2. Çocuk

Ahles

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
798
629
303
Selam kızlar, 2 yaşında bi kızım var 34 yaşında olacağım bi kaç aya ve eşim erkek çocuğumuzda olsun diyor yani erkek çocuğunu eskiden beri çok istiyor ama kızım zaten huysuz bi çocuk e benim kilo 90 oldu 1.70 boya aldım başımı gittim. Şuan ben çalışmıyorum çocuğum okula gidene kadar ben bakmak istiyorum. Eşimin maaşı 5 bin evimiz kendimizin borcumuzda yok sizce 2.çocuk için yeşil ışık yakiyim mi bende?

Bence yanlis anlamayin yasta geciyor gibi cocuklarin yas araligida iyi olur ne yakin ne uzak maasinizda gayet yeterli kirada odemiyorsunuz bundan bi 5 sene sonra isteseniz belki olmayacak bence imkanlariniz gayet guzel yinede karar sizin

Kız olsa ne yapacaksınız peki?

Bu gidişle eşiniz erkek olana kadar yapar çocuk. Bence benim fikrim çocuğa en fazla emeği geçecek kadın olduğu için kendin isteyene ve hazır olana kadar yapma. Öz eleştirim ben senin yerinde olsaydım çocuk yapmazdım esim erkek bebek istediği için.

Bana kalırsa bu teklif şu an için Kırmızı ışığı hakediyor 🤭 onu bunu boşverin de siz ne istiyorsunuz, bunu düşündünüz mü? İlla ağır basan bir ışık vardır 😏
Ben kızımda çok zorlandım gözüm korkuyor ama çok seviyorum şuan bebek görünce bile keşke bi tane daha olsa diyorum ama ilerde ikisine yetemezsek diye içim içimi kemiriyo e bide kilolarım :(

Ben kızımda çok zorlandım gözüm korkuyor ama çok seviyorum şuan bebek görünce bile keşke bi tane daha olsa diyorum ama ilerde ikisine yetemezsek diye içim içimi kemiriyo e bide kilolarım :KK43:
Sanırım anne olunca yetersizlik hissi otomatik olarak yükleniyor bünyeye zaten. yaşadığınız şehir -maaşın yetebilmesi açısından- ya da yardım edecek birinin olup olmaması da karar vermenizde etkili olabilir.

Gercekten istemiyorsa baskı yapmıyorsa yapmayın derim 1 çocukta yeterli bence bilmiyorum yasadigim en büyük korku hamilelik korkusu benim neden öğlene kadar uyumaktan gezmekten giymekten alikoyayim ki kendimi diyorum bazen not: 2 çocuğum var 3. 'yu istemiyorum

İkinci çocuğun kız varsa erkek, erkek varsa kız olsun düşüncesini anlayabilirim ama bunu bir arzu haline getirmek sağlıklı bir bakış açısı değil. Kız olursa sorun yapacak biri mi eşiniz?

Kızınız henüz küçük ve sizi zorlayan bir çocukmuş üstüne doğum kilolarınız da duruyor. Bence 1-2 sene kızınızın büyümesi ve hemde kilo vermeniz için bekleyebilirsiniz.

İkinci çocuğun kız varsa erkek, erkek varsa kız olsun düşüncesini anlayabilirim ama bunu bir arzu haline getirmek sağlıklı bir bakış açısı değil. Kız olursa sorun yapacak biri mi eşiniz?

Kızınız henüz küçük ve sizi zorlayan bir çocukmuş üstüne doğum kilolarınız da duruyor. Bence 1-2 sene kızınızın büyümesi ve hemde kilo vermeniz için bekleyebilirsiniz.
sorun yapmaz ama üzülür, erkek çocuk tutkusu var

5000 ile 2 çocuk nasıl olur benim aklım almıyor ,hesaplarım tutmuyor kusura bakmayın .
Ayrıca eşiniz erkek çocuk istiyor diye 2. Çocuğu yapmak büyük bir hata olur

• Beğen
Reactions: 000
Selam kızlar, 2 yaşında bi kızım var 34 yaşında olacağım bi kaç aya ve eşim erkek çocuğumuzda olsun diyor yani erkek çocuğunu eskiden beri çok istiyor ama kızım zaten huysuz bi çocuk e benim kilo 90 oldu 1.70 boya aldım başımı gittim. Şuan ben çalışmıyorum çocuğum okula gidene kadar ben bakmak istiyorum. Eşimin maaşı 5 bin evimiz kendimizin borcumuzda yok sizce 2.çocuk için yeşil ışık yakiyim mi bende?
ben bu konuları gercekten anlayamıyorum
nasıl cocuk yetıstırdıgınızı maddı durumunuzu sosyal sartlarınızı aıle ıcı huzur ve duzenınızı bız bılmıyoruz kı evet ıkıncı cocugu yapın dıyebılelım
ayrıca ya ıkıncı cocuk kız olursa ?
bırılerının lafına gore veya bır kızımız var ıkıncı oglan olsun dıye dogurulmaz

Back
X