Günaydın kızlar....pcos hastayım normal yolla gebelik olmadı, tabi Allah ın takdiri belki zamanla olurdu bilemiyorum ama ben tedavi uyguladım yumurta gelişimi ve takibi sonrasında çatlatma şeklinde ve çok şükür dünya yakışıklısı Bi oğlum var, Allah tüm isteyenlere nasip etsin...Çalıştığım ve bakıcı konusunda zorlandığım için 2.yi uzun bir süre ertelemiştim.. Evime 1 saat uzakta iş yerim ve çalıştığım kuruma kreş yapılacakmış, şimdi ben böyle Bi imkan varken sizce 2.yi yapmalı mıyım.. Oğlum da şu an kreşe gidiyor zaten.. Getir götür 1 saat yol sizce fazla mı... Bu arada tedavi ile olunan durumlarda ilişki günü verildiği, yumurta çatlama günü belli olduğu için, erkek cinsiyetini belirleyen spermler daha hızlı hareket edip hali hazırda tedavi ile büyüyüp onu zaten çatlatılmış Bir şekilde bekleyen yumurtaya kavuşacağı için yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullandığım her durumda eğer gebelik oluşursa erkek mi olacak.. Yumurta geliştirici tedavi veya aşılama sonrası kız bebek dünyaya getiren var mı.. Allahım öncelikle sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.. Ama Bi oğlum olduğu için ve kız çocuklarını da sevdiğim için ne yalan söyleyeyim Bi de kızım olsun isterim,bu konuda tecrübelerinizi aktarabilirseniz mutlu olurum..