2 cocuk annesiyim cok yorgunum

Benimde iki çocuğum var biri 6 diğeri 2 yasinda inan tek değilsin bu konuda bazen bende bunaliyorum oyleki AVM yerine internetten hep alışveriş yaparim çünkü mağazaya gittiğimde 2 yasindakine bakmaktan alacağım şeye bakamam elim boş döndüğüm çok olmuştur ama tavsiyem 5 yaşındaki çocuğunu seneye ilk okula verme krese ver ben 6 yasinda verdim cok zorlandım allah sabır versin sana bu konuda tek degilsin

Ben de aynıyım benim diğeri üç buçuk yaşında. Ayrıca çalışıyorum da. Yemek temizlik. Ama mutlaka gezmeye vakit ayırıyorum ki Onlara da iyi geliyor. Çok yoruluyorum. Olsun. Rabbime şükürler olsun sagliklari yerinde olsun da bugünler de geçer diyorum. Kendini öyle motive at

Benim büyük 3 yaşından iki ay küçük kızım 7 aylık ben napıyım:KK74:
Çok tatlışlar ama:KK36:

Mrb arkadaslar benim iki oglum var bir 5 digeri 1 yasinda ben ise 25 yaşındayım cok bunaldim napcagimi bilemiyorum herseyden sikildim cocuklarimi ve esimi cok sewiyorum ama iste onceki halimi ozluyorum kendime bakamiyorum sacini tariycak dus alcak zamanim yok anlayin iste cocuklar beni bunallti kucuk oglum cok eziyetli devamli kucak istiyor benden baskasini istemiyor kendine vakit ayirmaz oldum ev isleri temizlik derken gun nasil geciyor anlamiyorun bir yere gtmek istemiyorum kimse gelmesini istemiyorum sikildim herseyden kafayi yedim napcam nasil duzene gircem bilmiyorum

Eve yardımcı kadın alabilirseniz haftada 2-3 kere gelsin evi temizleyin ütü yapsın ve yemek yapsın. Eviniz temiz ve düzenli olursa siz de zamanınızı daha iyi yönetebilirsiniz.

Back
X