2.cocuk baskısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..:KK43:
İstemediğin çocuğu eşin için bile yapma

Bebegim 1 yasinda ve esim baski derecesinde bebek yapalim diye beni bunaltiyor.ama ilk gebeligim zor gecti ve lohusalikta ayni sekilde ben istemiyorum.yasimda genc degil.evliligimde sorunlarda var.onlari halledememisken esimin baskisi bunaltiyor..:KK43:
Haklisiniz

Erkekler genelde akşamdan akşama iki agucuk yapmayı çocuk bakmak olarak gördükleri için ikinciyide isterler onikinciyide. Benim eşimde aynı kafa yapısı sahip 10 tanede doğursam neden oldu demez hoşuna gider.

Sorumluluk sizin kararda sizin. Bu sipariş edilip gelecek olmayıncada geri gönderilecek oyuncak bir bebek değil neticede. Maddi manevi o sorumluluğa hazır olmak şart bence.

Gece yarısı eşinizi kaldırıp çocuğu uyut diyin. Mamasını hazırlar misin elimde iş var diyin. Yetişemiyorum bı tabak makarna veriver diyin. Çocukla uğraşmaktan tuvaleti temizleyemedim şu camsir suyunu dok de mikrobu kırılsın ama fircala biraz diyin. Bugün dışarı çıkamadım çocuk durmadı yemek yok diyin. Çocuğu uyuturken yemek yanmış diyip sıvı tutmuş yemek verin midesi bulanan. Bakın bakalım istiyor mu

Eşin seni yanında tutmak istiyordur. Lütfen korun.

Ben doğumdan 4 ay sonra kazara hamile kaldım. Aslında aldırmak istedim. Ne fizyolojik olarak ne de ruhsal olarak hazır değildim. Eşim aldırmama müsade etmedi. İsterdim ki “Sen taşıyorsun, sen doğuruyorsun. Doğduktan sonra da esas yükü sen çekiyorsun. Senin kararın” demesini. Aksine çok vicdan yaptırdı. Baktım aramızda çok ciddi sorun olacak, razı geldim.
Bizim aramızda ciddi bir geçimsizlik yok. Maddi sıkıntımız da yok. Ama inanılmaz kaygılıyım. 2 bebeği nasıl büyütürüm, nasıl yetebileceğim diye. Rabbim yardım etsin inşAllah 🙏🏻

2. Çocuktan önce eş ailesi ile iç içe olma sorununuzu çözün.
2 bebek varken hiç gitmezler sizden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X