Doğuma Hazırlık 2 cm açıklığım var dünden beri kontrol ediyoruz, yarın yatış verip takip ederiz dendi, beni neler bekliyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Spagetti Bolonezz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
787
1.199
43
33
Yarın 38+0 olacağım, dunden beri nstde hafif sancilar çıkıyor 2 cmde aciklik var ancak henuz sürekli ve sık değil sancilar. Yarin için yatış yapabiliriz dedi doktorum. Eğitim araştırma hastanesinde olacak, sizlerin benzer süreci nasil ilerledi, beni neler bekliyor? Normal doğum istiyorum nasip olursa sağlıkla kucağıma almak nasip olsun inşallah

Doğum yapmadım. Sağlıkla kucağınıza alın demek için geldim. Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Bir arkadasim 3cm aciklikla 2 hafta gezmisti. Aciklik olmasi dogum icin bir belirtec degil. O nedenle benim iki hamileligimde de doktorlarim hic kontrol etmediler. Acikligin olmadan bu aksam dogurabilirsin, acikligin varken bir hafta gezebilirsin demisti doktor.
Saglikla kucaginiza alin.

2 cm açıklıkla 41 haftaya kadar gezdim. Sizin ki neden erken yatış dedi acaba

Açıklık bazen hızlı ilerleyebilir, şimdi 2 cm dediğiniz kısa bir süre sonra doğuracak kadar genişleyebilir. Doğum doktoru tecrübesiyle bunu anlayabilir ve 40 haftanın dolmasını bekleyebilir veya yatırarak takip etmek isteyebilir. NST bebekle ilgili bilgi verir, eş zamanlı olarak sancı da (rahim kasılması) bakılır. Doğum doktoru ve hastane ile iletişimde olun. Endişelenecek çok önemli bir şey yok, doğuracaksanız da 38 hafta gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…