2 cc lik dolgu ne kadar etki eder?

2 cc dudak için bence de fazla. dolgu aqualift ise bu dolgu Avrupa'da piyasadan çekilmiş, sorun çıkardığı için. biraz daha araştırın derim.

harikaevre sana çok tşk ederm öncelikle msjın için ben cvp veremiyorum msj sınırım olduğundan.

canm sen yaptırdın mı peki bunu ?

kimbilir sen nerde yaptırmıştın ?

Cnm merhaba, 2 cc sadece üst dudak için fazla gibi görünse de bu dolgunun dolduruculuğu çok az.Ama kalıcılığı için 5 yıl diyorlar .bEN ALT DUDAĞA AQUALİFT YAPTIRDIM.NORMALDE 1 CC YETERLİ OLMASI GEREKİRDİ AMA BİR HAFTA SONRA HACMİ AZALDI VE TOPLAMDA 2 cc kullanıldı sadece alt dudak için ..... Yaptıralı 15 gün oldu şu anda gayet güzel duruyor .Aslında bu dolguya biraz tereddütle yaklaştım çünkü Singapurda piyasadan çekilmiş ama orada bir kadının göğsünde sorun çıkmış.Yani çok büyük oran olduğu için sanırım.Dudakta çok yumuşak ve hoş duruyor.Kalıcılığı 5 yıl dediler inşallah doğrudur.Harikaevrede yaptırdı ve memnun sanırım.Geçici dolguya tercih edilecek bir dolgu gibi duruyor.Bakalım bekleyeceğiz göreceğiz.Ne kadar kalacak ben de merak ediyorum.Bu dolgunun bir özelliğide , yapılan yerde kollajeni uyarması , yani 6 ay sonra orada bir doku oluşması.Bu da güzel bir şey elbette.Böylece dolgu yarı kalcı hale geliyor.Kimbilir de yaptırmıştı.Daha da yaptıranlar yazarsa iyi olur.Bilgi paylaşırız.

2 ccl cok deilmi üst dudak icin, ben 750tl ödemiştim
Canım sen yaptıralı ne kadar oldu erime varmı yazarsan sevinirim.Ben de aqualifti alt dudağa yaptırdım.5 yıl kalır diyorlar inşallah doğrudur.Bir de dolgunun kollajeni uyarması erise bile, orada bir doku oluşma olayı güzel.Üst dudakta aquamid vardı biliyorsun.O dolgudan bulamadım aqualif yaptırdım , bir doktorda pek erimeyeceğini söyledi bakalım süreç ne gösterecek.Bir şey daha bu dolgunun EN UFAK BOYU 2 CC yani daha az olanı yok.Kalanı ya başka yerinize yaptıracaksınız yahut çöpe gidecek.Yani tek enjektörde 2 cc aqualift dolgu var.

Son düzenleme:

peki sen nerde yaptırmıştın ve kaça? daha sonrası nasıldı anlayan olmuş muydu mesela yada bi sorun yaşadın mı kızarma şişme vs? 2cc nasım hacm kattı? dudağının 2 katı olmuş gibi? ay ne çok soru sordum ben öle ya

Ben de morarama çok oldu. 1 hafta dışarı çıkmadım.Dr adı vermiyeceğim çünkü doktoru sevmedim .Önce 1 cc yapıldı bir hafta sonra çok azldı sonra gşttşm 1 cc daha yaptı .2 hafta oldu güzel görünüyor.Ben de üst dudakta kalıcı aquamid var ondan bulamadığım için bu dolguyu yaptırdım .Ama kalıcılığı gerçekten 5 yıl kalıyorsa çok güzel duruyor tavsiye ederim.Bu dolguyu Lamia34 isimli arkdaş ve tyzeside yaptırdı ona da sor istersen.Teyzesinin üst dudağına yapıldı 6 ay olmuş erime yok diyor gayet memnunlar.

Dediğim gibi bu dolgunun hacmi çok az.İlk başta çok hacimli dursa da bir haftada çok azalıyor.Ben sadece alt dudağa nasıl 2 ml yapıldı hala hayret ediyorum.Çünkü yarım cc yeter sanıyordum.2 cc ancak normal oldu.

tamam cnm ama fiyatı neydi ? bana werilen fiyat sence iyi mi

Cnm ben 750 tl ödedim ......tek enjektör 2 ml içeriyor . Zaten normal fiyat da bu .Peki dr sana dolgunun kalıclığı konusunda ne dedi ?

Son düzenleme:
yanş 3-5 yıl deniliyor ama ben 3 yıl diyorum dedi ve ozan balık doktorun ismi...yapmış olduğu resmleri gösterdi..1 tane gördm dudak enjekte olan oda gayet doğal duruyodu ama kızın dudakları çok inceydi 4 cc yapılmış önce 2 cc sonra 4.2cc yeterli olmamış...

Canım işte dolduruculuğu konusunda dediğim doğruymuş.Hiçbir dolgu alt ve üst dudak 4 cc gitmez.Ne kadar ince olursa olsun .Aqualift dolgunun hacmi çok çok az.Bir haftada yapılan dolgu çok az kalıyor.Sen 2 cc dolguyu üste rahatlıkla yaptrabilirsin.Yapıldıktan sonra 2 saate şişlik azalıyor.Bir haftada tam şekli görürsün.Dolgu çok yumuşak.Öpüşmede dahi asla hissedilmeyecek kadar doğal.Önceleri sıcak bakmadığım bu dolguyu çok sevdim.Tek endişem inşallah denildiği gibi yıllarca kalıyordur .Bir doktora hiç erimez filan dedi ama firma 3- 5 yıl diyor.

Canım ben dudağa değil tek yanağımda çukur vardı oraya yaptırdım ve şimdilik memnunum güzel ve doğal oldu ama 3 yıl kalacağından şüpheliyim, eylülde yaptırdım ve sanki şimdiden azalma var gibi geliyor. Benimki aqualift, aquamid değil.
Güner uysala yaptırdım

eski resmlerine bakıp kıyaslama yaptın mmı? belki gözün alıştığı içindir yada doğrudur

ya bu dolgu konusmada bi değişiklik yapıyor mu sadece dokunduğunda anlşılıyo peki rahatsızlık veriyo mu ?

mrb hilal araştırdığım kadarıyla dolgu konuşmada herhangi bir sorun çıkarmıyor.dudağa sadece volume veriyor.yalnız dudak çevresine uygulanan botox maddesi konuşma zorluğuna sebep oluyor..

bende aqualift dolgu maddesini araştırıyorum.bi dudağa 4cc yi hayal edemiyorum:)
demmekki aqualift dolgusu hacim kaybediyor. bu başlıktaki yazılanları okuyarak bunu öğrenmiş oldum.eğer doktorunuzla aynı ilde ikamet ediyorsanız azar azar takviye ettirmenizi tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…