2. Çizgi silik

arkadaslar merhaba, benimde ayni problemim var. 6 gun 1 hafta gibi bir gecikmem var idrar testi yaptim fakat silik cizgi cikti. bugun doktora gittim ultrasonda hic birsey cikmadi fakat kan testi yaptirdim sonucu yarin alicam ama bekleyeiyorum resmen okadar cok sey okudumki ve bugun pembemsi lekelenmeler gordum. bugun doktora idrar testinin resmini gosterdigimde test pozitif dedi ama ultrasonda hic bisey cikmamasi ve pembe lekelenmeler kafami karistirdi boyle bisey yasayan ya da bilgisi olan var mi yardimci olabilirmisiniz? simdiden cok tesekkurler..

Canım ultrasonda hemen görünmüyor diye biliyorum. Test genelde yanılmaz hamilesindir. Silik çizgi bile olsa hamile olduğun anlamına geliyor. Silik olmasının sebebi b-hcg hormonunun yeni yükselmeye başlaması. Hamileysen bir kaç güne tekrar test yaptığında çizgi belirginleşir. Bende de silik çizgi çıkmıştı. O lekelenme de yerleşme kanaması olabilir diyeceğim ama reglin yakın mıydı? Geçtiyse üstünden ne kadar geçti?

Edit: Zaten ne kadar geciktiğini yazmışsın pardon. Bence kesin yerleşme kanamasıdır canım. Zaten test sonucun yarınmış bekleyeceksin artık.

Ultrasonda gözükmesi için erken bence canm testin silik ckmis daha beta hgc düşktür zamanla gözükür.

Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için. Inanırmısın zaman geçmiyo:) Evet ben yurtdışında yaşıyorum bide yani detaylı bilgide alamıyorum ama sadece bugün doktorun dediği şey kontrolde regl kanaman yok akıntı sadece buda normal. Ultrasondada var mı yok mu tam anlaşılmıyo dedi. Buda 2 gün önce yapmış olduğum testim. Testte erken gebelik testi prospektüste silik çizgiyide pozitif olarak kabul ediyo ama bilemedim ya...

Eklentiler

• IMG_1149.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 52

İstiyor muydunuz bir bebiş zaten bekliyor muydunuz? :)

Evet umutlanmaya başladım açıkçası .. negatif çıkarsa üzülürüm sanırım.. şu pembe lekelenme benim sinirimi bozuyor sadece

Evet umutlanmaya başladım açıkçası .. negatif çıkarsa üzülürüm sanırım.. şu pembe lekelenme benim sinirimi bozuyor sadece

Doktor normal demiş benim reglimin 2. gününde bir damla lekelenme geldi kesildi. Reglim çok düzensiz olduğu için hiç şüphe de etmedim aklımın ucunda yoktu. Meğer o leke yerleşme kanamasıymış. Üstelik benim bir kaç problemim vardı tedavi olmadan neredeyse imkansızdı. Ama oluverdi sürpriz oldu hepimize. Bence seninki de yerleşme kanamasıdır. Devamı gelmiyorsa hiç korkma bence strese gerek yok. İnşallah umduğun gibi olur benim gibi hamiş olursun. Vakti geldiğinde de bebişlerimizi kucağımıza alırız Allah'ın izniyle.

Insallah coookk tesekkur ederim.:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah:)

Korkma yerleşme kanamasıdır o 13 haftalık bebeğimi kaybettim ilkti reglime 3 gün kala kahverengi lekelenme ile başlayıp açık kırmızı renkle devam eden bazen kahve bazen kırmızı olan 3 günlük kanamam olmuştu

Benim bikac gün önce 1 damla kahverengimsi lekelenme oldu kesildi bu sabahta pembemsi lekelenme oldu lekelenme dedigim afedersin pecetede gördüm ic camasırına gecen bisey degil..ama anlamadım nedir doktor normal dedi ama bi sıkıntı oldu bende o

Merhaba arkadaşlar,
Benim yarın adet günüm ama 3-4 gündür midem çok kötü, bir uyku halidir gidiyor, sol kasık ve bel ağrısı cabası. Dün test yaptım çok uçuk bir çizgi çıktı hayal görüyorum sandım bugün yeniden yaptım bu gözle daha net görülür halde. Doktoruma attım kan testi yaptırayım mı sizce diye bu sonuç negatif 2 gün sonra test yaptır demiş. Açıkçası ümitlenmemek elde değil sizce hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_0529.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0530.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0564.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 65
Ben de görüyorum silik de olsa ikinci çizgiyi. Bence test pozitif. Benim de ilk adetimin geciktiği zaman yaptığım test böyle silikti, öbür gün kan verdim kanda çıktı zaten pozitif. Bence yarın gidip kan verin, bu teste göre pozitif gözüküyor. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…