- 10 Nisan 2014
- 301
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
-
Doktor hic ilgilenmiyor acıkcası kemeri törpületmesi için görüştüm sen eski halini hatırlıyo musun eski haline göre iyi bu kadar oldu vs vs dedi ağlayarak çıktım bi daha görüşmeye gitmedim zEvet çok minik bir kemer var. Aşırı doğal duruyor. Hiç anlamazdım. Doktorunuz ne diyor sordunuz mu. Küçük bir törpüleme yaptırmayı düşündünüz mü
Eski hali bizde görebilir miyiz ?Doktor hic ilgilenmiyor acıkcası kemeri törpületmesi için görüştüm sen eski halini hatırlıyo musun eski haline göre iyi bu kadar oldu vs vs dedi ağlayarak çıktım bi daha görüşmeye gitmedim z
Eski hali bizde görebilir miyiz ?
5.aydaNe kadar sürede kemer oluştu peki?
Çok kırıcı değil mi bu cümleniz. Sonuçta yorum yaptığınız kişinin ameliyat sonrası hali bu. İki dakkada değişecek ya da dur gidip marketten yenisini alayım diyecek hali yok konuyu açan arkadaşın.Drunız kim uzak durulmalı...
Prdon doktorunuz kim acaba ? Benim de doktorum bana birebir aynı şeyi söyledi de acaba aynı doktora mı oldukDoktor hic ilgilenmiyor acıkcası kemeri törpületmesi için görüştüm sen eski halini hatırlıyo musun eski haline göre iyi bu kadar oldu vs vs dedi ağlayarak çıktım bi daha görüşmeye gitmedim z
Doktor efendinin eski halini biliyorsun vs diye konuşacağı bir burun yok ortada. Terbiyesizlik yapmış. Burnunuz da iyi ayrıca şuan. Fakat o parayı verdiniz adam gibi yapsın işini yada yaptığının
Doktor ismini görünce kötü yorumları vs sildiriyor o yüzden özelden yazdım adını sizePrdon doktorunuz kim acaba ? Benim de doktorum bana birebir aynı şeyi söyledi de acaba aynı doktora mı olduk
Kim niye linç etti kızı yavYıllardır bu arkadas cok linc yedi bu sitede evet eski burnu asiri kemerli lakin eski burun xl ise yeni burun m olmuş, sadece kuculmus.Kemer duruyor!
Yorum yaparken dr basarisiz demek arkadasa hakaret olmaz evet dr u basariiz bir rino yapmistir...Deviasyon olsaydi evet basarili diye kendisi soylerdi ama bu estetik degil malesef.Kendiside cok guzel biri ayrica tam foto paylastiginda da kendini gostermek icin koymussun diye de epey yazan olmustu.Mutsuzsun bu aşikar,bir an once uygun fiyatli kucuk bir revizyon arastirmasi yapmalisin.O dr u da burda paylas ki kimse ona gitmesin!
Doktor hic ilgilenmiyor acıkcası kemeri törpületmesi için görüştüm sen eski halini hatırlıyo musun eski haline göre iyi bu kadar oldu vs vs dedi ağlayarak çıktım bi daha görüşmeye gitmedim z
Yüzünü sergilemek icinmi surekli foto paylasiyorsun dediler.Oysa ki kizcagizin sorunu ortada,hatta burnunun kusursuz oldugunu kafasina taktigini soyleyenler oldu :)Kim niye linç etti kızı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?