2.çocuğu düşünmelimiyim?

IrResistibLe_

seni sevmiyorum artık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.761
3.459
48
Bir oğlum var 4 yasina girecek bende 30 yasindayim evliligimiz 8 yillik her evlilik gibi
Oğlum tek çocuk uyku sorunu var dr vs kar etmedi nerdeyse her yolu denedim
Annem kayinvalidem kiz kardeşim gorumcem eltim hepsi tek çocuk ya bundan eziyeti huysuzlugu bir daha yap ilgi üstünden az gitsin diyorlar
Kuzenim 32 yaşında 2 evladi var 7 yildan sonra tup bebek le hamile kalabildi yaşım da geçiyor

Oğlum bana sarıyor inanin artik sinir krizi geçiriyorum oyun arkadas park vs kar etmiyor çocuk bana takmış durumda her dedigini yapmıyorum buna rağmen böyle
Kırk kere ağlaya aglaya su istiyor bu sadece bir örnekti drlar da birsey bulamadı vitamin eksikligi dediler ama yemiyor sipa
2. Cocuk olsa düzelir mi

Son düzenleme:
Pedagoga götürseniz?
O daha sağlıklı bir bilgi verir.
Ayrıca 2.çocuğu da sırf ilk çocuk düzelsin mantığıyla yapmayın zaten.

Bir arkadaşımın da oğlu çok inatçı ve huysuzmuş. Kardeşi olunca durulmuş. Hatta ben hep derim 4 yaşında ama ne kadar olgun diye. Annesi "sen bi de kardeşten öncesinde görecektin dünyayı bana dar ederdi" falan diyor. Belki işe yarar bilemem ama çocuk bu belkilerle yapılmaz ki. Büyük sorumluluk.

İsteyince de hemen olmuyor ki oluruna bırak kardeş bence şart tek çocuklar biraz daha paylaşımsız ve bencil oluyor bence çok sevinir

Ben de ilk çocukla olan problemi anlamadım açıkçası. 2. Çocuktan sonra nasıl kolaylaşacak onu hiç anlamadım, her çocuk ayrı ilgi istiyor.

Ben de ilk çocukla olan problemi anlamadım açıkçası. 2. Çocuktan sonra nasıl kolaylaşacak onu hiç anlamadım, her çocuk ayrı ilgi istiyor.
Anlatacak gibi degil wc ye bile gizli gidiyorum hep ağlıyor uymuyor paylasimsiz benim iş yapmama oturmama yememe icmeme bile müsade etmiyor artik dayanamıyorum sinir krizi geçiriyorum

ya benim 3.5 yaşındaki uyuz oğlum da kıçını kaldırıp gitmîyo su almaya yeni farkediyorum anne nütfen sen getir diyo. bu ara tersliyorum kalk yürü git al diye. kreşe falan gidiyomu ?

ya benim 3.5 yaşındaki uyuz oğlum da kıçını kaldırıp gitmîyo su almaya yeni farkediyorum anne nütfen sen getir diyo. bu ara tersliyorum kalk yürü git al diye. kreşe falan gidiyomu ?
Gitmiyor kresler cokpahali bide önyargılı yim ben krese bakıcıya bilmiyorum

Anlatacak gibi degil wc ye bile gizli gidiyorum hep ağlıyor uymuyor paylasimsiz benim iş yapmama oturmama yememe icmeme bile müsade etmiyor artik dayanamıyorum sinir krizi geçiriyorum

O zaman kesinlikle 2. Yi yapmayın. Sağlam kafayla 2. Çocuğuma hamile kaldım, şu ara kafayı yiyorum, ki babaları çok yardımcı. Ama biri uyuyacağı zaman diğeri ses yapıyor, büyük oğlum bebek gibi davranıyor ki daha 3 yaşında zaten.

Bence 5-6 yaş barajını gecip okula başlayınca 2. Çocuk düşünün, yaşınız da hiç geç değil, hiç öyle düşünmeyin. Şuan kreşe gidiyor mu? Muhakkak gönderin bence

O zaman kesinlikle 2. Yi yapmayın. Sağlam kafayla 2. Çocuğuma hamile kaldım, şu ara kafayı yiyorum, ki babaları çok yardımcı. Ama biri uyuyacağı zaman diğeri ses yapıyor, büyük oğlum bebek gibi davranıyor ki daha 3 yaşında zaten.

Bence 5-6 yaş barajını gecip okula başlayınca 2. Çocuk düşünün, yaşınız da hiç geç değil, hiç öyle düşünmeyin. Şuan kreşe gidiyor mu? Muhakkak gönderin bence
artik yoruldum her kafadan bir ses çıkıyor

4. Yaşındaki bir çocuk tüm gün evde annesi ile kalıyorsa bu saydıklarınızı yaşamanız çok doğal zaten. Muhakkak kreş, olmuyorsa oyun grubu falan bulmalısınız. Siz ne kadar iyi ilgilenseniz de onun oyun ihtiyacını doyuramazsınız zaten.
Kardeş iyi gelebilir ama birlikte oyun oynayasıya kadar da bir kaç yıl geçer, siz de o arada kafayı yemiş olursunuz zaten, ki oğlunuzdaki huysuzluk da kalıcı hale dönüşür o zamana.

ben de oyun grubu taraftarıyım. yada arada annenize kv falan bırakın. biz meme emerken çok kötüydük denizde yolsa sokakta afedersnz bn tuvalete girdğmde bile meme derdi. şimdide bn hangi koltuktaysam oraya gelip zar zor yanıma sığcam diye uğraşıyo git öte diyorum bu defa da bana küsüyo ama yine gitmiyo koltuktan inip hemen aşlağı oturuyo bn oyun saati baktım yok kreşler 700 falan eşimle konuştum bütcemiz uyarsa göndercez inş gezdirdim cok beğendi bende rahatlarım oda mutlu olur bence uygun bulursan gönder bi aktivitesi olsun. benimki yeni konuşmaya başladı bide hem kendini geliştirir diye düşünüyorum.

Benim ilk oğlum çok zordu.İkincisine de Allahtan korkma hiç bakma.Ama kardeşi olunca düzelmedi, ilkokula

başlayınca düzeldi.Kreşe de gitti ama eve gelince aynı tas aynı hamamdı.

Bir de kreş pahalı diyorsunuz ama ikinciyi düşünüyorsunuz.Masrafını düşünüyor musunuz?Hele yeni bebek.

3.5 4 yaşındaki çocuk su isteyince yürü git kendin al mi diyorsunuz. .

Sanki 10 11 yaş grubuna der gibi
Enteresan

Back
X