2 bucuk ayda 10 kilo verdim

yelizidil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
88
0
86
Antalya
merhaba herkese..

ben kendimi bildim bileli kiloluydum... bunu ilk baslarda kafama takmazdim ama bi gün zayiflamaya karar verdim. meksika biber hapini hep duyuyodum. arastirma da yapmistim. onla 2 ayda 10 kilo vermeyi planladim. ama babama bu fikrimi söyledigimde karsi cikti onlarin zararli oldugunu söyledi. onun yerine diyet yap , spor yap zaten verirsin dedi. bende öyle yaptim. öncelikle cikolata- seker- ve tatli türlerini tamamen kestim ( onu yedikten sonra biticek ve yememis gibi olucagimi düsünerek basardim bunu :))) ) dengeli beslendim, herseyi yedim ama yag dan hep uzak durdum. (özellikle de hayvansal yagdan ) haftada 3 qün falan da yürüyüs yaptim. böyle yaparak 3 kilo falan verdim. sonra zaten insan hirslaniyo. sporumu hep artirdim. kosu bandinda 1 saat yürüyorum artik herqün.
ve sonuc 2 bucuk ay oldu ve ben 11 kilo verdim. hem de su kaybi deqil. yag yaktim. demeye calistiqim; zayiflama hapi kullanmadan da biraz disimizi sikarak zayiflama hapindan daha fazla kilo verebiliriz... :))

paylasmak istedim sadece.. umarim faydali olmusumdur :)))

way be!maşallah tebrik ediyorum canım aslında çok haklısın ben de bitince yememiş gibi olcağmı düşünüyorum.ama sadece düşünüyorum arada bi uyguluyorum.ya dielim diete başlayalı 3 gün oldu ben 4.gün sıkılıyorum hani daha önce benim için önemli olan bi aktivite artık önemsiz sayılır ya ne biliym bi eksiklik hissediyorum yeme düzenimi değiştrnce sonra tekrar eski düzene dönüyorum :dance: bi de okulda arkadaşlar bozduruyo aman ye nolcak sonra yap dietini falan diyolar derken ucunu kaçırıyorum sırnaşık şey

Öncelikle Tebrik ederim muthiş başarı ..

Ama sorum var : bende bu dediklerinizin çoğunu yapıyorum hatta haftanın her günü yürüyüş yapıyorum ama 2 - 3 kılodan fazla veremiyorum :s bende mi sorun var anlıyamadım gitti

canım aynısı bende var 1 ay kendimce yaptım hem spor hem diyet olmadı bende diyetsiyene gittim hiç şeker yok tamamen uygulutyorum ama sadece 1 kilo vermişim bünye meselesi herhakde gerçi bu hafta hiç spor yapmadım diyetsen birde sporla deneyelim dedi yani bünyeden bünyeye değişiyo herhalde çünkü tüm testlerimde normal...

birazda acele etmemek gerekiyo ben haftada 1 kilo verdim fakat 2,5 aya vurarsak 10 hafta var 10 kilo eder hemen yılmayalım bu kiloyı veren arkadaş 2,5 ay hiçmi bozmamış yada kilo vermesi hiçmi durmamış haftada yaklaşık kaç kilo vermiş aydınlatırsa sevinirim...

bn haftada 1- 1.5 kilo veriorm. bazen 2 de oluo :))) ama diyetimi hic bozmadim. yani tabi canm bazen coook tatli istio o zmnlar yedim ama tadinda biraktm. bi dilim kek falan yedim :)) bide sporu aksatmamak lazm. bn yorqunsam spor yapamadysam ertesi qün 2 kere yapiorm bi de reql dönemlerinde kilom wermem duruo.. ama reqlm bittikten sonra fazlasiyla verdm.
bide caniniz bi seyi yemeyi cok istiosa yiyin ama onu eritirseniz falan hic bi sorun olmaz. diyeti eziyet haline qetirmemek qerekio. yoksa bnm coooooook morelm bozuluodu :bbo:

aynen bende 3 aya yakın bi zaman oldu günde 1 saat bazen 2 saat yürüdüm
diyet yaptım ve 10 kiloda ben verdim.

bende öleydim.. ama insan bi qün gercekten karar verio :))) bn sanırım o kararı verdm alkisalkisalkis
ben de 10 kilo verdim demeyi o kadar istiyorum ki....:sinifsinif:senağlamasenağlamasenağlama ama hep bişeyler engel oluyor(ya da bahane:1no2:)seneye öss ye gircem tatilde de düzgünce ders çalışmam gerekio..yemeyi falan kısmasam mı?mazallah kafam çalışmaz falan(ya yemek önümdeyken hiçbi şey olmasa bunu bahane ediyorum)bi de kilo verince göğüsler de küçülüo mu?sarkmıo di mi bilmiyorumkismile manken gibi vücudu olan arkadaşlarımı gördükçe hayata küsüp depresyona giriorum :sinifsinif:senağlama bu arada boyum 1.63 kilom 65 yaşım 17:sinifsinif:

aynen bende 3 aya yakın bi zaman oldu günde 1 saat bazen 2 saat yürüdüm
diyet yaptım ve 10 kiloda ben verdim.

ben öyle istediğim zaman da dışarı çıkamıyorum ki..bi ara az yemektan falan kan değerlerimi bozdum zırtbırt bayılıyodum şimdi ilaç kullanıyorum yerine getirmek için..yeme düzenimi bozunca ya da değiştirince başım ağrıyo.ona da dayanamıyorum.arkadaşlarımın yanında kendimi çok kilolu obur ve salak hissediyorum ..mafoldumben naaapcam ben:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::sinifsinif: hele kilomla ilgili şakalar yapılınca, giymek istediklerimi giyemeyince o kadar zoruma gidiyo ki anlatamam mafoldumben

yerimseniben
canm bu bi sürec sonucta. bn ilk diyete basladiqmda bnle dalqa qeciolardi. kimse zayflicaima inanmiodu( bn de inanmiodm =) ) babm falan bile destekliodu ama bi qün kendimi kaybediceqimden emindi ( cikolata konusndaki baqimliliqmin farkindaydi :))) ) hirs yapip zayifladm. hala 10-15 kilo fazlam war bnce ama artik daha kolay. demeye calstiqm cok zorlamadn wer. cikolata yeme bi de qünlük daha fazla hareket et :))

yaparsn yerimseniben

çok tşk ettim cnm bnm o zmn yarın başlıorum inş.bana kumandanlık eder misin brisi uyarınca kendime daha kolay hakim oluorum da :çok üzgünüm: :sm_cool: :mymeka:

Yaa sen ne tatli bir insansin :) tam da vermek istedigim kilo ama ben bunu 1 ayda yapmak istiyorum

Ben senden hizliyim p
1.5 ay dolmadan 7 kg verdim :)

Son düzenleme:
Hamur islerini ve tatli tuzlu kesersen olur
Ben tamamen tuzu kestim. Sekeri cok cok azalttim
Gunde sadece 1 dilim kepekli ekmek yiyorum bazen hic yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…