Çift kişilik yalnızlık

Mutlu yuvalarda yanlışlıkla da olsa 2 de yaparsın 3 de. Ana baba mutluysa bebekler huzurla büyüyecekse ne ala. Hata da olsa o bebek büyür mutlu mesut yaşanır.

Ama ben beni sevmeyen mutlu etmeyen heriften çocuk yapma ihtimalim olsan ona 1 km bile yaklaşmam. değil ilişki yaşamak olduğu sokağa adım atmam. bu adamla ömür boyu beni bağlayacak olan bebeği asla doğurmam. Ne kendimin ne de bebeğin günahına girerim. Forumda dayak yiyen de hamile kalıyor, eşi aldatan da. Mutsuz olan gebe kalıyor, küfür kıyamet her gün kavga eden de. Sonra da çocuğum için boşanmıyorum falan filan. Allah bu mantığı bana vermiş de o kadınlara vermemiş mi. Bahane işte. Çoğu kadın da psikolojik sorunlu ama tedavi almayı reddediyor. Keşke tedaviler hakkıyla yapılsa da kadınlar daha mantıklı davranabilse. Çocuk yapmak 5 dakkalık iş ama bir insanın ortalama ömrü 70 sene. Sizin düşünmeden 5 dakkada yaptığınız bebek en az 50 sene bu hayatı yaşayacak. O çocuk hep bebek kalmayacak. Aklı erecek. Düşünecek. Sorgulayacak. Kolay mı bu hayata adapte olmak.

Back