- 24 Kasım 2013
- 789
- 1.022
- 313
- Konu Sahibi Buse01102016
-
Merhaba arkadaşlar,
Benim yarın adet günüm ama 3-4 gündür midem çok kötü, bir uyku halidir gidiyor, sol kasık ve bel ağrısı cabası. Dün test yaptım çok uçuk bir çizgi çıktı hayal görüyorum sandım bugün yeniden yaptım bu gözle daha net görülür halde. Doktoruma attım kan testi yaptırayım mı sizce diye bu sonuç negatif 2 gün sonra test yaptır demiş. Açıkçası ümitlenmemek elde değil sizce hamilemiyim
Ben de görüyorum silik de olsa ikinci çizgiyi. Bence test pozitif. Benim de ilk adetimin geciktiği zaman yaptığım test böyle silikti, öbür gün kan verdim kanda çıktı zaten pozitif. Bence yarın gidip kan verin, bu teste göre pozitif gözüküyor. Hayırlı olsun
Benimde testlerim böyleydi kanda pozitif çıktı. Hayırlısı inşallah:)
Var gibi duruyor cnm kan testi yapKIZLAR BENİMDE 24 NİSANDA ADET OLMAM GEREKİYORDU 27 NİSAN OLDU HALA OLMADIM 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM BU ŞEKİLDE SİZCE VARMI BİRŞEY BİDE BUGUN BELİM AGYR KASIMAGA VURUYOR
SAĞOL CANIM AMA BELİM COK AGYR SANKİ ADET OLUCAM GİBİ 4 GÜN AZMI DAHA BEKLESEMMİ ACABA KANDA CIKARMIVar gibi duruyor cnm kan testi yap
Çıkar tabiki, ben adetim daha gecikmeden yapmıştım çıkmıştı. Kan çok erken bile olsa kesin sonuç verir. Bel ve kasık ağrısı normal hamilelik belirtisi başlarda oluyor herkeseSAĞOL CANIM AMA BELİM COK AGYR SANKİ ADET OLUCAM GİBİ 4 GÜN AZMI DAHA BEKLESEMMİ ACABA KANDA CIKARMI
COK SAĞOL CNM RABBİM BOŞA CIKARTMASIN İNŞALLH UMUDUMUÇıkar tabiki, ben adetim daha gecikmeden yapmıştım çıkmıştı. Kan çok erken bile olsa kesin sonuç verir. Bel ve kasık ağrısı normal hamilelik belirtisi başlarda oluyor herkese
COK SAGOL CNM İNŞALLH BENDEDE GEBELİK VARDIR ŞUANDA ARA ARA SOL KASIGMA VURUYR SONRA BELİME DÜN HİÇBİŞYM YOKTU NASİP ALLHIM GÜLSÜN YÜZÜME NEOLURBendede böyle çıkmıştı..
hayırlı olsun :)
hakkında hayırlısı adetinin üzerinden 10 gün geçsin kan ver çıkar kandaCOK SAGOL CNM İNŞALLH BENDEDE GEBELİK VARDIR ŞUANDA ARA ARA SOL KASIGMA VURUYR SONRA BELİME DÜN HİÇBİŞYM YOKTU NASİP ALLHIM GÜLSÜN YÜZÜME NEOLUR
Senin için dua edicem canım. allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCOK SAGOL CNM İNŞALLH BENDEDE GEBELİK VARDIR ŞUANDA ARA ARA SOL KASIGMA VURUYR SONRA BELİME DÜN HİÇBİŞYM YOKTU NASİP ALLHIM GÜLSÜN YÜZÜME NEOLUR
ALLAH RAZI OLSUN CANIM AMİNNSenin için dua edicem canım. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
AMİN İNŞALLH CNM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLHhakkında hayırlısı adetinin üzerinden 10 gün geçsin kan ver çıkar kanda
inşallah sen moralini yüksek tut.AMİN İNŞALLH CNM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLH
SEN KAÇ GÜN GEÇTİKTEN SONRA KAN TESTİ VERDİN CANIMBendede böyle çıkmıştı..
hayırlı olsun :)
TAMAM CANIM İNAŞLLH ADET OLMAMDA BEKLEMYE RAZIYIM :)10 gün geçmişti adetimin üzerinden ilk gebeliğimde erken gittiğim için çok git gel yaptım 2 hafta geçsin gidip kan ver sonuçlar daha net çıkıyor..
2. çizgi çıktığı için olamazsın bakalım hayırlısı herzamnTAMAM CANIM İNAŞLLH ADET OLMAMDA BEKLEMYE RAZIYIM :)
AY İNŞALLH CNM MOREL VERDİN UMUT VERDİN SAĞOL VALLA2. çizgi çıktığı için olamazsın bakalım hayırlısı herzamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?