- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi Buse01102016
-
İlk olacak canm. Pıhtılaşma ya meyil varms canm 3 genimde ondn kaynaklı olabilirmis suan iğne kullanıyorum coraspin leSenin düşüklerin sebebi neydi canım ilk çocuğun mu doğacak Allahın izniyle?yoksa 1 çocuğun var mı
Anladım canım Allah yardımcin olsun yavrun sağ salim doğsun inşallahİlk olacak canm. Pıhtılaşma ya meyil varms canm 3 genimde ondn kaynaklı olabilirmis suan iğne kullanıyorum coraspin le
İnslh canm . Allahım razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var çok korkuyorum .. içimde hep kötü hisAnladım canım Allah yardımcin olsun yavrun sağ salim doğsun inşallah
Korkma 2 düşük yaşamıssın ama bu doğcak inşallah yeter ki buna inanİnslh canm . Allahım razı olsun. Duaya çok ihtiyacım var çok korkuyorum .. içimde hep kötü his
Esimde öyle diyo ama düşünsemde içime laf anlatamıyorum.! Çok sağol inslh sağ saglim gelir bebisin.Korkma 2 düşük yaşamıssın ama bu doğcak inşallah yeter ki buna inan
arkadaslar merhaba, benimde ayni problemim var. 6 gun 1 hafta gibi bir gecikmem var idrar testi yaptim fakat silik cizgi cikti. bugun doktora gittim ultrasonda hic birsey cikmadi fakat kan testi yaptirdim sonucu yarin alicam ama bekleyeiyorum resmen okadar cok sey okudumki ve bugun pembemsi lekelenmeler gordum. bugun doktora idrar testinin resmini gosterdigimde test pozitif dedi ama ultrasonda hic bisey cikmamasi ve pembe lekelenmeler kafami karistirdi boyle bisey yasayan ya da bilgisi olan var mi yardimci olabilirmisiniz? simdiden cok tesekkurler..
Canım ultrasonda hemen görünmüyor diye biliyorum. Test genelde yanılmaz hamilesindir. Silik çizgi bile olsa hamile olduğun anlamına geliyor. Silik olmasının sebebi b-hcg hormonunun yeni yükselmeye başlaması. Hamileysen bir kaç güne tekrar test yaptığında çizgi belirginleşir. Bende de silik çizgi çıkmıştı. O lekelenme de yerleşme kanaması olabilir diyeceğim ama reglin yakın mıydı? Geçtiyse üstünden ne kadar geçti?
Ultrasonda gözükmesi için erken bence canm testin silik ckmis daha beta hgc düşktür zamanla gözükür.arkadaslar merhaba, benimde ayni problemim var. 6 gun 1 hafta gibi bir gecikmem var idrar testi yaptim fakat silik cizgi cikti. bugun doktora gittim ultrasonda hic birsey cikmadi fakat kan testi yaptirdim sonucu yarin alicam ama bekleyeiyorum resmen okadar cok sey okudumki ve bugun pembemsi lekelenmeler gordum. bugun doktora idrar testinin resmini gosterdigimde test pozitif dedi ama ultrasonda hic bisey cikmamasi ve pembe lekelenmeler kafami karistirdi boyle bisey yasayan ya da bilgisi olan var mi yardimci olabilirmisiniz? simdiden cok tesekkurler..
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için. Inanırmısın zaman geçmiyo:) Evet ben yurtdışında yaşıyorum bide yani detaylı bilgide alamıyorum ama sadece bugün doktorun dediği şey kontrolde regl kanaman yok akıntı sadece buda normal. Ultrasondada var mı yok mu tam anlaşılmıyo dedi. Buda 2 gün önce yapmış olduğum testim. Testte erken gebelik testi prospektüste silik çizgiyide pozitif olarak kabul ediyo ama bilemedim ya...
Evet umutlanmaya başladım açıkçası .. negatif çıkarsa üzülürüm sanırım.. şu pembe lekelenme benim sinirimi bozuyor sadece
Korkma yerleşme kanamasıdır o 13 haftalık bebeğimi kaybettim ilkti reglime 3 gün kala kahverengi lekelenme ile başlayıp açık kırmızı renkle devam eden bazen kahve bazen kırmızı olan 3 günlük kanamam olmuştuEvet umutlanmaya başladım açıkçası .. negatif çıkarsa üzülürüm sanırım.. şu pembe lekelenme benim sinirimi bozuyor sadece
Amin hepimize canım :)Insallah coookk tesekkur ederim.:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah:)
Ben de görüyorum silik de olsa ikinci çizgiyi. Bence test pozitif. Benim de ilk adetimin geciktiği zaman yaptığım test böyle silikti, öbür gün kan verdim kanda çıktı zaten pozitif. Bence yarın gidip kan verin, bu teste göre pozitif gözüküyor. Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar,
Benim yarın adet günüm ama 3-4 gündür midem çok kötü, bir uyku halidir gidiyor, sol kasık ve bel ağrısı cabası. Dün test yaptım çok uçuk bir çizgi çıktı hayal görüyorum sandım bugün yeniden yaptım bu gözle daha net görülür halde. Doktoruma attım kan testi yaptırayım mı sizce diye bu sonuç negatif 2 gün sonra test yaptır demiş. Açıkçası ümitlenmemek elde değil sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?