2 çirkin kanka ördek "kuğu" oluyor:):)

tekduzehayat

YEPYENİ BİR HAYAT!!!!!
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
3.901
5
158
38
Bursa
merhaba kızlar bız ece ve sevgı..
burda tansııp kanka olduk.ıkımızde balık etlı hatunlarız ve kesınlıkle zayıflamak ıstıyoruz.
burda nelermı olacak..
bızım guzellesmek adına attıgımız tum adımalrı bulacaksınız
kılollar gıdecek cıldımzı guzellesecek ve yaza fıstık gıbı gırenlerden dııl kısa saglıklı gırenlerden olacagız..
bız guzel gelınler olmaya karar verdık varsa bızım gıbı dusunen buyursun gelsın:):)

elçin hoşgeldin canım a.s.

bende bi süredir yapmıyorum ama bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum

elcıncım dıyet yapmıyacagız kı bız fıstık gıbı gelınler olmak adına totomuzu kaldırcaz
speedy tanıyorum senı ben dugun nısan hazırlıklarından senın pek ıhtıyacın yok ya sende hosgeldın aramıza:)

anam seni hiç görmedim lafım yok ama bu ece neden uğraşır kendi ile bilmem gayet güzel vucudu herkez ip ince olacak diye bişey yokki bende 52 kiloyum şuanda 50den yukarısı görmeyen ben öyle çok yedimki 2 ayda 2 kilo aldım...
Hem kadının ele avuca geleni makbuldur napsın adamlar ince kuru zarganayı :jeyyar:

olur ececım bence ayda bıkere detoks yapalım yarın ayın ılk gunu bızımde detoklarımzı hep ayın ılk gunu olsun
evt ne detoksu yapalım sen sec canım benım
bende bugun cılt maskesı yapıcam ıns neyaptıgımı ve sonucları yarın yazarım
cok su ıcelım hem cıldımıze hem kılo vermek ıcın super olur ve sarkmamak tas gıbı hatun olmak ıcındeeee sporu SEVELIMMMM:):):

en son 70 kiloyu gördüm tartıda akannehir
olayı iyice abarttım ya 1 senede 7 kilo aldım

evt elcın kaldıralım totolarımzıı
ececım yarın ac karnına tartılıp vucudumuzunda ölculerını alalım ve detoksumuza baslıyalım
FISTIK GIBI OLACAGIZ BASKA YOLU YOKKKK

SPEEDYCIMMM
evt ece guzel kıs ama bı ıkı beden kuculsek bence dahada guzel olcak bıde bunun hamıleleıgı var
vucudumuzu hazırlayalım dımı ama
hanı derler ya hersey saglık ıcın

Detoksunun başarılı olabilmesi için bunlara dikkat et:
- Detoksumuz seçilen bir gün öğlenden ertesi gün aynı saate kadar devam edecek. Yani salı günü saat 14.00’te detoksa başlanıyorsa, çarşamba yine 14.00’te bitecek. - Sıvı detoks yaparsan hiçbir şey çiğnememelisin, sakız bile! - Tanesiz sebze çorbaları limitsiz! Yağsız, tuzsuz ve ev yapımı olanları tercih edersen çok daha iyi olur. - Taze sıkılmış sebze suları (salatalık, domates, kereviz) ve taze sıkılmış meyve suları (elma, greyfurt, nar gibi) limitsiz. Portakal suyunu tercih etme. - 24 saat içinde en az 3 litre su içmelisin. - Gün içinde istediğin kadar bitki çayı tüketebilirsin. Kahve, siyah çay ve asitli içecekler kesinlikle yasak. - En geç saat 22.00’de uyumalısın. Öncesinde ılık bir duş ya da hafif bir müzik eşliğinde dinlenebilirsin. ıstersen televizyon açmadan kitap okuyarak sakin bir akşam geçirebilirsin. - Ertesi sabah uyandığında 1–2 bardak taze sıkılmış sebze ya da meyve suyu iç. - Öğlene kadar sebze çorbasından istediğin kadar içebilirsin.

Kahvaltı
2 büyük bardak su ile güne başla.
Sıvı detoks: Bir bardak taze sıkılmış meyve ya da sebze suyu.
Katı detoks: Domates, salatalık, zeytin ya da yeşil zeytin ile hafif bir kahvaltı.

Öğle yemeği
Sıvı detoks: Karışık sebzelerden yapılmış bir sebze çorbası.
Katı detoks: Büyük bir salata. ıçine domates, ıspanak, roka koyabilirsin. Üzerine zeytinyağı ve limon ekleyebilirsin.

Akşam yemeği
Akşam yemeğini güneş batmadan önce yemiş olmalısın!
Sıvı detoks: Çorba ya da sebze suyu.
Katı detoks: Salata, zeytinyağlı sebze yemeği ya da ızgara balık.

Ara öğünler
Havuç, salatalık, 1–2 meyve, meyve ya da sebze suyu.

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım kim tutar sizi...
bırakanı,yılanı,kenara çekileni yakarım.............
siz süper gelinler olacaksınız............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…