İnşallah öyle olur, hep 4 5 yaş olsun araları isterdim nasipse ikisinin arası olacak. Tabii 4 yaş da sendromlu bir yaş, kıskançlık olacak belki bebek gibi davranmaya da başlayabilir... bu tarz sorunlar olabiliyor yaş aralığı böyle olunca da. Hayırlısı bakalım, şimdiden alıştırıyoruz kardeş kavramına, çok seviyor karnımı öpüyor şimdi bile ama bakalım doğunca nasıl olacak... ❣Sizin yaş aralığı çok iyiymiş zorlanmazsınız inşaAllah
Evet huy değiştiren çok oluyormuşBen Mayıs ta dogum yaptım oglum oldu ablası 4 yaşında ama kafayı yicem o uslu kızım o kadar değişti ki anlatamam biraz önce kanepenin tepesinde araba sürmeye çalışırken kardeşinin tepesine düşüyürdu kıl payı kurtardım bebeği
En iyisi arka arkaya aklı ermedenİnşallah öyle olur, hep 4 5 yaş olsun araları isterdim nasipse ikisinin arası olacak. Tabii 4 yaş da sendromlu bir yaş, kıskançlık olacak belki bebek gibi davranmaya da başlayabilir... bu tarz sorunlar olabiliyor yaş aralığı böyle olunca da. Hayırlısı bakalım, şimdiden alıştırıyoruz kardeş kavramına, çok seviyor karnımı öpüyor şimdi bile ama bakalım doğunca nasıl olacak... ❣
Ay bende öyle istiyorum34 ay araları hiç zorlanmadım çok şükür
Hemde nasılEvet huy değiştiren çok oluyormuş
Doğru diyorsun canm ama tecrübeleri duymakta hosuma gidiyorEn güzeli anne kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman olmalı. Şu ideal bu ideal diye bir şey yok yani, kişisel durumlar bunlar. Kim nasıl mutlu olacaksa öyle olsun
Senin adına tabiki öyle yaşananlara göre karar vermek isteyebilirsin. Ama bazen herkes kendi dilediğini doğru belleyip kesin böyle olmalı tavrında konuşuyor ya ona istinaden öyle dedim canımDoğru diyorsun canm ama tecrübeleri duymakta hosuma gidiyor
Kızım tam 24 aylık oldu ben 8+3 haftalık hamileyimBuraya bende geleyim tecrübeli değilim bir oğlum var 22 aylık şu an aralari az olsun kardeşi olsun isterim ama benimde cesaretim yok
Maşallah benimde oğlum 24 aylık oldu tam rahatim dedigim zamanlarKızım tam 24 aylık oldu ben 8+3 haftalık hamileyimdarısı tüm isteyene olsun inşaAllah
Ayy konunu hatirladimm. Ben hala cesaret edemiyorum masallah seninki yola cikmisKızım tam 24 aylık oldu ben 8+3 haftalık hamileyimdarısı tüm isteyene olsun inşaAllah
Teşekkür ederim canım amin inşaAllah Rabbim sanada hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllahAyy konunu hatirladimm. Ben hala cesaret edemiyorum masallah seninki yola cikmis
Rabbim kucagina almayi nasip etsin❣
40 günlük bebeğim var. Anlıyorum ki herkes unutmuş lohusalığı ve bebeklerinin minik hallerini. Çok iyi unutuluyor işte demek ki kendi adıma sevindim.günün birinde rahat zamanlarım yazabileceğim. Gelin gelin çok eğleniyoruz bebekli lohusalık. Hareket ve dans 24 saat kesintisiz .
Allah İyilikler ve güzellikler versin. Bebeğiniz sağlıkla gelsin kolayca büyüsünAynen öyle unutuluyor valla canım
Bakalım neler bekliyo beni
Amin canım çok sağol sende sağlıkla sıhhatle büyüt inşaAllahAllah İyilikler ve güzellikler versin. Bebeğiniz sağlıkla gelsin kolayca büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?