Gebeliğe Hazırlık 2. Çocuk deneyen var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba :) benimde bir oğlum var 4 yaşına girecek 3 ay sonra yaklaşık 1 senedır istiyorduk hazıranda hamile oldugumu ogrendım 6+ kusurdeyken kalbini gördükten sonra kanama ile kendiliğinden düştü evde ekimde tekrar hamile kaldım cok sukur suan ıyı gıdıyoruz Rabbım ısteyen herkese nasip etsin beklerken beklemek cok zor hıc olmayacak gibi geliyor evet ama oluyor sadece nasip ne zamansa o zamanı bekliyor umarım yakın zamanda saglıklı guzel bir gebelik haberı alırsınız rabbım gönlünüze göre versin :)

Benimde ağrım aşırı olur yaa o denem hatta ilişkiye bile giremeyecek kadar ben 8 ay adet görçedim bi kez gördüm sonra kaldım zaten 7 ayda emmeyi brakmıştı ek gidaya gecince o daha tatlı geldi
Evet ya çok rahatsiz edici ama denemek lazım ne yapalım bu ay biraz farkliydi ama aşi da oldum inşallah negatif etkilemez

Evet ya çok rahatsiz edici ama denemek lazım ne yapalım bu ay biraz farkliydi ama aşi da oldum inşallah negatif etkilemez
Ikı dozu olduktan 10 gun snra hamile oldgmu ogrendım yan etkısı olmaz hatta kk da asıdan snra gebelk yasaynlar var yanı ben pek ınanmasmda boyle bı ınanıs var dun bır topige denk geldım orda gordum

Evet çok güzel söylediğiniz olacak inşallah

Ya gerçekten mi çok sevindim şimdi 2.doz olacak misinz
Sat 5 ekim sanırımım ekımin bası gbı ilk dozu oldum 20 gun snra ıkıncı dozu oldum 20 ekimde flan iki dozu yaptrdm 30 ekimde bat tı 27 ekimde silik cızgı ile ogrendm gebelgi aşı karsıtıyım normalde toplum baskısı esımın baskısı ıle ofkeyle olayım ne olacksa olsn Allah buyuktr dedım ama olmamıs olsam asla hamıleyken olmazdm ası... Ası vuruldugu ay hamile kaldgnı soyleyende cok hamile oldktn snra ası vurulup kalbi duranda cok okudum burda ama bence ne gebe kalmaya nede bebegın kalbının durmasına sebep olacagnı dusunmuyorum

Anladım canım inşallah hiç birsey olmaz sen içine ferah tut Ben 1. Oldum da 24 te bat tarihm bakalim dr le danişcam oyle olacağm. Biz 2 Kez kovid geçirdiğimiz için hiç birakmayalim dedik

Anladım canım inşallah hiç birsey olmaz sen içine ferah tut Ben 1. Oldum da 24 te bat tarihm bakalim dr le danişcam oyle olacağm. Biz 2 Kez kovid geçirdiğimiz için hiç birakmayalim dedik
Zaten adet tarıhıne az kalms beklemen en iyisi varsa bısı ona gore yaprırsın

Merhabalar. Benimde eşim çok istiyor ama ben biraz daha zamanı var diyorum. Kızım Mart'ta 3 yaşına girecek. Çevremdekiler okula başladığı zaman sanada çocuğa da zor olur şimdi tam vakti hem beraber büyürler diyorlar çok kararsızım bı tarafımda çok istiyor tabiki bakalım nasip

Merhaba bizde 2. Cocuk istiyoruz ilki 8 yasina geldi 3 ay once spiralimi cikarttirdim 2 aydir olmadi bu 3. Ay bat 22 bakalim insallah bu ay olur

Selam aleyküm benimde 5.5 yaşında bı kızım var o zamandan beri istiyordum bir kardeşi olsun birlikte oynasınlar birlikte buyusunler bu güne nasipmis kardeşi olana kadar o okula başlamış olcak yani bu kadar yaş farkını istemiyorumdum ama tabiki bu güne de şükür artık olacağını da düşünmüyordum yine çok şükür Rabbim nasip etti

Canım hazır hissediğin zaman dene çunku 2 çocuk la illa zor olacak. En onemli sen ne zaman istersen o zaman gelsin minik

Merhaba bizde 2. Cocuk istiyoruz ilki 8 yasina geldi 3 ay once spiralimi cikarttirdim 2 aydir olmadi bu 3. Ay bat 22 bakalim insallah bu ay olur
İnşallah bu ay olur ama spiral dan hemen sonra hamile kalan da var ve kalmayan da inşallah sen güzel haber alirsin

Aleyküm selam Yaa hayırlı olsun ne güzel. Bizim aslinda kiskanmak film dert olur diye düşünüyoruz ama sizin büyümüş çokta sever, yardım eder inşallah

Aleyküm selam Yaa hayırlı olsun ne güzel. Bizim aslinda kiskanmak film dert olur diye düşünüyoruz ama sizin büyümüş çokta sever, yardım eder inşallah
İnşallah öyle olur bizde kıskançlıktan korkuyoruz aslında çünkü bu güne kadar bütün ilgimiz sevgimiz onun üstündeydi onu sevmemiz onu nasıl etkiler oda var dikkat edicez ona tabi yinede neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…