2.ci cocuk

Benim abimle aramda bir buçuk yaş var abimle okuduğumuz okullar arkadaş çevremiz aynı ben hiç sıkıntı çekmedim bana çok artıları oldu zaten abi derim ama hep arkadaş gibiyizdir. Elbette annem çok zor zamanlar geçirmiş bir tanesiyle baş etmek bile zorken ikisi duble zor. Eğer eşiniz destek oluyorsa ve aileniz belli aralıklarla da olsa size yardımcı olabilirse gerçekten çok rahat geçirilebilir. Hem bazı çocuklar çok sakin oluyo uyku yemek sorunları bile olmuyo nasip inşallah öyle olurlar da sizi yormazlar

Benm kızımda 20 aylık şuan kuzeni var 5 aylık yaksalık 1 aydır kıskanıyo

Ama alısır inşaAllah korkma sadece bu süreçte kızının psikolojisi için davranışlarına ve ilgine dikkat et inşaAllah

İnşaAllah çok teşekkür ederim
Eşim Allah razı olsun işten geldiği zaman ilgilenir
Ailem memlekette 8 saatlik
Ama kvalidemler yürüyerek 4 5 dklık yakınmda

Aynen şimdi daha çok şımardı alıştı ama bazen seviyor bazen vurmaya çalışıyor. Çok yorucu bi dönem biri yatınca diğeri kalkıyor

Aynen şimdi daha çok şımardı alıştı ama bazen seviyor bazen vurmaya çalışıyor. Çok yorucu bi dönem biri yatınca diğeri kalkıyor
Ay işte o çok zordur uykunuz az oluyodur Allah yardmzcnz olsun ama geçecek inşaAllah

Benim oğlum daa 4 buçuk yaşında. Şimdi uğraşıyorum bi tane daha olsun diye bakalım nasip. Ama ben daha önce yapmadığım için pişmanım. Bence ikinci olsun çıksın aradan :)))

Benim oğlum daa 4 buçuk yaşında. Şimdi uğraşıyorum bi tane daha olsun diye bakalım nasip. Ama ben daha önce yapmadığım için pişmanım. Bence ikinci olsun çıksın aradan :)))
2 yaşına girmesini bekliyorum inşaAllah
Allahım sizede istediğiniz vakit nasip etsin inşaAllah

2 yaşına girmesini bekliyorum inşaAllah
Allahım sizede istediğiniz vakit nasip etsin inşaAllah
Hiç bekleme bence yap :))) hamileyken de emzirme olabiliyor. Eğer emziriyorsan. İlki kolay olmuştu da ikinci zor oluyor ya tutmuyor bi türlü :))) bakalım sen tutturabilecek misin :)

Benim ilk çocuğumla ikincisi arasında 2.5 yaş, ikincisi ile üçüncüsü arasında ise 3 yaş kadar olacak. Ben hep yakın yaş istedim. Rabbim de verdi. İlk yıl biraz yorucu olabilir ama sonra onlar zaten birlikte oynuyorlar, eğleniyorlar. Oğlumdan şimdilerde kardeşiyle ilgilenmesini istiyorum, benim ikna edemediğim şeylerekız kardeşini ikna edebiliyor. :) benim oğlum çok hareketli, 5dk duramaz yerinde, çok da döküntülü. Ama önemli değil. Sağlıklılar, mutlular. Kardeşiyle ortak oyumu oynayabiliyor. Birlikte büyüyecekler. Benim kardeşimle aramda 8yaş var. Ben onunla o 20li yaşlarına geldiğinde ancak ortak bir paydada bulaşabildim. Çok üzülürüm bu duruma.
Kıskançlık için millet yaş farkı lazım diyor.
Bence her yaşta oluyor. Onun önüne geçmek imkansız neredeyse, adil tutumla azaltılabiliyor. Kardeş güzel şey.

Hiç bekleme bence yap :))) hamileyken de emzirme olabiliyor. Eğer emziriyorsan. İlki kolay olmuştu da ikinci zor oluyor ya tutmuyor bi türlü :))) bakalım sen tutturabilecek misin :)
Yok canm emmiyo
Valla dediğin gibi ne zaman olur Allah bilir
Bakalım yazarm olduğu zaman inşaAllah

Bende hep yakın olsun istemişimdir ama kızım büyüdükçe cesaretim kaçtı ama hala istiyorum benmde ablamla aramada 8 yaş var ve ben nışanlandıktan sonra iyice bağ kurmaya başlamştk ondan önce kafalarmz uyuamuyodu

Cesaret edin bence. Yaş farkı ne kadar? Artmasın daha fazla. Kardeş güzel şey. Onunla bağın olması güzel şey. Bana 1 çocuk 2 çocuk bencillikmiş gibi geliyor. Tabi normal hayat şartlarında, herkesin şartları kendine göre değişiyor. Bu kısmı değişkenlik gösterir. Benim amcam, halam, dayım, teyzem çok. En azı dayım 2 tane :) Bundan da çok mutluyum. Allah nasip ederse torunlarımın da amcası, halası, teyzesi olsun istiyorum. Teee doğmamış torunlarımı düşünüyorum. :) ben de biraz ilerden gidiyorum ama geniş aile güzel. Onun için de benim fedakarlık yapmam, çocuklarımla ilgilenmem lazım. :)

Kızım 21 aylık olacak
Eger olursa 30 ay olacak aralarında
Evet bnde çok severm geniş aileyi Allah nasip ederse en az 3 4 çocuk istiyorum

Ya benim bebek 2 aylık olacak. Ama gündüz çok ağlıyor acı acı ağlıyor kucakta gezmek istiyor sürekli kahvaltıyı sabah 10da yaptm akşam yemeğini 10da yedik fırsatım olmadı. Canı sağolsun sürekli taşırım kanguruda da durmuyor çok acı ağlıyor . gaz değil sıkıntısı. Çok üzülüyorum ağlamasına dayanamıyorum büyük böyle değildi zayıfladı . kolik mi bilmiyorum

Oy kıyamam ya kolik olabilir canm Allah yardımcın olsun inşaAllah

Bi çocuk Dr götür rahatlatıcı bişrler verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…