- 13 Ocak 2020
- 46.284
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.729
- 598
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Kızın da olsun diyen fikirler aklınızı nasıl çeler bu cağda anlayamıyorum. 3. Evlat isteyebilirsiniz elbette bu ayrı bir olay.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi birbirini dengelemeli çocuklardan birinin ötekinden eksik kalan yanı olmamalı.Elhamdulillah var yok degil maddi olarak. Manevi olarak ne hissetmem gerektigini bilmiyorum
O 3. Yapmadığına pişman olanlar bebek sevmeyi özleyenler. 3. Olsa 4.yü 4. Olsa 5. Keşke yapsaydık derler iş işten geçtikten sonra. Çünkü geri dönüp baktığımızda sadece tatlı zamanları hatırlıyoruz. Ve kesinlikle bebek sevmeyi özleyeceğim belki ben de aynı cümleyi kuracağım keşke 1 Tane daha yapsaydık diye. Siz yine de acaba olsa mı diyorsanız ve maddi manevi yeterim diyorsanız 3. Yapın ama başkası dedi diye değil siz istiyorsunuz diye ki istiyorsunuz gibi hissettim.Merhaba kk hanimlari. Konuyu sadece dusuncem uzerine aciyorum. 2 cocugum var rabbim bagislarsa insallah. 3. Cocuk dusunuyor gibiyim de ama kisa vadede degil. Suan korona var tabiki bu donemde istemiyorum. Oncelikle rabbim olmayana versin insallah en guzelinden en hayirlisindan. Ama aklimi celen cok oluyor kizin olsa iyi olur 2 cocuk az vs. Pisman olur muyum acaba diye icim icimi kemirmiyor degil. Bakabilecek gucum maddi manevi var ama bu devirde de cok cocuk sorun acikcasi. Sizin degerli dusunceleriniz icin caldim kk kapisini ya tamam deyip kesin kapatacgim konuyu ya da evet tamam su zamanda olur deyip bekleyecegim. Simdiden tesekkurler
Yap tabi ya ne güzel yaşın kaç sen sorduysan yaparsın zaten..allahbsaglikli evlatlar versinYani bilemedim bazi insanlar seviyor cok cocuk hakkiyla basa cikabilenlerde vardir
Ahh ne guzel damdan duseni buldum. Rabbim size bagislasin. Sicagim ama sogugumda ayni zamanda. Buyuk oglum istemiyor acikcasi 5 yasinda ama neye dayanip istemiyorsa henuz cozemedim beni oda kararsiz birakiyorSeni gidi seni seni yani sicak bakiyorsun hem kendine hem bana bu konuda okey alinmistir sizden cevabimi aldim bendende size okey veriyorum benim.iki oglum var bitanede kizim oldu cok da guzel oldu iyiki vermis rabim
En buyugumu 5 yasinda ikincisi kac yasinda sizin yasiniz kac acabaAhh ne guzel damdan duseni buldum. Rabbim size bagislasin. Sicagim ama sogugumda ayni zamanda. Buyuk oglum istemiyor acikcasi 5 yasinda ama neye dayanip istemiyorsa henuz cozemedim beni oda kararsiz birakiyor
Aynen biraz o tipteler gercekten. Suan kararsizim zaten erkende ama aklimda soru isareti kalsin istemiyorumO 3. Yapmadığına pişman olanlar bebek sevmeyi özleyenler. 3. Olsa 4.yü 4. Olsa 5. Keşke yapsaydık derler iş işten geçtikten sonra. Çünkü geri dönüp baktığımızda sadece tatlı zamanları hatırlıyoruz. Ve kesinlikle bebek sevmeyi özleyeceğim belki ben de aynı cümleyi kuracağım keşke 1 Tane daha yapsaydık diye. Siz yine de acaba olsa mı diyorsanız ve maddi manevi yeterim diyorsanız 3. Yapın ama başkası dedi diye değil siz istiyorsunuz diye ki istiyorsunuz gibi hissettim.
Biraz kinayeli mi dedin bana mi oyle geldi. Rabbim herkese saglikli evlatlar nasip etsinYap tabi ya ne güzel yaşın kaç sen sorduysan yaparsın zaten..allahbsaglikli evlatlar versin
Bebek sahibi olma kararını çocuklarınıza sormayın o kendi çocuk sahibi olmak istediğinde kendi kararını size sormayacakAhh ne guzel damdan duseni buldum. Rabbim size bagislasin. Sicagim ama sogugumda ayni zamanda. Buyuk oglum istemiyor acikcasi 5 yasinda ama neye dayanip istemiyorsa henuz cozemedim beni oda kararsiz birakiyor
Amin cumlemize kuzum test attim bi baksanaBiraz kinayeli mi dedin bana mi oyle geldi. Rabbim herkese saglikli evlatlar nasip etsin
Buyuk 5 kucuk 2,5 yasinda. Ben 30 yasindayim ama 40 yasinda o yuzden yas farki pek yokEn buyugumu 5 yasinda ikincisi kac yasinda sizin yasiniz kac acaba
Buyuk 5 kucuk 2,5 yasinda. Ben 30 yasindayim ama 40 yasinda o yuzden yas farklari azEn buyugumu 5 yasinda ikincisi kac yasinda sizin yasiniz kac acaba
Benim buyk 16 ortanca 14 kiz 7 yasinda bende 36 yasindayim sen ve esin verecek bu karari ben seni kararsiz gordum kuzum hem istiyor hem istemiyor gibi iyice dusunin kararinizdan emin olunca yapin boyle celiski senin benini yorar hayirlisi olsunBuyuk 5 kucuk 2,5 yasinda. Ben 30 yasindayim ama 40 yasinda o yuzden yas farki pek yok
Coooook haklisin. Psikolojik olarak etkilensin istemem acijcasi. Kucuk biraz onu eziyor gibi sanirim kardese o yuzden sicak bakmiyorBebek sahibi olma kararını çocuklarınıza sormayın o kendi çocuk sahibi olmak istediğinde kendi kararını size sormayacak![]()
Istiyo musunuz sizBuda benim gebelik testim valla varmi yokmu bilemiyorum adete 5 gun falan var
Kesinlikle ayni dusuncedeyim normalde. Biri diyor ki kizin olsun, biri diyor ki iki cocukla yaz mi gelir digeri diyor ki parayi ona buna yedireceginize bi cocuk daha dogur ona yedir. O bu dan kasit esimin ailesi. Bu sekilde aklima giriyorlar. Yoksa iki cocuk ideal en azindan idare edebiliyorum suan her anlamdaBu dünyaya bir çocuk daha getirmek istiyor musunuz gerçekten? Benim iki çocuğum var, bazen onlara haksızlık yapmışım gibi geliyor bu dünyaya getirerek. Üstelik hayatınızı çocuk bakarak mi geçirmek istiyorsunuz?
Tabi herkesin kendi kararı ama asla benim için değil.
İkisi biraz daha büyüyünce olursa belki daha az etkilenir. Kardeş güzel şey ya ama arka arkaya biraz zor oluyor, hakkınızda hayırlısı olsunCoooook haklisin. Psikolojik olarak etkilensin istemem acijcasi. Kucuk biraz onu eziyor gibi sanirim kardese o yuzden sicak bakmiyor