- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
Birkaç noktaya değineceğim. İnsanların elbette paralarının olup olmadığını bilemeyiz ama çocuğunu 2tl için bir anne çekiştirmez gitmek için. Görevli keşke bedava alsaydı. Maliyeti çok sonuçta bu oyun parkının.. yani 1 kişiden az kazanılsaydı. Parası olsun olmasın karşındakinin, ben çocuk konusunda çok hasasım. Parka giderken yanımda kızım için bir de yedek çikolata alıyorum ya da her ne aldıysam mutlaka bir çocuk oluyor baksın bakmasın veriyorum annesi müsaade ettiği sürece.
İkinci konuda; şartlar bu şekildeyken nasıl çocuk için cesaret ediyorsun? Ben de sen çalışıyorsun da kariyerinle çocuk fikri arasında kaldın sandım. Çocuk kısmetiyle gelir mi inan bu kurama inanmıyorum ben. Bir yere kadar. Hayat zor artık. Eşinin düzenli işi yoksa sağlık güvencen vs bunlarda da sorun vardır. Yaşın kaç bilmiyorum ama yaş olarak zamanın varsa bence şartlarını düzeltmeye bak. Kreş de sonuçta paralı. Bedava hava bile yok bu ülkede artık.
İkinci konuda; şartlar bu şekildeyken nasıl çocuk için cesaret ediyorsun? Ben de sen çalışıyorsun da kariyerinle çocuk fikri arasında kaldın sandım. Çocuk kısmetiyle gelir mi inan bu kurama inanmıyorum ben. Bir yere kadar. Hayat zor artık. Eşinin düzenli işi yoksa sağlık güvencen vs bunlarda da sorun vardır. Yaşın kaç bilmiyorum ama yaş olarak zamanın varsa bence şartlarını düzeltmeye bak. Kreş de sonuçta paralı. Bedava hava bile yok bu ülkede artık.