T tugcebrzn Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 13 0 1 46 9 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tugcebrzn #1 Merhaba kızlar kızım tuvalete alşamadı bir türlü 18 aylık şuan abisini bu yaştayken alıştırmıştık kolayda olmuştu ancak kızım tuvalette 1 saat beklememize rağmen birşey yapmayıp çıkarır çıkarmaz altına kaçırıyor ne yapabilirim sizce
Merhaba kızlar kızım tuvalete alşamadı bir türlü 18 aylık şuan abisini bu yaştayken alıştırmıştık kolayda olmuştu ancak kızım tuvalette 1 saat beklememize rağmen birşey yapmayıp çıkarır çıkarmaz altına kaçırıyor ne yapabilirim sizce
zbt Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 340 440 108 9 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tugcebrzn #2 Her çocuk bir olmuyor canım. Olmadı biraz daha bekle hem daha 18 aylıkmış.
T tugcebrzn Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 13 0 1 46 9 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tugcebrzn #3 zbt .!.: Her çocuk bir olmuyor canım. Olmadı biraz daha bekle hem daha 18 aylıkmış. Genişletmek için tıkla... aslında öyle ama ileride daha zor alışır diyorlar hep o beni korkutuyor
zbt .!.: Her çocuk bir olmuyor canım. Olmadı biraz daha bekle hem daha 18 aylıkmış. Genişletmek için tıkla... aslında öyle ama ileride daha zor alışır diyorlar hep o beni korkutuyor
zbt Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 340 440 108 9 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tugcebrzn #4 Bende oğlum 23 aylıkken tuvalet eğitimine başladım. İlk başlarda biraz zor oldu ama öğrendi sonunda. Şimdi 24 aylık çok şükür kendi söylüyor
Bende oğlum 23 aylıkken tuvalet eğitimine başladım. İlk başlarda biraz zor oldu ama öğrendi sonunda. Şimdi 24 aylık çok şükür kendi söylüyor