2. Çocuk

Benim koca da erkek erkek diye diye erkek oldu 😁😁😁 ben tahmin ediyordum ama yinede belki kız olur diyordum 😁 bence kilonuz sıkıntılı ama yaş daha da sıkıntılı. Cocugunuzun okula gitmesine 4 sene var doğru muyum 38 yasinda olcaksınız. Yani bide o da kız olursa? Ben hic sevmiyorum bu muhabbetleri esime de sinir oluyordum. Ben mesela 28 yasindayim katiyen 2.yi düşünmüyorum sezeryanda tüpleri baglatabilirim ki benim maddi durumum 4 cocuga bakcak kadar mesela huysuz bi cocugum olsa 35 yasinda olsam cesaret hic edemezdim. Iyi düşünülmeli...

İlk çocuk heycanla ilklerle falan derken bı şekilde büyüyor da ikinci çocuk için annenin hazır olması lazım nokta

5 bin lira ile 4 kişi 2si bebek nasıl geçineceksiniz? Şimdi hamile kalsanız 7 sene sonra küçük çocuğunuz okula başlamış olur. O zamana kadar tek maaşla geçinmeyi göze alıyor musunuz? Şimdi bile en iyi imkanlarla yaşamıyorken sahip olacağınız 2.çocukla ilk çoçuğunuzun imkanlarından kısacaksınız.

ben bu konuları gercekten anlayamıyorum
nasıl cocuk yetıstırdıgınızı maddı durumunuzu sosyal sartlarınızı aıle ıcı huzur ve duzenınızı bız bılmıyoruz kı evet ıkıncı cocugu yapın dıyebılelım
ayrıca ya ıkıncı cocuk kız olursa ?
bırılerının lafına gore veya bır kızımız var ıkıncı oglan olsun dıye dogurulmaz
Maddi durımu yazdım hanımefendi, diğer konularda sıkıntı olsaydı belirtirdim, tüm sorunları yazdım zaten. Birde işkence ediyoruz çocuğumuza, erkek yapalım ona işkence nasıl oluyor bi bakalım diyoruz!

Kızım - oğlum zor bir bebek deyip de ikinciye nasıl hemen cesaret ediyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. Daha bir düzeni bile yoktur ki 2 yaşındaki çocuğun?
Soruyorum zaten henüz cesaret etmedim

Benim koca da erkek erkek diye diye erkek oldu 😁😁😁 ben tahmin ediyordum ama yinede belki kız olur diyordum 😁 bence kilonuz sıkıntılı ama yaş daha da sıkıntılı. Cocugunuzun okula gitmesine 4 sene var doğru muyum 38 yasinda olcaksınız. Yani bide o da kız olursa? Ben hic sevmiyorum bu muhabbetleri esime de sinir oluyordum. Ben mesela 28 yasindayim katiyen 2.yi düşünmüyorum sezeryanda tüpleri baglatabilirim ki benim maddi durumum 4 cocuga bakcak kadar mesela huysuz bi cocugum olsa 35 yasinda olsam cesaret hic edemezdim. Iyi düşünülmeli...

Tüplerinizi bağlatamazsınız..
35 yaşını geçiyor olmanız,
Yada en az 3 çocuğunuzun olması
Yada gebelik olduğunda bir risk teşkil etmesi falan gerekiyor
28 yaşında, tek çocuklu bir kadının tüplerini bağlayacak cerrah bulursanız, ona gitmeyin :)

1) kocam erkek çocuk istediği için çocuk istese, 3-5 yolla korunur, bu zihniyetin üremesini engellerdim.
2) 2 yaşındaki yavrunuz zor, siz hazır değilsiniz, zaten burada daha fazla konuşacak bir şey kalmamış demektir.
3) herkesin hayat standartları farklı, ama 5 bin lira gelir, çok çocuklu ev için ucu ucuna belki.
Zira sadece bu ay çocukların hastane ve doktor masrafları 1000+bizde, malum kış dönemi.
4) 90 kilo üstüne hamilelik büyük cesaret.
Sadece kilolu olmak anlamında değil, 2 yaşında bir yavrunuz daha var, onun pesinden koşacaksınız, kendinizi tüketmeyin boşa.
Önce kilonuzu verin, sağlığınıza kavuşun.

Sahsi fikrim kadın hazırsa ikinciye cesaret etmeli. Ha esinizin erkek evlat hayranlığına yorum yapmıyorum, saçma geliyor bana, ama neyise. 160 kilolada doğuran var, bu ama ne anne için, ne bebek için nede sağlık çalışanlar için kolay birşey degil. Şu anda kilom fazla diyorsaniz önce kilo verin. O zamana kadar çocuğunuz daha olgunlaşır. Hazir olduğunuz zaman yeşil ışık yakın. Buda bana göre hissediliyor zaten

Maddi durımu yazdım hanımefendi, diğer konularda sıkıntı olsaydı belirtirdim, tüm sorunları yazdım zaten. Birde işkence ediyoruz çocuğumuza, erkek yapalım ona işkence nasıl oluyor bi bakalım diyoruz!
:olamaz: size ıyı forumlar.

1) kocam erkek çocuk istediği için çocuk istese, 3-5 yolla korunur, bu zihniyetin üremesini engellerdim.
2) 2 yaşındaki yavrunuz zor, siz hazır değilsiniz, zaten burada daha fazla konuşacak bir şey kalmamış demektir.
3) herkesin hayat standartları farklı, ama 5 bin lira gelir, çok çocuklu ev için ucu ucuna belki.
Zira sadece bu ay çocukların hastane ve doktor masrafları 1000+bizde, malum kış dönemi.
4) 90 kilo üstüne hamilelik büyük cesaret.
Sadece kilolu olmak anlamında değil, 2 yaşında bir yavrunuz daha var, onun pesinden koşacaksınız, kendinizi tüketmeyin boşa.
Önce kilonuzu verin, sağlığınıza kavuşun.
Onun erkek çocuk istemesi biraz babasının kendisine sevgi ilgi göstermeyip kız kardeşine tapmasından dolayı, kendi oğlundan acısını çıkarmak istiyor

Onun erkek çocuk istemesi biraz babasının kendisine sevgi ilgi göstermeyip kız kardeşine tapmasından dolayı, kendi oğlundan acısını çıkarmak istiyor

Daha beter..
Çocuklarımız geçmişimizin yükleri ile şekillenmek zorunda değil.
Gitsin babası ile sorununu çözsün çocuğun cinsiyetine bağlı hayal kuracağına.

Bana ozel msj atarmsn cnm ben atamjyorum da seni ariyordum bendeee gorunce cok sevndm

şişman annenin obez çocuğu oluyor

Pardon bunu neye dayanarak söylüyorsunuz acaba? Dünya üzerindeki bütün şişman annelerin cocuklarının obez olduğuna dair bir kanıt var mı elimizde?
O zaman bütün çiroz annelerin de cocukları çiroz olur mu diyeceğiz?

Kusura bakmayn sevdgm sohbetm olan arkadasma denk gelnce direk dalmis gbi oldum

Bi arkadas yazmis cocuk demek km ne derse desin kadini yuzde 90 95 belkide ilgilendiren bir olay baba icin cok sey degismiyor gbi ama anne icin bambaska ...
O yuzdwn sen kendni sorgula sen ne istiyorsun o onemli olan bana da cok diyorlar kardes kardes yap diye ama hic hazir hissetmiyorum kmse kmseye yao yahut yapma diyebilinecek bi konu degl bence cock mevzu

Tüplerinizi bağlatamazsınız..
35 yaşını geçiyor olmanız,
Yada en az 3 çocuğunuzun olması
Yada gebelik olduğunda bir risk teşkil etmesi falan gerekiyor
28 yaşında, tek çocuklu bir kadının tüplerini bağlayacak cerrah bulursanız, ona gitmeyin :)

30 yasinda 2. Cocuktan sonra baglattim.
Neden baglamasin ki, doktor elbette fikrini soyluyor ama karar kadin ve kocasina ait oluyor. Hatta bence kocaya bile oy dusmemeli de, iste zorunluymus.

Bu durumda acısı olursa eğer oglunuzdan değil kızınızdan çıkacak. Kendisine verilmeyen değeri oğluna ekstra vererek kendi yaşadığı şeyi kızınıza yaşatacak büyük ihtimalle.

Bunu bile bile nasıl ikinci çocuk düşünürsünüz?

Son düzenleme:
Back
X