Bende gördüm umarım güzel sonuçlar alırsınız. Belirtiniz var mıydı baya erken ogrenmissinizMerhaba,
Adetime 6 gün test yaptım. Normalden bakınca çizgi göremedim ama fotoğrafta var gibi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Çok fazla akıntım var. Yumurtlamadan beri kesilmeyen yoğun bir akıntı Bide bugün bikaç batma hissettim. Tuhaf bir batma Bunun dışında bişey yok açıkçası. Hepimiz için en hayırlısı olur inşallahBende gördüm umarım güzel sonuçlar alırsınız. Belirtiniz var mıydı baya erken ogrenmissiniz
Bende hamilelik varr biraz daha bekleyip kan testi verin benceMerhaba,
Bu sabah baktımda teste baya netleşmiş ne diyonuz kızlar?
ayy heycandan kalbim çıkacak bugün kan versem çıkar mı acabaBende hamilelik varr biraz daha bekleyip kan testi verin bence
Çıkar bence ama değer düşük çıkar stres yaparsin belki yüksek de çıkabilir istersen verayy heycandan kalbim çıkacak bugün kan versem çıkar mı acaba
İki tane daha test aldım sabah onları yapıyım önce onlarda da çıkarsa kan vereceğimÇıkar bence ama değer düşük çıkar stres yaparsin belki yüksek de çıkabilir istersen ver
İnşallah pozitif görürsünİki tane daha test aldım sabah onları yapıyım önce onlarda da çıkarsa kan vereceğim
Ay rabbim seninde gönlüne göre verir inşallahİnşallah pozitif görürsün
Bize de haber ver inşallah iyi bir sonuç alırsınAy rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah
İnşallah çok istiyorum bakalım nasip olurmuAy rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah
edicem edicem:) iyi ki varsınız ya heyecanı paylaşmak çok güzel bişeyBize de haber ver inşallah iyi bir sonuç alırsın
İnşallah en yakın zaman da inşallah inşallahİnşallah çok istiyorum bakalım nasip olurmu
Tabikide inşallah bende ilk haberimi burada sizinlerle paylaşırımedicem edicem:) iyi ki varsınız ya heyecanı paylaşmak çok güzel bişey
Erken gebelik testleri yalancı pozitif ya da negatif olabiliyor diye biliyorum diğer testiniz bariz pozitif bi yalnışlık varMerhaba, Bugün birde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yani ben bi çizgi göremedim sizce sonuç ne? Şimdi ben hamile miyim değil miyim
Nasıl yaaa saçmalık resmen bu bence hiç testlerle uğraşmayın kan verin sabahMerhaba, Bugün birde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yani ben bi çizgi göremedim sizce sonuç ne? Şimdi ben hamile miyim değil miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?