konuşmayı asla etkilemez,dokunmayla ya da öpüşürken hissedilmez.ilk gün şişlik olur,ertesi gün azalır.1 haftada en doğal haline döner,bikaç hafta ya 1 ay sonra gidersiniz,doktor gerekli görürse rötuş yapar,görüntüsü gayet güzel ve doğal olur ve hiçkimse anlayamaz ,sadece güzelliği farkederler. 2 cc ise gayet yeterlidir.
temmuz başında yaptırmıştım canım,8 ay olmuş, başlarda albüm eklemiştim sonra kaldırdım. gayet memnunum,2-3 ay sonra rötuşa gittim.yalnız ben dudak içine diil dudak kontörüne uygulatmıştım,tüm çerçeve yani.dudak kenarında sigaradan kaynaklanan ince çizgiler de gidiyor.mutlaka tavsiye ediyorum ben
1 hafta içinde oturuyor ve öyle kalıyor canım . 3-5 senelik diye geçiyor,1 ayda iner mi hiçrötuş için para verilmiyor,ha alan varsa doktorun ayıbıdır o :) doktorum necdet uçar,herkese tavsiye ederim
son olarak dudak kontorlemeye kaç cc gitti we ne kdr werdin? 2 cc ne kdr fark ettirir sence
mrb kamelya dün alt dudağıma 1cc restylane dolgu yaptırdım.iğneden dolayı dudağım şuan çok şiş ama bu şişlikler bi kaç güne inecek tabii.sana şunu söyleyebilrim eger dudağın inceyse 1cc çok fazla hacim vermez.en az 2 cc uygulatman gerekli diye düşünüyorum.
canm ama bu dolgu farklı we dolgunluğu azmış....eğer yaptırırsam resimlerimi albüme koyucam mutlaka
kızlar mrb...ben sadece üst dudağıma dogu enjekte istiyorum.Aslında dudaklarım ince deil hatta slikon mu die soran bile oldu ama alta göre üst daha ince..sadece hafif bi hacim istiyorum.Doktorum 2 cclik agualift ekleyelim dedi fiyatıda 900 verdi ama bence 800e iner...siz ne düşşünüyosunuz hem fiyat hemde 2cc ne kdr etki eder fazla mı az mı? videoları karıştırdım ama bulamadım.
ewet canım aqualifti yaptıran arkadaşlar bu dolgunun hacim kaybına uğradığını yazmışlar.bu durumda en az 2cc yaptırmanı tavsiye ederim.yoksa pek anlaşılmıyor.yaptırmanın da pek bi manası kalmıyor.
yaptırırsan veya resimlerini albüme koyarsan haberimiz olsun :)
Kızlar bende üst dudağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Dudak dolgusu yaptıracak olanlar dönüş yapabilirler mi? Belki 1cc kullanılabilir, dudağım dudağım kalın ama kelebek noktalarına dolgu yaptırmak istiyorum. Belki bir kaç kişi aynı doktora gidebilirsek uygun koşullarda indirim yapılabilir. Mesajlarınızı bekliyorum...iyi geceler...
hacim kaybından çok bence yetersiz yani 1 cc diğer dolgularda yeterli olurken bunda sanırım 2 cc we ztn paketleride o şekilde...bu arada ben yaptırdım:) albüm yapıp resim koysam mı
Sende benim gibisin...ben bi kat hacim istiyodum we 1 cc aqualift de yardımcı olur sana diğer dolgularda yarım die tahmin ediyorum çünkü çok fazla bilgim yok...we aqualift inanılmaz yumşak yok gibi bişi we ertesine güne hiç bişeyin kalmıyo ama ilk gün gereğinden fazla şiş kalıyosun...önerebilirim sana ben istanbulda yaptırdım..nerde oturuyosun
hacim kaybından çok bence yetersiz yani 1 cc diğer dolgularda yeterli olurken bunda sanırım 2 cc we ztn paketleride o şekilde...bu arada ben yaptırdım:) albüm yapıp resim koysam mı
Sende benim gibisin...ben bi kat hacim istiyodum we 1 cc aqualift de yardımcı olur sana diğer dolgularda yarım die tahmin ediyorum çünkü çok fazla bilgim yok...we aqualift inanılmaz yumşak yok gibi bişi we ertesine güne hiç bişeyin kalmıyo ama ilk gün gereğinden fazla şiş kalıyosun...önerebilirim sana ben istanbulda yaptırdım..nerde oturuyosun
Dolgu yaptırdığınız doktorun iletişim bilgilerini belirtebilirmisiniz?
Geçmiş olsun; İstanbul-ümraniye'de oturuyorum. Yaptırdığınız dolgu kalıcı mı? kalıcı dolgu yaptırmak istiyorum. Mesaj atma hakkınız varsa özelden iletişime geçebilirmisiniz? ben henüz mesaj atamıyorum...
kamelyacım hayırlı olsun inşallah çok memnun kalırsın :)
hangi dr a ve kaça yaptırdın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?