Benim abimle aramda bir buçuk yaş var abimle okuduğumuz okullar arkadaş çevremiz aynı ben hiç sıkıntı çekmedim bana çok artıları oldu zaten abi derim ama hep arkadaş gibiyizdir. Elbette annem çok zor zamanlar geçirmiş bir tanesiyle baş etmek bile zorken ikisi duble zor. Eğer eşiniz destek oluyorsa ve aileniz belli aralıklarla da olsa size yardımcı olabilirse gerçekten çok rahat geçirilebilir. Hem bazı çocuklar çok sakin oluyo uyku yemek sorunları bile olmuyo nasip inşallah öyle olurlar da sizi yormazlarMerhaba hanımlar benm 19 aylık bi kizm var bu ay 20 aylık olacak inşaAllah
Kardeşiyle arasında cok yaş farkı olsun istemiyorum ama bi yandanda korkuyorum zorlanirsam diye, aslında tek korktuğum nokta UYKUUU cok duskunum uykuma
Uykumu alamazsam 2sinede yetemezsem diye korkuyorum
Sizlerin çocukları arasında kac yas var?
Veya kac yaş olmali?
Hamile veya hamile olmayan tum bayanlar
Yorumlarınızı bekliyorum
Benm kızımda 20 aylık şuan kuzeni var 5 aylık yaksalık 1 aydır kıskanıyoBu arada arkadaşlar büyük aklı ermez diyordum kardeşini kıskanıyor yani ne olduğunu anlamıyor kim olduğunu büyüdükçe bağlantı kurar inşallah. Kardeşi emerken oda istiyor. Kucağma alıp gösteriyorum sevsin diye başlarda seviyordu şimdi yüzüne bakmıyor eliyle niteledi bir kaç gün önce şok oldum. Bu kadarını beklemiyodum. Kucağmda olunca yüzüme bakmıyor. Hayırlısı olsun alşcsk bi şekilde
İnşaAllah çok teşekkür ederimBenim abimle aramda bir buçuk yaş var abimle okuduğumuz okullar arkadaş çevremiz aynı ben hiç sıkıntı çekmedim bana çok artıları oldu zaten abi derim ama hep arkadaş gibiyizdir. Elbette annem çok zor zamanlar geçirmiş bir tanesiyle baş etmek bile zorken ikisi duble zor. Eğer eşiniz destek oluyorsa ve aileniz belli aralıklarla da olsa size yardımcı olabilirse gerçekten çok rahat geçirilebilir. Hem bazı çocuklar çok sakin oluyo uyku yemek sorunları bile olmuyo nasip inşallah öyle olurlar da sizi yormazlar
Aynen şimdi daha çok şımardı alıştı ama bazen seviyor bazen vurmaya çalışıyor. Çok yorucu bi dönem biri yatınca diğeri kalkıyorBenm kızımda 20 aylık şuan kuzeni var 5 aylık yaksalık 1 aydır kıskanıyo
Ama alısır inşaAllah korkma sadece bu süreçte kızının psikolojisi için davranışlarına ve ilgine dikkat et inşaAllah
Ay işte o çok zordur uykunuz az oluyodurAynen şimdi daha çok şımardı alıştı ama bazen seviyor bazen vurmaya çalışıyor. Çok yorucu bi dönem biri yatınca diğeri kalkıyor
Benim oğlum daa 4 buçuk yaşında. Şimdi uğraşıyorum bi tane daha olsun diye bakalım nasip. Ama ben daha önce yapmadığım için pişmanım. Bence ikinci olsun çıksın aradan :)))Merhaba hanımlar benm 19 aylık bi kizm var bu ay 20 aylık olacak inşaAllah
Kardeşiyle arasında cok yaş farkı olsun istemiyorum ama bi yandanda korkuyorum zorlanirsam diye, aslında tek korktuğum nokta UYKUUU cok duskunum uykuma
Uykumu alamazsam 2sinede yetemezsem diye korkuyorum
Sizlerin çocukları arasında kac yas var?
Veya kac yaş olmali?
Hamile veya hamile olmayan tum bayanlar
Yorumlarınızı bekliyorum
2 yaşına girmesini bekliyorum inşaAllahBenim oğlum daa 4 buçuk yaşında. Şimdi uğraşıyorum bi tane daha olsun diye bakalım nasip. Ama ben daha önce yapmadığım için pişmanım. Bence ikinci olsun çıksın aradan :)))
Hiç bekleme bence yap :))) hamileyken de emzirme olabiliyor. Eğer emziriyorsan. İlki kolay olmuştu da ikinci zor oluyor ya tutmuyor bi türlü :))) bakalım sen tutturabilecek misin :)2 yaşına girmesini bekliyorum inşaAllah
Allahım sizede istediğiniz vakit nasip etsin inşaAllah
Yok canm emmiyoHiç bekleme bence yap :))) hamileyken de emzirme olabiliyor. Eğer emziriyorsan. İlki kolay olmuştu da ikinci zor oluyor ya tutmuyor bi türlü :))) bakalım sen tutturabilecek misin :)
Bende hep yakın olsun istemişimdir ama kızım büyüdükçe cesaretim kaçtı ama hala istiyorumBenim ilk çocuğumla ikincisi arasında 2.5 yaş, ikincisi ile üçüncüsü arasında ise 3 yaş kadar olacak. Ben hep yakın yaş istedim. Rabbim de verdi. İlk yıl biraz yorucu olabilir ama sonra onlar zaten birlikte oynuyorlar, eğleniyorlar. Oğlumdan şimdilerde kardeşiyle ilgilenmesini istiyorum, benim ikna edemediğim şeylerekız kardeşini ikna edebiliyor. :) benim oğlum çok hareketli, 5dk duramaz yerinde, çok da döküntülü. Ama önemli değil. Sağlıklılar, mutlular. Kardeşiyle ortak oyumu oynayabiliyor. Birlikte büyüyecekler. Benim kardeşimle aramda 8yaş var. Ben onunla o 20li yaşlarına geldiğinde ancak ortak bir paydada bulaşabildim. Çok üzülürüm bu duruma.
Kıskançlık için millet yaş farkı lazım diyor.
Bence her yaşta oluyor. Onun önüne geçmek imkansız neredeyse, adil tutumla azaltılabiliyor. Kardeş güzel şey.
Cesaret edin bence. Yaş farkı ne kadar? Artmasın daha fazla. Kardeş güzel şey. Onunla bağın olması güzel şey. Bana 1 çocuk 2 çocuk bencillikmiş gibi geliyor. Tabi normal hayat şartlarında, herkesin şartları kendine göre değişiyor. Bu kısmı değişkenlik gösterir. Benim amcam, halam, dayım, teyzem çok. En azı dayım 2 tane :) Bundan da çok mutluyum. Allah nasip ederse torunlarımın da amcası, halası, teyzesi olsun istiyorum. Teee doğmamış torunlarımı düşünüyorum. :) ben de biraz ilerden gidiyorum ama geniş aile güzel. Onun için de benim fedakarlık yapmam, çocuklarımla ilgilenmem lazım. :)Bende hep yakın olsun istemişimdir ama kızım büyüdükçe cesaretim kaçtı ama hala istiyorumbenmde ablamla aramada 8 yaş var ve ben nışanlandıktan sonra iyice bağ kurmaya başlamştk ondan önce kafalarmz uyuamuyodu
Kızım 21 aylık olacakCesaret edin bence. Yaş farkı ne kadar? Artmasın daha fazla. Kardeş güzel şey. Onunla bağın olması güzel şey. Bana 1 çocuk 2 çocuk bencillikmiş gibi geliyor. Tabi normal hayat şartlarında, herkesin şartları kendine göre değişiyor. Bu kısmı değişkenlik gösterir. Benim amcam, halam, dayım, teyzem çok. En azı dayım 2 tane :) Bundan da çok mutluyum. Allah nasip ederse torunlarımın da amcası, halası, teyzesi olsun istiyorum. Teee doğmamış torunlarımı düşünüyorum. :) ben de biraz ilerden gidiyorum ama geniş aile güzel. Onun için de benim fedakarlık yapmam, çocuklarımla ilgilenmem lazım. :)
Oy kıyamam ya kolik olabilir canm Allah yardımcın olsun inşaAllahYa benim bebek 2 aylık olacak. Ama gündüz çok ağlıyor acı acı ağlıyor kucakta gezmek istiyor sürekli kahvaltıyı sabah 10da yaptm akşam yemeğini 10da yedik fırsatım olmadı. Canı sağolsun sürekli taşırım kanguruda da durmuyor çok acı ağlıyor . gaz değil sıkıntısı. Çok üzülüyorum ağlamasına dayanamıyorum büyük böyle değildizayıfladı . kolik mi bilmiyorum
MaşaAllah canım sondakiler arası 1.5 yaşBenimkiler 8 5 ve 3. 5 canım bana sorarsa hepsine gayet guzel yetiyorum ve cokta mutluyuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?