonra vakit bulduğum cvp yazıcam

Size attığım linkte yazıyordu, en yakın ilköğretim okuluna gitmek gerekir diye. Halkeğitime boş yere gitmişsiniz.

Kim niye ezilecek onu anlamadım ki? Sonucta siz ordaki öğrencilerle derslere girmeyeceksiniz, sadece sınav zamanı okula gideceksiniz, birilerinin bunu bilmesi neyi değiştirir ki, eşiniz de öğretmenmiş ama eşiyle gurur duymayı öğrenememiş.

aman ne ezilcekmişsiniz ablacım yaa. kimler bitiriyor bu okulları siz mi bitiremeyeceksiniz. ayrıca konular da cidden kolay :) bebişler akşam uyuduktan sonra biraz çalışırsınız. bir de öğle uykularındayken çalışırsınız. o çalışma bile yeter de artar.
kim ezcekmiş yaa. eşiniz azminiz karşısında biraz kıskanmış gibi geldi bana :) çocuklar küçükken başlayın bence...

Eşine çok kızdım.
Muhtemelen utanacak senin eğitim almandan.
Neden ezilecekmişsin oraya gidenlerin senden ne üstünlüğü varmış?
Öğretmen bir eşin var sen istemesen onun zorla göndermesi lazım seni.

Hayatta hedefinizin olmasi, böyle bir hedef belirlemeniz basli basina cok cok güzel birsey.
Her zaman insanoglunun istedkten sonra basaramayacagi sey yoktur derim.
Yavas olur, gec olur ama olur.
Simdide kolayliklar diliyorum size.

ilerde pisman olmak istiyorsan
kayit yapma
ama kayit yaptirirsan
diplomalarini alirsan
ilerde cok mutlu olacaksin
basarmamak icin hic bir nedenin yok
unutma!

heyyy sakin sakin hemen umudum kirildilar falan yapma!!
utanilacak ne yapiyorsun? cocuklardanmi utaniyorsun? ordaki ogretmenlerdenmi?
bu pes etmek icin bir bahane olamaz
bu senin en dogal hakkin
kocanin gurur duymasi gerek ustelik
sacmalamis bakma sen ona
"ben kararliyim" de kapat konuyu

destek olan olmaz canım bu konularda
banada aynısı oldu
hevesimi kırdılar
benki çok özgüveni olmayan bir insanım
tamam deyip karar vermiştim
ama olmadı
bence sen kendine güveniyorsan vazgeçme

hep derim okumakla da olmuyor örnek eşin...öğretmen olmuş ama beyni cahil...işte toplumumuzun birçoğu okumuş cahillerle dolu...
sen sakın pes etme ..üzülme ,asıl üzülen eşin anlaşılan ,üzülsün boşver onun gurur duyması gerekirdi ,
istedikten sonra çocukla felan yaparsın ,tebrik ederim kararını kolay gelsin,vazgeçme...

öncelikle eğitim yolunda attığın bu adım için tebrik ederim okumanın yaşı yoktur utanılacak bir şey yok umudunu sakın yitirme. Öğretmen olan eşinin sana bu konuda destek olması gerekirken köstek olması aldığı eğitimin onun için sadece edinilmiş bir meslek olduğunu gösteriyor. Yoluna devam et eğitimini tamamla eşini ve eşin gibi düşünen insanları utandır.

Lütfen eşinizi dinleyip vazgeçmeyin. Göreceksiniz ki ezilmeyecek aksine çok taktir göreceksiniz.
Gerçekleştirmek istediğiniz bir hayale tüm dünya karşı da çıksa siz inanıyorsanız doğruluğuna asla vazgeçmeyin.
Eşinizde zamanla anlayacaktır size.
Bu şekilde konuşmasına kırıldığınızı anlatın ona.

destek olan olmaz canım bu konularda
banada aynısı oldu
hevesimi kırdılar
benki çok özgüveni olmayan bir insanım
tamam deyip karar vermiştim
ama olmadı
bence sen kendine güveniyorsan vazgeçme

Şimdi sizde yeniden deneyebilirsiniz..Mutlaka başvurun.
Bu yazdığınız yorumu yeniden kendinize hatırlatın. Vazgeçmeyin.

evet arkadaşlar bu kez vazgeçmicem

hatta bugüne kadar boşa giden yıllarıma üzülüyordum

ama şimdi üzülmekten daha iyi bişi yapıcam ve inşallah allahımın izniyle paşalar gibi çocuklarıma da bakıcam

derslerimide çalışıcam

daha önceleride çok istemiştim ama nasip olmadı

bana bu şans hiç verilmedi ama şimdi kimsenin bana şans vermesini beklemiycem

kendim yapıcam.ben vericem kendime bu şansı

ve artık hayatımı başkarının istediği gibi şekillendirmiycem

beni cesaretlendirdiniz hepinize teşekkür ederim

Bende açık ilköğretim okuyorum 1 temmuz da 4 kez sınava giricem...
Hem psikoloji yapacak bir şey yok ki zaten hep kitaptan çıkıyor sorular ve genelde hepsi kolay en azından sözel olanlar Matematik ve ingilizce yi hiç sevemedim ben

Bede ilk başlarda çok korkmuştum ya başaramazsam diye ama ilk girdiğim sınavda 4 dersi verince ben bunu yaparım dedim...

ne güzel
darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…