Ben çizgi görüyorum testinizde erken gebelik testi yapsanız daha net çıkarSelam kızlar,
Dün adet olmam lazımdı olmadım. Bu sabah tekrar test yaptım. Yine silik çıktı. Tekrar kan veriyim mi?
Gecikmişte yeterince neden kan vermediniz ben çatlardım vallaYok vermedim henüz 26 Şubat Pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadım
Biraz daha geçsin şöyle bir kaç gün çünkü her yaptığımda biraz daha yıpranıyorum var mı yok mu diye o yüzden pazartesiye kadar hiçbir şey yapmama kararı kaldımBen çizgi görüyorum testinizde erken gebelik testi yapsanız daha net çıkar
Açıkçası negatif görürsem diye korkuyorum o yüzden biraz daha bekleyeceğim:)Gecikmişte yeterince neden kan vermediniz ben çatlardım valla
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBiraz daha geçsin şöyle bir kaç gün çünkü her yaptığımda biraz daha yıpranıyorum var mı yok mu diye o yüzden pazartesiye kadar hiçbir şey yapmama kararı kaldım
Hepimiz için inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Testiniz artımedse başka bir testle tekrar yapmanızı öneririmHepimiz için inşallahama göğsümde kararmalar var mesela bide arada ağrıyorlar, regl ağrısı ağrı çekiyorum çok ayakta kaldığım vakit şuan bu belirtiler tek var
Yok freely ve bebetime ile test yaptımTestiniz artımedse başka bir testle tekrar yapmanızı öneririmşuan testte pozitif görünüyorsunuz çünkü belirtilerin olması normal
Süper bence pozitifsinizYok freely ve bebetime ile test yaptım
Sol tarafımda inanılmaz bir ağrı var kramp gibi dayanılmaz yürüyüş yaptım ondan mı oldu acabaSüper bence pozitifsiniz
Olabilir hafif tempoda yürüyüş yapın hızlı mı yürüdünüz?Sol tarafımda inanılmaz bir ağrı var kramp gibi dayanılmaz yürüyüş yaptım ondan mı oldu acaba
Yok gayet yavaş yürüdüm. Bu ağrı artarsa ben giderim hastaneye.Olabilir hafif tempoda yürüyüş yapın hızlı mı yürüdünüz?
Bebiş yerleşiyor olabilir annesiYok gayet yavaş yürüdüm. Bu ağrı artarsa ben giderim hastaneye.
Hadi inşallahBebiş yerleşiyor olabilir annesi
Çatlatma iğnesi kullandınızmıMerhaba,
Adetime 6 gün test yaptım. Normalden bakınca çizgi göremedim ama fotoğrafta var gibi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
hayır kullanmadımÇatlatma iğnesi kullandınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?