- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Bence yapılmaz. Tüm borçlar bitene kadar değil belki ama 1-2 sene bekleseniz, maaşlarınıza az da olsa zam gelince eliniz daha rahatlar.
Siz ne kadar maaş alıyorsunuz?
2.çocuğu bırak, kızınız okula başlayacak 3 kişi bile zor geçinilir 700 tl ile.
2. bebek olunca çalışmayacağınız için sanırım kendi maaşınızı katmadınız.ben suaz 2700 tl net alıyorum
2. bebek olunca çalışmayacağınız için sanırım kendi maaşınızı katmadınız.
Şu an kazandığınız tüm parayı biriktirseniz 1 yıl boyunca. Bebek ele avuca gelene kadar size destek olur.
Tazminatınızı alıp çıkma şansınız var mı?evet doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum 10 senedir yıllık izin bile yapmadan çalışıyorum çok yoruldum
Tazminatınızı alıp çıkma şansınız var mı?
Arabanız da baya pahalıymış. EşiniZle ortak görüşte olursanız daha uygun 2. el bir araba ile değiştirebilirsiniz
Evet araç fiyatları pahalı ama yine de daha uygun araçlar var. 45-50 peşinle çok güzel ikinci el bir araba alabilirsiniz. Daha 60 bin ödeyeceksiniz çünkü.araç fiyatları o kadar pahalı ki şuan öyle bir durum söz konusu değil
Ben hesabi anlamadim. Kredileriniz toplam 2.700 degil mi? Sizin maasiniz onu odese esinizin maasi ile rahat gecinirsiniz.ben suaz 2700 tl net alıyorum
Ben hesabi anlamadim. Kredileriniz toplam 2.700 degil mi? Sizin maasiniz onu odese esinizin maasi ile rahat gecinirsiniz.
Ucretli dogum iznini kullanin sonrasinda da uygun bir bakici tutarsiniz.
Bir yil tum maasinizi tek kurusuna dokunmadan biriktirin, hem tek maasla nasil kosullarda yasayacaginizi gormus hem de isten ayrilinca zor zamanlarinizda sizi idare edecek parayi biriktirmis olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?