2.cocuk

Su an 28 aylik kardesi oldugunda 37 aylik olacak oyle dusun. Benim 1. Ve 2. Cocugum arasinda 33 ay vardi simdi biri 5.5 digeri 2.5 yasinda ve cok guzel oyun oynuyorlar. Kardesten iyi arkadas mi olur. Bu arada 2. Ve 3. Arasindada 27 ay var. 3 numarada buyusun ortalik oyundan gecilmez.

Bir de soyle dusun arayip bulamayanlar tedavi olup sonuc alanayanlar var bak vok sukur 3 ay sonra hamile kalabilmissin

Yapabilir miyim diye korkma. Allah bir kolayligini veriyor. Onlarin sevgisi yeter...

1-2 sene sabredebilirseniz sonranız tek çocuklu ailelere göre daha rahat olacak.
Benim kardeşimle aram 37 ay, çocukluğuma dair annemi hiç hatırlamam hep kardeşimle oynardık, çok da eğkenirdik; büyüyünce de sinemaya falan hep onunla gittik.

30 ve 15 aylık çocukları olan bir anne olarak bana verilen öğüdü, size aktarıyorum.
‘Akıl sağlığınızı koruyun, gerisi Allah kerim bir şekilde büyüyorlar’.
Gerçekten tek önerim bu.
Ya :)) guzel oneri
anlasilan bayagi yoruluyorsunuz kolayliklar dilerimm
Simdi cok yorucu olsada buyudukce duzelecek bence en guzeli yas araliginin yakin olmasi benimde biri 4 u digeri 2'yi bitirdi. Zamaninda cok zorlansamda suan meyvelerini yiyorum diyebilirim oyun arkadaslari birbirlerini korur kollarlar arada kucuk kavgalari oluyor ama o kadar da olur.
Yazinizi gorunce az gecmise gittim geldim gecicek biz suan cok rahatladik

Benimkilerin arası 5 yaş
İdeal diye düşünmüştüm
Ama değilmiş :)
Büyüğünün manevi zorluğu en az 5 kat arttı
Zor çocuğu oynuyor kıskançlıktan
Küçüğü zaten mızmız
ne kadar yakın yaşlar olursa o kadar iyi galiba

Benim ilk oğlum 22 aylıkti kardeşi doğduğunda. Bazen ikisine yetmek zor oluyor ama ikisini beraber görünce iyiki olmuş diyorum. Uykusuz geceler de cok oluyor ilk sene ama neyise. Zamanla insan adapte olmaya başarıyor ve bir düzen oturtuyor. Allah sağlıkla kucaga almayı nasip etsin
Benimkilerin arasi da 22 ay :) kucuk olan, kisim 9.5 aylik oldu, dis doneminde. Allahim sana geliyorum diye bagirasim var :)

Back
X