- 22 Kasım 2016
- 186
- 183
- 23
- Konu Sahibi Buse01102016
-
teşekkür ederim inş hamileyimdir col istiyoruzHayırlı olsun canm hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))
İnslh canm sabah kan tahlili yaptrteşekkür ederim inş hamileyimdir col istiyoruz
hala aynı koyulukta canım ama adetim geçtiya daha koyu çıkmasını bekliyodumHayırlı olsun canm hamilesin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))) sanırım yapar yapmaz cektn bence bu test birazdan daha koyu olur bende bir gün geçince yaptm ilk 5 dk böyleydi sonra koyulasti
pazartesiye randevu aldım bakalım gidicem doktora 2 ay önce 6 haftalık düşük yaptım korkuyorum yine kötü sonuçlanmasındanİnslh canm sabah kan tahlili yaptr
amin ins. Seninde bebisini allah korusunDua et canm inslh olmaz bu kez dikkat et kendine folik asit kullan bol su iç bnde 2 düşuk yaptm daha önce bunda bütün önlemler alındı Rabbim korusun inslh
sağol canım ins. Allah isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun canım darısı bana ve isteyen herkese inşallah
tahlili aldığımda sabah yapcam dedim ama dayanamadım yarın tekrarlasam 1 günde daha artar mı çizgi koyuluğu acabaSabah ilk idrarla yaparsan çok daha koyu çıkacaktır. Hatırla kucağına al evladını inşallah canim
tahlili aldığımda sabah yapcam dedim ama dayanamadım yarın tekrarlasam 1 günde daha artar mı çizgi koyuluğu acaba
yarın doktora gidicem artık o zaman öğrenirimBebek varsa artar diye düşünüyorum. Hatta dijital olanlar var kaç haftalık hamile olduğunu bile söylüyor ondan yaparsan direkt belli olur :)
Senin düşüklerin sebebi neydi canım ilk çocuğun mu doğacak Allahın izniyle?yoksa 1 çocuğun var mıDua et canm inslh olmaz bu kez dikkat et kendine folik asit kullan bol su iç bnde 2 düşuk yaptm daha önce bunda bütün önlemler alındı Rabbim korusun inslh
2 ay önce 6 haftalık düşük yapmıştım ilk bebişim olcak allahın izniyle .Senin düşüklerin sebebi neydi canım ilk çocuğun mu doğacak Allahın izniyle?yoksa 1 çocuğun var mı
Düşük 1 kez olduğu içinde daha arastirilmadi tekrarlarsa inceleniyormusSenin düşüklerin sebebi neydi canım ilk çocuğun mu doğacak Allahın izniyle?yoksa 1 çocuğun var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?