Gebeliğe Hazırlık 2. Çocuk deneyen var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun uyamdğimde ateşim biraz düşüktu ve bogzim ağrıyor. Hiç bir yere de gitmedim ama yabanci kaynaklarda implantasyon bilertiymiş bakalım ne olacak

İnşallah öyle olur bizde kıskançlıktan korkuyoruz aslında çünkü bu güne kadar bütün ilgimiz sevgimiz onun üstündeydi dikkat edicez ona tabi yinede neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz
Ya tabi bilemeğmiz ama iyi düşünelim iyi olsun cinsiyet belli oldu mu?

Günaydınlar hanımlaaarr . Kızım 5,5 yaşında doğduğundan itibaren hiç korunmadım ama 2.çocuğum bi türlü olmadı adet düzensizliğim var sanırım yumurtlamayı tutturamadım 4 yıldır. Arayı uzun tutmak istememiştim çalışmadığım için evdeyim ikiside hemen büyüsün istedim ama nasip olmadı. Bu ay ilk kez ovulasyonla takip ediyorum bat 31 Aralık henüz yumurtlama belirtisi yok testte kendimde de yok akıntı vs. Bekliyorum bakalım herkes için hayırlısı olsun

Canim hoşgeldin tahlil vs yaptırdın mı? Çunku deniyorsan baya da zaman geçmiş

Canim hoşgeldin tahlil vs yaptırdın mı? Çunku deniyorsan baya da zaman geçmiş
O zamanları çok üstüne düşmedim nasılsa olur kafasıyla. Hep kilo veriyim derdim vardı, dr çocuk olmuyor diye gitmedim adet düzensizliğimden sebep gittim ama birşey yok diyorlar. En son gittiğimde çocuğum olmuyor dedim diyete yolladı birde kilo vererek dene dedi olmazsa gel bakılır dedi gitmedim. 5-6kilo verdim bu ay da ovu. İle bakıcam olmazsa ocak ayında gidicem artık

Herkes yapsana artık ikinciyi kardeşi olsun diyor ama Kimseye de diyemiyorum çocuğum olmuyor diye içim içimi yiyor. Amaan istemiyorum daha çocuk havasındayım millete karşı halbuki uğraşıyorum

Eşimde çok istekli değildi 2022de yapalım çocuk dedi. İlişki sıklığımız da az ondan da olmuyordur haftada 1 veya 2 haftada 1 ilişki olursa çocuk nasıl olsun dimi. Ay içimi döktüm burası ne iyi geldi bide şu köşede kimse görmeden iki ağlasam rahatlasam

Herkes yapsana artık ikinciyi kardeşi olsun diyor ama Kimseye de diyemiyorum çocuğum olmuyor diye içim içimi yiyor. Amaan istemiyorum daha çocuk havasındayım millete karşı halbuki uğraşıyorum
Yaa al benden de o kadar baskılar artıyor ikinciyi de yap diye kimseye diyemiyorum olmuyor diye ben bitane yaptım seviyorsunuz olmayanlar yapsın diyorum geçiyorum

Yaa al benden de o kadar baskılar artıyor ikinciyi de yap diye kimseye diyemiyorum olmuyor diye ben bitane yaptım seviyorsunuz olmayanlar yapsın diyorum geçiyorum
Söylediğimde alacağım tepkiyi merak ediyorum. Acaba ne dicekler bu 2.ler neden zor oluyor ya kızçem evliliğimin 5.ayı sürpriz yaptı sağolsun

Kızlar beslenmede ekstra birşey tüketiyormusunuz? Ben yumurtlama dönemi için avokado ve havuç duydum iyi geliyormuş

Söylediğimde alacağım tepkiyi merak ediyorum. Acaba ne dicekler bu 2.ler neden zor oluyor ya kızçem evliliğimin 5.ayı sürpriz yaptı sağolsun
Benimde oyle ilk cocugum hic anlamadan hamile kalmisim simdi istiyorum bu seferde olmuyo neden boyle anlamis degilim

Aaa aynıyız bende anlam veremiyorum acaba ara verdik diye yumurtalar mi tembellesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…