Gebeliğe Hazırlık 2. Çocuk deneyen var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cok tesekkurler sizi rahatsiz etmiyosa problem yok ama ileride daha buyuk sorunlara yol acmasin bide erken mudahale her zaman iyidir

Evet bencede yumurtalik agrisina benzemiyor sanki cok uzun suruyor cunku o agri bitmeden adet agrisi basliyo benim spiralimi cikartan doktorda pek iyi degildi cikardiktan sonra muayne bile etmedi belkide enfeksiyon veya baska birsey oldu adet olayim bittigi gibi direk baska bir doktora goruncem kizim pek istemiyo ama bakalim nabicaz baya bi kiskanclik sorunlari bizi bekliyo gibi duruyo

Hayırlı olsun ay bu ilk oglan olanların 2.kız.. kız olanların erkek olsa keşke valla öyle olsa hiç 3. Yü falan düşünmem
Keske bence hayattaki en buyuk sans bi kizin birde oglun olmasidir benimde kizim var 2.yi cok erkek istiyorum ama tabi ki hayirli saglikli evlat olsunlarda en onemlisi o

Tesekkur ederim bi doktora gorunsem iyi olucak benim gittigim doktorda pek iyi degildi spiralimi cikardiktan sonra bakmadi bile gercekten iyi bi doktora denk gelmek cok onemli

Söylediğimde alacağım tepkiyi merak ediyorum. Acaba ne dicekler bu 2.ler neden zor oluyor ya kızçem evliliğimin 5.ayı sürpriz yaptı sağolsun
Aynı canım oğlum 5 ayda oldu benimde 2. Nazlı çıktı 15 aydır olmuyo çok üzülüyorum artık ilk baslarda takmiyodum ama artık canımı sıkmaya başladı çikolata kisti var bende küçük 2 buçuk cm aslinda ama engel oluyo galiba başka hicbi sknti yok çünkü herşeye bakıldı

Keske bence hayattaki en buyuk sans bi kizin birde oglun olmasidir benimde kizim var 2.yi cok erkek istiyorum ama tabi ki hayirli saglikli evlat olsunlarda en onemlisi o
Öyle tabiki önce saglıklı olması ama 2 sinden de yaşamak istiyor insan hem kız evlat hem erkek evlat duygusu yaşamak istemek kadar normal ne olabilir ki

Keskeeee hayırlı sağlıklı uzun ömürlü İnşallah diyim bı oğlum var çok istiyorum bide gönlüme göre kızım olsun iki meyveden de tadim
Bende kız istiyorum oglum var bide kızım olsun ama eşimin rüyaları hep çıkıyor o 2 oglum vardı kızım onlardan sonra olmuştu küçüktü rüyamda gördüm dedi onun için sanki ikinci de erkek olacakmış gibi geliyor saglıklı olsun gerisi önemli değil

Öyle başta duamız hayırlı sağlıklı evlat olmaları. Ama dilemek istemek günah değil hayırlı istediğimiz sürece. O yüzden ben dua ediyorum hep hayırlı bı şekilde nasip etsin Rabbim bide diğer meyveden tadalim

Kızım 8 yaşında kardeş istiyor du 8ay sonunda hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin

15. gündeyim ama son 3 4 aydır da adwt döngüm 23 24 günde bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…