2. Çocuğunuz ne zaman oldu? Yas Aralığı nekadar olmalı ?

2. Cocuk 1. Kac yaşındayken DOĞMALI

• 1.5 yas

OY: 2 18,2%
  • 2

OY: 3 27,3%
  • 3

• 4

OY: 0 0,0%
  • 5 ve uzeri

• Ankete Katılan
    11

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.394
248
28
Kızlar merhaba
Herkeslerin fikrini merak ediyorum sizce 2. Nezmaan olmali?

Bu topic devam etsin istiyorum anneler
Baska kadinlarada yardimci olabilmek adina :) herkes yorumlarını yazarsa fikir açısından güzel bi topic olur :)
Hadi herkesten yorum bekliyorum :KK68:

Benim 9 aylık bi kizim var henuz 2. Icin erken ama neden bilmiyorum hep aklimda 2. Olasimi sorulari var hep düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Sizlerdede oldumu bu düşünce?
Cesaret edemesenizde aklinizda bi düşünce oldumu?
Kızım emmedi sadece 6 ay emdi cok icimde kaldi her düşündüğümde icimde bi üzüntü oluyo ama nasibi bukadarmis: (

1 yasindan once 2.yi düşünmüyorum ama sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
Bebegi 1 yasindayken hamile.kalan anneler varmi zormu oldu keske daha sonra olsaymis dedinizmi?

Son düzenleme:
Canım ben varım.tam 1 yaşına gırdıgı ay 2.cocuguma hamıle kalmıştım.basta biraz zorlandım. Ama şimdi iyiki olmuş diyorum.buyuk oglum 9 yasında 2.oglum 7 yasında.paylasmayı beklemeyi sabretmek birlikte öğreniyorlar.

Tabı herşeyde olduğu gibi bununda başta biraz zorluğu oluyor.önemli olan senın istemen ve kendini hazır hissetmen ben suan 3.dusunuyorum mesala:halay:

Canım ben varım.tam 1 yaşına gırdıgı ay 2.cocuguma hamıle kalmıştım.basta biraz zorlandım. Ama şimdi iyiki olmuş diyorum.buyuk oglum 9 yasında 2.oglum 7 yasında.paylasmayı beklemeyi sabretmek birlikte öğreniyorlar.
Niye bilmiyorum ama hep 2. Cocuk var aklımda:(
Isteyerekmi oldu canim 2. Cocugunz
Yoksa supriz mi oldu?
Bide ilk kac ay zorlandinz?

Tabı herşeyde olduğu gibi bununda başta biraz zorluğu oluyor.önemli olan senın istemen ve kendini hazır hissetmen ben suan 3.dusunuyorum mesala:halay:
Aslinda hazir hissediyorum
Smdi zaten zora girmisken 2.cide olsun 2si bir büyüsün diyorum
Ama 1.yi ihmal edermiyim korksu var
2sine birden yetebilirmiym korkusu var

Canım aslında suprız gibi birşey oldu.ben oğluma dogum yaptıktan sonra hıc adet görmemiştim.1 yaşına gırdıgı ayda 2 3 defaya mahsus korunmasız ilişki oldu.adet olmayınca hemen gebelıgın olacağını düşünmemiştim.tekrar korunmaya devam etmiştik.ama meğerse hamıle kalmışım.ogrendıgımdede 2 aylıktı.öyle cok çok bir zorluk yaşadığımı hatırlamıyorum.ıkısını aynı doyuruyordum.aynı anda uyutuyordum.ikiside bir büyüdüler.

Canım geçenlerde sılık cızgı ile gebelık supen vardı değilmi senın.hatta benden senınle aynı durumdaydım.bence sen gerçekten 2.bır cocugu ıstıyorsun

Canım aslında suprız gibi birşey oldu.ben oğluma dogum yaptıktan sonra hıc adet görmemiştim.1 yaşına gırdıgı ayda 2 3 defaya mahsus korunmasız ilişki oldu.adet olmayınca hemen gebelıgın olacağını düşünmemiştim.tekrar korunmaya devam etmiştik.ama meğerse hamıle kalmışım.ogrendıgımdede 2 aylıktı.öyle cok çok bir zorluk yaşadığımı hatırlamıyorum.ıkısını aynı doyuruyordum.aynı anda uyutuyordum.ikiside bir büyüdüler.
Anladım canim cok sağol
1 yaşına girdikten sonra bende düşünücem sanirm :)))
En basta hayırlısı tabiki Rabbim nezaman nasip ederse ozaman gelir 2. Yavrum :)

Canım geçenlerde sılık cızgı ile gebelık supen vardı değilmi senın.hatta benden senınle aynı durumdaydım.bence sen gerçekten 2.bır cocugu ıstıyorsun
Aa evet hatrladm seni :KK48: evet o benim:KK48:
Istiyorum gibi ama korkularm var iste ama bazen bi deli cesareti geliyo olsun yaa diyorum ertei gun bi bakıyorum dur bi melek rahatmi batti diyorum :olamaz:

Aa evet hatrladm seni :KK48: evet o benim:KK48:
Istiyorum gibi ama korkularm var iste ama bazen bi deli cesareti geliyo olsun yaa diyorum ertei gun bi bakıyorum dur bi melek rahatmi batti diyorum :olamaz:
Ayy canım Allah iyiliğini versın.:KK48:aynı bende senın gibiyim birden ayy inşallah olur diyorum.sonra derdin ney yasemın hamilelikte fılan kim ugrasacak şimdi diyorum.tabı olursa da seve seve ısterimm.kalabalık aileyi seviyorum.olsunmu olmasınmı arasında gıdıp geliyorum.

Ayy canım Allah iyiliğini versın.:KK48:aynı bende senın gibiyim birden ayy inşallah olur diyorum.sonra derdin ney yasemın hamilelikte fılan kim ugrasacak şimdi diyorum.tabı olursa da seve seve ısterimm.kalabalık aileyi seviyorum.olsunmu olmasınmı arasında gıdıp geliyorum.
Heh iste bende tam o durumdayım
Hamileligimi cok severek gecirdim
Seviyorum hamile olmayi
Supriz olsa havalara ucarm herlde :-)

Eminim canım senın havalara ucacagından.ayy geçen testlerde yaptık ya dahada heveslendık sanırsam.o heyecanı yaşamayı istiyoruz.tekrardaniçim kıpır kıpır oluyor.bırde pozıtıf testler topıgknde takip etmek bana hıcc iyi gelmedı aklımda 3.cocuk yokken kendimi 3.cocugu isterken buluyorum. Testleri gördükçe.

Eminim canım senın havalara ucacagından.ayy geçen testlerde yaptık ya dahada heveslendık sanırsam.o heyecanı yaşamayı istiyoruz.tekrardaniçim kıpır kıpır oluyor.bırde pozıtıf testler topıgknde takip etmek bana hıcc iyi gelmedı aklımda 3.cocuk yokken kendimi 3.cocugu isterken buluyorum. Testleri gördükçe.
Valla aynen böyle heves geliyo ama bana daha cok erken gibimi :( bak iste böyleyim bi istiyorum bi yok diyorum

Ama senin tam zamani cocuklarin büyümüş MasaAllah 3. Gelsin bence :KK33::KK36:

Valla aynen böyle heves geliyo ama bana daha cok erken gibimi :KK43: bak iste böyleyim bi istiyorum bi yok diyorum

Ama senin tam zamani cocuklarin büyümüş MasaAllah 3. Gelsin bence :KK33::KK36:
Ay canım bilmiyorum ki hayırlısı artık.cok aralarını açmak istemiyorum.ileriside önemli.benım için.beraber çocukluklarını yaşamalarını istiyorum ama sana sunu sana diyebilirim tek büyüyen çocukla iki kardeş olarak büyüyen çocukların arasında çok fark oluyor.hersey benım duygusundan tamamen dışında buyüyorlar.paylasmayı öğreniyorlar.bırbırlerınide düşünmeyi öğreniyorlar.birseymi alıyor dırek kardesınede alıyor.bunlarda beni mutlu ediyor.

Ay canım bilmiyorum ki hayırlısı artık.cok aralarını açmak istemiyorum.ileriside önemli.benım için.beraber çocukluklarını yaşamalarını istiyorum ama sana sunu sana diyebilirim tek büyüyen çocukla iki kardeş olarak büyüyen çocukların arasında çok fark oluyor.hersey benım duygusundan tamamen dışında buyüyorlar.paylasmayı öğreniyorlar.bırbırlerınide düşünmeyi öğreniyorlar.birseymi alıyor dırek kardesınede alıyor.bunlarda beni mutlu ediyor.
Evet cok onemli bisey paylasmayi bilmesi
Daha buyuk olsa kiskanclik artar
En iyisimi 1 yasina girince baslayalim biz :KK48:

Hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah.belkı baska bir topıngte ikimizde hamıle olarak bırdaha karsilasabiliriz.kım bilir.:KK48:

Benimde 4yasinda bi kizim var simdi 2.cocuk icin ugrasiyoruz nasipse Rabbim en kisa zamanda verir insallah cunku kizim daha cok istiyor kardesi olsun
InşaAllah canim benim ♡♡
Ne zamandir istiyosunz peki 2.ci çocuğu

Back
X