2.ci cocuk

Sizin yaş aralığı çok iyiymiş zorlanmazsınız inşaAllah
İnşallah öyle olur, hep 4 5 yaş olsun araları isterdim nasipse ikisinin arası olacak. Tabii 4 yaş da sendromlu bir yaş, kıskançlık olacak belki bebek gibi davranmaya da başlayabilir... bu tarz sorunlar olabiliyor yaş aralığı böyle olunca da. Hayırlısı bakalım, şimdiden alıştırıyoruz kardeş kavramına, çok seviyor karnımı öpüyor şimdi bile ama bakalım doğunca nasıl olacak... ❣

Evet huy değiştiren çok oluyormuş

En iyisi arka arkaya aklı ermeden
Oda gözümüz yemiyor iştee

En güzeli anne kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman olmalı. Şu ideal bu ideal diye bir şey yok yani, kişisel durumlar bunlar. Kim nasıl mutlu olacaksa öyle olsun

En güzeli anne kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman olmalı. Şu ideal bu ideal diye bir şey yok yani, kişisel durumlar bunlar. Kim nasıl mutlu olacaksa öyle olsun
Doğru diyorsun canm ama tecrübeleri duymakta hosuma gidiyor

Buraya bende geleyim tecrübeli değilim bir oğlum var 22 aylık şu an aralari az olsun kardeşi olsun isterim ama benimde cesaretim yok

Kızım tam 24 aylık oldu ben 8+3 haftalık hamileyim darısı tüm isteyene olsun inşaAllah
Ayy konunu hatirladimm. Ben hala cesaret edemiyorum masallah seninki yola cikmis
Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Ayy konunu hatirladimm. Ben hala cesaret edemiyorum masallah seninki yola cikmis
Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Teşekkür ederim canım amin inşaAllah Rabbim sanada hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah

40 günlük bebeğim var. Anlıyorum ki herkes unutmuş lohusalığı ve bebeklerinin minik hallerini. Çok iyi unutuluyor işte demek ki kendi adıma sevindim.günün birinde rahat zamanlarım yazabileceğim. Gelin gelin çok eğleniyoruz bebekli lohusalık. Hareket ve dans 24 saat kesintisiz .

Aynen öyle unutuluyor valla canım
Bakalım neler bekliyo beni

Bu arada forumda tekrar konulara bakan olursa diye yazıyorum. Çocuğumun sabahtan aksanlara kadar ağlamasınn nedeni sünnet derdi imiş. Pipi ucu dar olduğu için kirecleme vs yapmıştı. Bundan kiloda almıyordu sürekli enfeksiyon kapıyordu. Sünnetten sonra herşey çözüldü. 5 yaş olacaj halen zayıf bir çocuk. Yeterli sağlıklı iyi olsun zayıflık problem değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…