2 buçuk yıl sonraki burnum nasıl?

Angelarelation

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
301
83
298
2 buçuk yıl oldu burnumu yaptıralı ama zamanla kemer oluşmaya başladı sizce kötü mü duruyor estetik olduğumu zaten kimse anlamıyor doğal olduğu için değil kötü olduğu için

Evet çok minik bir kemer var. Aşırı doğal duruyor. Hiç anlamazdım. Doktorunuz ne diyor sordunuz mu. Küçük bir törpüleme yaptırmayı düşündünüz mü

Evet çok minik bir kemer var. Aşırı doğal duruyor. Hiç anlamazdım. Doktorunuz ne diyor sordunuz mu. Küçük bir törpüleme yaptırmayı düşündünüz mü
Doktor hic ilgilenmiyor acıkcası kemeri törpületmesi için görüştüm sen eski halini hatırlıyo musun eski haline göre iyi bu kadar oldu vs vs dedi ağlayarak çıktım bi daha görüşmeye gitmedim z

Kemer törpülenir ya da dolgu yaptırabilirsiniz.
Böyle bir burunla yaşıyorum, üzerine para verseydim bayağı üzülürdüm, ne yalan söyleyeyim...

Doktor hic ilgilenmiyor acıkcası kemeri törpületmesi için görüştüm sen eski halini hatırlıyo musun eski haline göre iyi bu kadar oldu vs vs dedi ağlayarak çıktım bi daha görüşmeye gitmedim z
Eski hali bizde görebilir miyiz ?

Benim arkadaşımın da aynı böyleydi
Şuan kesinlikle kemeri falan yok. Ne demek eski halini hatırlamıyor musun? Öyle bir şey demeye hakkı yok haberiniz olsun.

Drunız kim uzak durulmalı...
Çok kırıcı değil mi bu cümleniz. Sonuçta yorum yaptığınız kişinin ameliyat sonrası hali bu. İki dakkada değişecek ya da dur gidip marketten yenisini alayım diyecek hali yok konuyu açan arkadaşın.
Onun dışında kemer kötü durmuyor. Eskisine göre çok çok iyi. İstemezseniz törpületirsiniz..

Prdon doktorunuz kim acaba ? Benim de doktorum bana birebir aynı şeyi söyledi de acaba aynı doktora mı olduk

Doktor efendinin eski halini biliyorsun vs diye konuşacağı bir burun yok ortada. Terbiyesizlik yapmış. Burnunuz da iyi ayrıca şuan. Fakat o parayı verdiniz adam gibi yapsın işini yada yaptığının arkasında dursun

Yıllardır bu arkadas cok linc yedi bu sitede evet eski burnu asiri kemerli lakin eski burun xl ise yeni burun m olmuş, sadece kuculmus.Kemer duruyor!

Yorum yaparken dr basarisiz demek arkadasa hakaret olmaz evet dr u basariiz bir rino yapmistir...Deviasyon olsaydi evet basarili diye kendisi soylerdi ama bu estetik degil malesef.Kendiside cok guzel biri ayrica tam foto paylastiginda da kendini gostermek icin koymussun diye de epey yazan olmustu.Mutsuzsun bu aşikar,bir an once uygun fiyatli kucuk bir revizyon arastirmasi yapmalisin.O dr u da burda paylas ki kimse ona gitmesin!

Kim niye linç etti kızı yav

yani ameliyat öncesi burnunuza göre o hafif kemer kıyaslanamaz bile ama ameliyat geçirdiğiniz hiç belli olmuyor
doğal duruyor ama eski burnunuza göre çok iyi bir çalışma olmus yine de

böyle bir uslupla yaklasamaz , tamam her insanın burnu aynı değil , aynı ölçüde şekillendirilmiyor ama başarısız bir operasyon yapmıs.
doktorunuz kimdi acaba, hiç profesyonel birisi değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…