Gebeliğe Hazırlık 2. Çocuk deneyen var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ikilerim 1yasinda dün iki haftalık hamile olduğumu öğrendim rabbimin verdiği diyip baş tacımdır
Hayırlı olsun bende aynı şekilde düşünüyorum sonuçta her çocuk vaktinde geliyor demekki zamanı buymuş oglum için 1.5 yıl bekledikten sonra oldu bende polikistik over var zor hamile kalıyorum ama zamanı buymuş ki şimdi hamileyim kaç hafta oldugunu bilmiyorum ama baya var herhalde çünkü test hemen çıktı 1 dk dolmadan 2. Çizgi çok net belli oldu

Bende 2 yıldır çok stiyorum kızım 9 yaşında ama malesef olmuyor ilk karar verdiğimizde eşim kansere yakalandı sonrasında da dış gebelik geçirdim 5 aydırda korunmuyoruz ama olnuyor rahim ağzında yara var ondanmı kaynaklı bilmem artık. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.

Rabbim Hayırlısıyla büyütmeyi de nasip etsin

Benimde bir evladim var 5 yasinda. İkinciyi de bir senedir istiyoruz ama hala yok Hayirli zamanda nasip olsun insallah hepimize de.

Rahim ağzında ki yara etkilemez çok büyük ileri düzey bşey değilse tabi. İşlemide çok basit aslında yaktırabilir veya dondurtabilirsiniz

Allah bağışlasın kaç yaşında? 2.yi ne kadardır deniyorsun
Amin hepimizinkini kizim 8 yasinda bu zamana kadar bosuna beklemisim pismanim bikac sene once niyetlenmistik ama bu korona cikinca vazgectik ne olcagi belli degil diye korktuk ama keske daha once denemeye baslasaydik 3 aydir deniyoruz bu 3. ay ama sanirim bu ayda olmadi gibi geliyo benim birde siprali cikardiktan sonra kasik agrilarim basladi adetim bitiyor bir hafta 10 gun sonra kasik agrisi basliyor yumurtlama donemi agrisi diye dusunuyorim ama hic gecmiyo bir dahaki adetime kadar kasik agrim devam ediyor adet olayim bitince doktora gidicem ama insallah bisey cikmaz

Benim kizimda 8 yasinda benim 2.de biraz bekleticek gibi duruyor esinize cok gecmis olsun siz bi doktora falan gozuktunuz mu yara icin mutlaka bi tedavisi vardir allah gonlunuze gore versin insallah

Merhaba kızlar benimde 3 yasinda oglum var temmuzdan beri deniyoruz tık yok Rabbim saglikla nasip etsin ins

Benim kizimda 8 yasinda benim 2.de biraz bekleticek gibi duruyor esinize cok gecmis olsun siz bi doktora falan gozuktunuz mu yara icin mutlaka bi tedavisi vardir allah gonlunuze gore versin insallah
Çok teşekkür ederim yaranın yakılması lazımmış ama ben pek istemiyorum bu konuda kafam çok karışık allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah tez vakitte yüzünüzü güldürsün.

Canım benimde öyle oluyordu başlarda mutlaka doktora git ihmal etme enfeksiyon olabilir ben iş bilmez bir doktora gittiğim için enfeksiyon varmıs ve tedavi edilmediği için yaraya çevirdi. Seni korkutmak istemem canım ihmal etne.

Bence en iyisi bi dr gözükmek yumırtlama ağrısı olur bana da oluyor ama o kadar sürer mi kızın maşallah büyümüş güzel ablalık yapar, hayırlısı olsun geç kaldım diye canını sıkma her şeyin bir zamanı var

1 seneyi geçti deniyoruz ama malesef nasip olmadı. 4 yaşında kızım var. 2 buçuk ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Allahim içinde bizle beraber isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…