• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 buçuk yaşındaki kızımda geçmeyen reflü

Nerde abuk subuk cevap var siz de!! Başka bir konu sahibine( kadincagiz bebeğinin meme reddinde bulunduğunu belirtmiş) Sen bilinç altında bebeğini istemiyordum ondan böyle oldu dediniz!! Meme reddi annede en büyük depresyon nedenlerindendir.İnsana bu zulmunuz neden? Kaynak ne dedim "eşim psikoterapist "dediniz. Anneniz size hamileyken aspirin kullanmış olabilir mi,belki ondan böyle biri oldunuz

burasi ozgur bi forum isteyen fikir beyan eder isteyen alir istemeyen almaz

Begenmedi isen başka çare bakarsın kendine

burasi ozgur bi forum isteyen fikir beyan eder isteyen alir istemeyen almaz

Begenmedi isen başka çare bakarsın kendine
reflü için bebeğin annesine öfkesi demek hangi tıp literatüründe yazıyor anlamış değilim doğru bilginiz varsa paylaşın yoksa insanları siz öfkelendirip üzüyorsunuz hangi bebek doğunca anneye öfkeli doğar

reflü için bebeğin annesine öfkesi demek hangi tıp literatüründe yazıyor anlamış değilim doğru bilginiz varsa paylaşın yoksa insanları siz öfkelendirip üzüyorsunuz hangi bebek doğunca anneye öfkeli doğar

sizi tebrik ederim okuduğunu anlamayan ve anlamamak için bu kadar çırpınan bir kadın... alkışlar senin için yavrum......
örnek ile anlatayım sana

Ayşe nin kızı FATMA onun kızı ise ELİF
Ayşenin torunu ELİF
Fatmanın kızı ELİF

bak ne kadar detaylı anlattım

REFLUSU olan ELİF şimdi bak canımmmm

ELİFİN reflusunun sebebi FATMA nın annesi olan AYŞEYE kızgınlığı ve öfkesidir
yada tam tersi ELİFİN reflusunun sebebi Ayşenin kızı FATMAya olan öfkesi
anladınmı

--------------------------
geç saatte emzrimek veya sağ tarafına çocuğu yatırmakta refluya sebeptir

kırmızı turp suyu refluyu geçirir eğer çocuk mamaya başladı ise

sizi tebrik ederim okuduğunu anlamayan ve anlamamak için bu kadar çırpınan bir kadın... alkışlar senin için yavrum......
örnek ile anlatayım sana

Ayşenin torunu ELİF
Fatmanın kızı ELİF

anladınmı

Vallahi pes okuduğunu anlamayan kim acaba kızım 2 buçuk yaşında yazdım çocuk mamaya başladı demek mi okuduğunu anlamak ayrıca bu teziniz de çok enteresan anne annesine öfke duyacak çocuk reflü olacak çok bağlantılı ayrıca annemi çok seviyorum hiçbir öfkem yok sizin teziniz doğru olsaydı dünyanın yarısı mide sorunu yaşardı neyse fikriniz size kalsın alkışları size iade ediyorum benim ihtiyacım yok ayrıca tartışmak için konu açmadım tartışma kısmı vardır muhtemelen fikirlerinizi orda beyan edin

Vallahi pes okuduğunu anlamayan kim acaba kızım 2 buçuk yaşında yazdım çocuk mamaya başladı demek mi okuduğunu anlamak ayrıca bu teziniz de çok enteresan anne annesine öfke duyacak çocuk reflü olacak çok bağlantılı ayrıca annemi çok seviyorum hiçbir öfkem yok sizin teziniz doğru olsaydı dünyanın yarısı mide sorunu yaşardı neyse fikriniz size kalsın alkışları size iade ediyorum benim ihtiyacım yok ayrıca tartışmak için konu açmadım tartışma kısmı vardır muhtemelen fikirlerinizi orda beyan edin ayrıca söylediğiniz mantıksız geldiği için pek bağlantı kuramadım annenin kendi annesine olan öfkesinin çocukta reflü yapabileceği o yüzden çocuğun annesine olan öfkesi diye değerlendirdim yoksa anlamamda da anlatmaktada sıkıntı yok şükür

örnek ile anlatayım sana

Ayşenin torunu ELİF
Fatmanın kızı ELİF

anladınmı

Ayrıca annenin kendi annesine öfkesinin çocukta reflüye sebep olma fikrini çok mantıklı bulmadığım aralarında bir bağlantı olabileceğini düşünmediğim için çocuğun annesine öfkesi olarak değerlendirdim yoksa anlatmaktada anlamadada sorun yok şükür

Ayrıca annenin kendi annesine öfkesinin çocukta reflüye sebep olma fikrini çok mantıklı bulmadığım aralarında bir bağlantı olabileceğini düşünmediğim için çocuğun annesine öfkesi olarak değerlendirdim yoksa anlatmaktada anlamadada sorun yok şükür

düşünce özgürlüğün var . istediğini düşünebilirsin......

istediğin doktora git ilacının bulamayınca ikna olursun

Doğduğundan beri reflüsü var kızımın kusmuyor şuan 2 buçuk yaşında ilaç kullanıyor sabaha kadar ağız şapırdatıyor yutkunmaya çalışıyor gazı oluyor var mı bizim gibi reflüsü olup düzelen çok yoruldum
Doğduğundan beri reflüsü var kızımın kusmuyor şuan 2 buçuk yaşında ilaç kullanıyor sabaha kadar ağız şapırdatıyor yutkunmaya çalışıyor gazı oluyor var mı bizim gibi reflüsü olup düzelen çok yoruldum
Merhabalr, baya geçmiş üzerinden ama şimdi nsl durumunuz düzelme oldu mu ilaçlarla? Sabah mide bulantısı oluyormuydu?

Back
X