- 9 Aralık 2020
- 1.109
- 1.581
- 83
- 34
- Konu Sahibi Hopeful345
-
17sinden sonra 18 ve 19 aralık olanları yapıştırmamışım ama onlar da silik tarihsiz olanlar dün ve bugün. Bugünkü biraz koyulaşmış sankiDaha olmadiniz mi ?
Evet bir iki gunde baslayabillir17sinden sonra 18 ve 19 aralık olanları yapıştırmamışım ama onlar da silik tarihsiz olanlar dün ve bugün. Bugünkü biraz koyulaşmış sanki
Teşekkürler yorumlarınız içinEvet bir iki gunde baslayabillir
Merhaba iyiyim siz? Test silkilesti mi acabaGünaydın kızlar nasılsınız
Testim daha yeni koyulaşıyor piki görmedim ama belki pik hali o kadardırMerhaba iyiyim siz? Test silkilesti mi acaba
Yaptim ama ikiside ilk 5 dk da silik cizgi cikti haftasonu musait olunca kan test yaptirmayi dusunuyorumH Hopeful345 test yaptın mı
İyi dayanıyosun valla beklemeyeYaptim ama ikiside ilk 5 dk da silik cizgi cikti haftasonu musait olunca kan test yaptirmayi dusunuyorum
Adete de daha var ondan belkliyorumİyi dayanıyosun valla beklemeye
Ama görmüşsün 2.çizgiyiAdete de daha var ondan belkliyorum
Sizin sonuç ne olduAdete de daha var ondan belkliyorum
Merhaba hamileyim sanirim testler pozitif iki hafta sonra randevu aldim kese ve kalp atesi duyariz InsallahSizin sonuç ne oldu
Evet ama gitsem ya gozukucek mi filan stres oluyor ya iki hafta sonra 7 haftalik olacagim insallah oyle hersey belli olur diyorumAma görmüşsün 2.çizgiyi
Hadi hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün yavrucakEvet ama gitsem ya gozukucek mi filan stres oluyor ya iki hafta sonra 7 haftalik olacagim insallah oyle hersey belli olur diyorum
Sen ne yaptin?
Bende dün gittim 4,5 5 haftalıkmışm 2 hafta sonra bnde randevu aldım kalp atışını duymak için inşallah bakalımMerhaba hamileyim sanirim testler pozitif iki hafta sonra randevu aldim kese ve kalp atesi duyariz Insallah
Siz ne yaptiniz
Hayırlı olsunBende dün gittim 4,5 5 haftalıkmışm 2 hafta sonra bnde randevu aldım kalp atışını duymak için inşallah bakalım
Cok guzel InsallahBende dün gittim 4,5 5 haftalıkmışm 2 hafta sonra bnde randevu aldım kalp atışını duymak için inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?