2. Çizgi gören var mı? Adete 6 gün var!!

Merhaba, Bugün birde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yani ben bi çizgi göremedim sizce sonuç ne? Şimdi ben hamile miyim değil miyim
Ahh canım ahh daha geçen ay reglden önce 2 kere reglden sonra 1kere kaset testte pozitif gördüm ama kanda negatif çıktı yani neden öylr oldu bilemedim inşallah sende öyle bsy yoktur inşallah değerlerin yükselir

Merhaba, Hcg değerim 1,2 çıktı. Bu arada adetime 4 gün var. Hamile miyim?
5 ten büyük olması gerekiyor ama bekle bakalım adet günün bir geçsin canım böyle yanılmaların olmaması için kaset testleri falan bir hafta geciktikten sonra yapmak en iyisi

kabullendim galiba olmadı adet günü bir test daha yaparım içim rahat olsun diye
Benim 15 gün geçti bildiğin adet sancısı çekiyorum bı ara hamile kalmıştım 1 ay gecikmeyle öğrenmiştim geç döllenme olmuştu ama kimyasal gebelikti düştü . Şimdi de sanırım aynısı oluyor bana 4 gün önce kan verdim negatif ama ilerleyen zamanlarda yine kan vericem kırmızıları görene kadar hep umut vardır

değer kaç çıktı bide kaç gün var adete. Ya bende bi ümit belki yükselir diyorum ama bu sabah erken gebelik testi yaptım yine çizgi yoktu acaba erken gebelik testleri hangi değer aralığından sonra gösterebiliyor

Bnm geçen ay 25 beta hgc de bile testte belli olmuştu

Selam kızlar,

Dün adet olmam lazımdı olmadım. Bu sabah tekrar test yaptım. Yine silik çıktı. Tekrar kan veriyim mi?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-02-27 at 14.23.53.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…