2. Çocuğun doğumu ve sonrası lohusalık dönemi

tugce8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
138
4
96
Tekirdağ
merhabala benimle aynı durumunualayan Emin’im anneler var dertleşmeye konuşmaya ihtiyacım var2 yaşında oğlum var 1 haftalık kızım var..Kendimi çok garip hissediyorum 2 çocuk arasında kaldım sanki ne güzel tam rahata alışmışken 2. Çocuk neden oldu diye düşünüyorum çünkü sürpriz oldu bizim için 2. Bebekte lohusalık çok değişik bir süreç ve en güzel şekilde atlatmak istiyorum siz neler yaptınız nasıl geçti 2 çocukla ilk günler nasıldı?

Yani Biraz zorluğu olur tabiki ama baş etmek imkansız değil benim 3.5 yaşında bir kızım var ilk günler adapte olamıyor insan hangi birine yetişeceğini filan şaşırıyor :halay: ama bu süreçte eşiniz in tavrı yaklaşımı çok önemli.
Sağlıkla büyütün inşallah :KK52:

bende ilki kendini dışlanmış hissedecek diye ödüm patlıyor 2 çocuk arasında gidip gelmekteyim

Yabenimki 2.5 yaşında ve ben gebeliğe korkuyorum. İlki zaten yeni yeni uyumaya başladı ve şimdi uyudu ikincisi ile bir olup bana zorluk çıkartırlar mi bilmiyorum.

Kızlarımın arası 16 ay.
İlk kızımda hiç lohusalık yaşamadım. Ama ikincide tam da aynı sebeplerden lohusalığı dibine kadar yaşadım ve hala atamadım diyebilirim. İlk 2 ay bizim için zordu şimdi rutin pek çok iş. Zamanla daha çok yoruluyorsun işler büyüyor ama yoğun tempoya bünye alışıyor.

Back
X