2 cocuk pismanlik olur mu?

Başkalarının değil sizin ne düşündüğünüz önemli.3.çocuğa psikolojik ve maddi olarak hazır mısınız bunu düşünün ona göre karar verin.

Bende aslinda 3. Cü cocugu istiyorum. Kizim yok. Olsa güzel olur. Ama 3. Erkek de olsa olabilir. Lakin Coronadan dolayi ve baska sebeplerden dolayi (simdilik) vazgectim. Iki evladim var ve onlari iyi hayata hazirlamaya gayret ediyorum. Her cocugun farkli ihtiyaclari var ve ben iki cocugumun bu ihtiyaclarini karsilamaya calisiyorum. Ikisine ücüncü de eklense (bunun hamileligi lohusaligi ilk uykusuz sene vs) yetebilirmiyim emin degilim. Maddi acidan sorun olmaz. Emin olsaydim denerdim. Ama asidan sonra hamile kalmaman lazimmis onun icin bu sene gecti sayilir zaten cünkü ikinci asiyi iki ay sonra olmam lazim

Bu sizin karakterinizle yapinizla ilgili. Bakin ben 37 yasindayim 4 yasinda bir cocugum var. Tup bebekle hamile kaldim oyle zordu ki allah isteyen herkese nasip etsin ama sonrasi daha zordu kimsem yoktu surekli aglayan bir bebek yetersiz hissettim kendimi. Hep derim sacimda 1 tane siyah kalmadi diye simdi buyudu sukur. Son demlerimdeyim yaptim yaptim yapamadim kalir yani(olur mu bilmem de) ama ben benligimden ciktim. Kizim cok istiyo bir kardes ama tekrar basa don o sikintilari yasa zor geliyo. Rahatima duskunum. Ama benim arkadaslarim var 3 cocuklu kadin sesini bile yukseltmiyo ben iste boyle degilim. Cocuk isi sabir isi elbet olunca sukrediyosun ama hayata bakis acisi bu ne beklediginizle ilgili. Kimse size yapin da diyemez yapmayin da ama geri donusu olmayan bir yol
Tesekkur edrrim rabbim bagislasin. Kesinlikle ve oncelikle Allah olmayana versin. Yani hic bi zaman keyfime duskun olmadim zorlandigim oldu evet ama hep anne olucam bakis acisiyla buyuyunce bi sekilde tolore ettim ama suan vana meme yaralarimi hatirlattin 😀 ayni yoldan gecmek zor gercekten.

Kesinlikle ayni dusuncedeyim normalde. Biri diyor ki kizin olsun, biri diyor ki iki cocukla yaz mi gelir digeri diyor ki parayi ona buna yedireceginize bi cocuk daha dogur ona yedir. O bu dan kasit esimin ailesi. Bu sekilde aklima giriyorlar. Yoksa iki cocuk ideal en azindan idare edebiliyorum suan her anlamda
İnsanların öyle böyle demesiyle mi alacaksınız bu kararı. Evet parayı ona buna yedirmeyin, ailecek gezin tozun kendiniz yiyin.

Başkalarının değil sizin ne düşündüğünüz önemli.3.çocuğa psikolojik ve maddi olarak hazır mısınız bunu düşünün ona göre karar verin.
Bekarken isigi goren gelsin modundaydim cocuklari severdim ama anne olmakla sevmenin alakasi yokmus 🙃 madden hazirim ama psikolojik olarak acaba diyorum cunku 2 evladimi ihmal etme korkusu yasiyorum

Kesinlikle ayni dusuncedeyim normalde. Biri diyor ki kizin olsun, biri diyor ki iki cocukla yaz mi gelir digeri diyor ki parayi ona buna yedireceginize bi cocuk daha dogur ona yedir. O bu dan kasit esimin ailesi. Bu sekilde aklima giriyorlar. Yoksa iki cocuk ideal en azindan idare edebiliyorum suan her anlamda
Kucügun ana okulu veya ilk okul 1 baslasin oyle düsenebilirsin benim kizim 1 sinif cok sukur okumaya gectik en azindan diger islerini kendi halledio cokta akilli dogdugundan beri evde varla yok arasi biseydi cok sukur

İnsanların öyle böyle demesiyle mi alacaksınız bu kararı. Evet parayı ona buna yedirmeyin, ailecek gezin tozun kendiniz yiyin.
Tamam iste aileye 3 bi uye daha duseniyor isye olursa birlikte 4 kisi olarak yiyecekler yorum yaparken incitmeden yorum yaparsaniz konu sahibine yuregine dusmus soruyor sadece paylasiliyor

Bende aslinda 3. Cü cocugu istiyorum. Kizim yok. Olsa güzel olur. Ama 3. Erkek de olsa olabilir. Lakin Coronadan dolayi ve baska sebeplerden dolayi (simdilik) vazgectim. Iki evladim var ve onlari iyi hayata hazirlamaya gayret ediyorum. Her cocugun farkli ihtiyaclari var ve ben iki cocugumun bu ihtiyaclarini karsilamaya calisiyorum. Ikisine ücüncü de eklense (bunun hamileligi lohusaligi ilk uykusuz sene vs) yetebilirmiyim emin degilim. Maddi acidan sorun olmaz. Emin olsaydim denerdim. Ama asidan sonra hamile kalmaman lazimmis onun icin bu sene gecti sayilir zaten cünkü ikinci asiyi iki ay sonra olmam lazim
Allah gonlunuze gore versin. Kac yasindasiniz bu arada. Yani bana da olabilir gibi geliyor ama iki cocukta ki kadar net degilim maalesef.

Kucügun ana okulu veya ilk okul 1 baslasin oyle düsenebilirsin benim kizim 1 sinif cok sukur okumaya gectik en azindan diger islerini kendi halledio cokta akilli dogdugundan beri evde varla yok arasi biseydi cok sukur
Yani olursa dusuncem oyle tabi hemen bu yil falan degil

Tamam iste aileye 3 bi uye daha duseniyor isye olursa birlikte 4 kisi olarak yiyecekler yorum yaparken incitmeden yorum yaparsaniz konu sahibine yuregine dusmus soruyor sadece paylasiliyor
Pardonda yorumumun neresi incitici? Allah Allah, akşam akşam.
Bende fikrimi söyledim. İnsan kendisi ister,maddi manevi hazır olur, dünyanın ve ülkenin geleceğine güvenir çocuk yaparda elalemin cocuk az bir daha yap demesiyle çocuk mu yapılır ? Bu da benim fikrim.

Back
X