- 24 Kasım 2021
- 750
- 383
- 18
- 31
- Konu Sahibi Hopeful345
-
bakalm bizim ne olck sabırsızlıkla bekliyoruzxHayırlı olsunay bu ilk oglan olanların 2.kız.. kız olanların erkek olsa keşke valla öyle olsa hiç 3. Yü falan düşünmem
Amin cok tesekkurler sizi rahatsiz etmiyosa problem yok ama ileride daha buyuk sorunlara yol acmasin bide erken mudahale her zaman iyidirÇok teşekkür ederim yaranın yakılması lazımmış ama ben pek istemiyorum bu konuda kafam çok karışık allah sizinde gönlünüze göre versin inşallah tez vakitte yüzünüzü güldürsün.
Evet bencede yumurtalik agrisina benzemiyor sanki cok uzun suruyor cunku o agri bitmeden adet agrisi basliyo benim spiralimi cikartan doktorda pek iyi degildi cikardiktan sonra muayne bile etmedi belkide enfeksiyon veya baska birsey oldu adet olayim bittigi gibi direk baska bir doktora goruncem kizim pek istemiyo ama bakalim nabicaz baya bi kiskanclik sorunlari bizi bekliyo gibi duruyoBence en iyisi bi dr gözükmek yumırtlama ağrısı olur bana da oluyor ama o kadar sürer mikızın maşallah büyümüş güzel ablalık yapar, hayırlısı olsun geç kaldım diye canını sıkma her şeyin bir zamanı var
Keske bence hayattaki en buyuk sans bi kizin birde oglun olmasidir benimde kizim var 2.yi cok erkek istiyorum ama tabi ki hayirli saglikli evlat olsunlarda en onemlisi oHayırlı olsunay bu ilk oglan olanların 2.kız.. kız olanların erkek olsa keşke valla öyle olsa hiç 3. Yü falan düşünmem
Tesekkur ederim bi doktora gorunsem iyi olucak benim gittigim doktorda pek iyi degildi spiralimi cikardiktan sonra bakmadi bile gercekten iyi bi doktora denk gelmek cok onemliCanım benimde öyle oluyordu başlarda mutlaka doktora git ihmal etme enfeksiyon olabilir ben iş bilmez bir doktora gittiğim için enfeksiyon varmıs ve tedavi edilmediği için yaraya çevirdi. Seni korkutmak istemem canım ihmal etne.
Yanma çok oluyor birde daha önemli bir soruna yol açar diye korkuyorum haklısınız erken müdahale çok önemli.Amin cok tesekkurler sizi rahatsiz etmiyosa problem yok ama ileride daha buyuk sorunlara yol acmasin bide erken mudahale her zaman iyidir
Aynı canım oğlum 5 ayda oldu benimde 2. Nazlı çıktı 15 aydır olmuyo çok üzülüyorum artık ilk baslarda takmiyodum ama artık canımı sıkmaya başladı çikolata kisti var bende küçük 2 buçuk cm aslinda ama engel oluyo galiba başka hicbi sknti yok çünkü herşeye bakıldıSöylediğimde alacağım tepkiyi merak ediyorum. Acaba ne diceklerbu 2.ler neden zor oluyor ya kızçem evliliğimin 5.ayı sürpriz yaptı sağolsun
KeskeeeeHayırlı olsunay bu ilk oglan olanların 2.kız.. kız olanların erkek olsa keşke valla öyle olsa hiç 3. Yü falan düşünmem
Öyle tabiki önce saglıklı olması ama 2 sinden de yaşamak istiyor insan hem kız evlat hem erkek evlat duygusu yaşamak istemek kadar normal ne olabilir kiKeske bence hayattaki en buyuk sans bi kizin birde oglun olmasidir benimde kizim var 2.yi cok erkek istiyorum ama tabi ki hayirli saglikli evlat olsunlarda en onemlisi o
Bende kız istiyorum oglum var bide kızım olsun ama eşimin rüyaları hep çıkıyor o 2 oglum vardı kızım onlardan sonra olmuştu küçüktü rüyamda gördüm dedi onun için sanki ikinci de erkek olacakmış gibi geliyor saglıklı olsun gerisi önemli değilKeskeeeehayırlı sağlıklı uzun ömürlü İnşallah diyim bı oğlum var çok istiyorum bide gönlüme göre kızım olsun iki meyveden de tadim
Bencede siz onu cok fazla ihmal etmeyin tedavinizi olun sakaya gelmezYanma çok oluyor birde daha önemli bir soruna yol açar diye korkuyorum haklısınız erken müdahale çok önemli.
Aynen oyle ikisininde duygusu cok farkliÖyle tabiki önce saglıklı olması ama 2 sinden de yaşamak istiyor insan hem kız evlat hem erkek evlat duygusu yaşamak istemek kadar normal ne olabilir ki
Öyle başta duamız hayırlı sağlıklı evlat olmaları. Ama dilemek istemek günah değil hayırlı istediğimiz sürece. O yüzden ben dua ediyorum hep hayırlı bı şekilde nasip etsin Rabbim bide diğer meyveden tadalimBende kız istiyorum oglum var bide kızım olsun ama eşimin rüyaları hep çıkıyor o 2 oglum vardı kızım onlardan sonra olmuştu küçüktü rüyamda gördüm dedi onun için sanki ikinci de erkek olacakmış gibi geliyor saglıklı olsun gerisi önemli değil
merhaba benım oğlum 3,5 yasında ıkıncıyı ıstıyoruz 4 aydır devam edıyoruz bende prolaktin yukseklgı cıktı 63 tekrar gidecem doktora bakalımMerhaba kizlar, 2.çocuk deneyen var mi? Bat tarihi 24 aralik inşallah gelmezilk çocugunuz kaç yaşında? Burdan konuşalım
Ne kadar mesela? Ben 18. De oluyorumKızlar merhaba aranızda geç yumurtlayan var mı
15. gündeyim ama son 3 4 aydır da adwt döngüm 23 24 günde bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?