Hayır canım maalesef değilsin.Merhaba, Hcg değerim 1,2 çıktı. Bu arada adetime 4 gün var. Hamile miyim?
Ahh canım ahh daha geçen ay reglden önce 2 kere reglden sonra 1kere kaset testte pozitif gördüm ama kanda negatif çıktı yani neden öylr oldu bilemedim inşallah sende öyle bsy yoktur inşallah değerlerin yükselirMerhaba, Bugün birde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yani ben bi çizgi göremedim sizce sonuç ne? Şimdi ben hamile miyim değil miyim
5 ten büyük olması gerekiyor ama bekle bakalım adet günün bir geçsin canım böyle yanılmaların olmaması için kaset testleri falan bir hafta geciktikten sonra yapmak en iyisiMerhaba, Hcg değerim 1,2 çıktı. Bu arada adetime 4 gün var. Hamile miyim?
Maalesef değilsib çok yıpratıyor bu süreç kendimden biliyorumMerhaba, Hcg değerim 1,2 çıktı. Bu arada adetime 4 gün var. Hamile miyim?
kabullendim galiba olmadı adet günü bir test daha yaparım içim rahat olsun diyeMaalesef değilsib çok yıpratıyor bu süreç kendimden biliyorum
Benim 15 gün geçti bildiğin adet sancısı çekiyorum bı ara hamile kalmıştım 1 ay gecikmeyle öğrenmiştim geç döllenme olmuştukabullendim galiba olmadı adet günü bir test daha yaparım içim rahat olsun diye
değer kaç çıktı bide kaç gün var adete. Ya bende bi ümit belki yükselir diyorum ama bu sabah erken gebelik testi yaptım yine çizgi yoktu acaba erken gebelik testleri hangi değer aralığından sonra gösterebiliyorBenim 15 gün geçti bildiğin adet sancısı çekiyorum bı ara hamile kalmıştım 1 ay gecikmeyle öğrenmiştim geç döllenme olmuştuama kimyasal gebelikti düştü . Şimdi de sanırım aynısı oluyor bana 4 gün önce kan verdim negatif ama ilerleyen zamanlarda yine kan vericem kırmızıları görene kadar hep umut vardır
Bnm geçen ay 25 beta hgc de bile testte belli olmuştudeğer kaç çıktı bide kaç gün var adete. Ya bende bi ümit belki yükselir diyorum ama bu sabah erken gebelik testi yaptım yine çizgi yoktu acaba erken gebelik testleri hangi değer aralığından sonra gösterebiliyor
ben pazar günü yani adet günümde tekrar test yapacağımBnm geçen ay 25 beta hgc de bile testte belli olmuştu
Yap bakalım :) bnmmde baya geçti 15 20 günben pazar günü yani adet günümde tekrar test yapacağım
hiç test yapmadın mı?Yap bakalım :) bnmmde baya geçti 15 20 gün
Yaptım negatifti ama dediğim gibi geçen hamileliğimde bir ay gecikmeyle öğrendim hala umudum var bildiğin adet sancısı çekiyorumhiç test yapmadın mı?
Hadi İnşallahYaptım negatifti ama dediğim gibi geçen hamileliğimde bir ay gecikmeyle öğrendim hala umudum var bildiğin adet sancısı çekiyorum
İnsallahhh özel mesaj at istersen ordan haberleselim.Hadi İnşallah
Ne yaptın canım?İnsallahhh özel mesaj at istersen ordan haberleselim.
Hala adet olmadım yarın randevum var doktoraMerhaba hanımlar,
Ben halende adet olmadım
Ne yaptın canım?
senin sonuç ne oldu canım?H
Hala adet olmadım yarın randevum var doktora
Merhaba ne yaptınız kan verdiniz miSelam kızlar,
Dün adet olmam lazımdı olmadım. Bu sabah tekrar test yaptım. Yine silik çıktı. Tekrar kan veriyim mi?
Yok vermedim henüz 26 Şubat Pazar günü adet olmam gerekiyordu olmadımMerhaba ne yaptınız kan verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?