- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.381
- 798
Ben bencilliğe katlanamıyorum.Çok incesin teşekkür ederim2.çocuk şart diye ağzıma bir kürekle vurmadığın kalmıştı bence de kesinlikle akıl kârı bir iş değil 2. Çocuk. Yapmaya niyetlenenlerin cesaretine hayran kalıyorum.
LÜtfen bu konuda yazabildiğin kadar yaz haz alıyorum okudukçaBen bencilliğe katlanamıyorum.
Her şart olgun, aile istiyor, yaşı genç vs.
Ama rahatım bozulacak, e yani şimdi rahatın için hiç doğurmasaydına çıkıyor kapı.
Kilomu verdim, ne bileyim hayata başladım vs.
Eee, kardeş önemli bir olgu.
Olur olmaz orası ayrı ama her şart olgunsa, aile genişletebilme imkanı var ise ‘keyif’ için bunu tercih etmemek bana delilik olarak geliyor.
Ha desin ki ‘yarınımız belli değil, dünya kaos içinde, ne oluruz kestiremem’ o başka bir şey.
Hayat gailesi veriyoruz, sağlığım eskisi gibi değil, ruhen kaldıramam, maddi olarak düşüşe geçerim hepsine okeyim cidden ama hanımefendinin kahve alışveriş seanları bölünecek diye 2.çocuk yapmamasına söverim, sövüyorum da.
Tabi benim bebe o zaman küçük konuşuyorum bol kesedenAy niye dalmışım araya acaba ajsjsjs
Duvar gene iyi ya, bir süre arabaya binince ev gibi ayakkabılarını çıkarırlardı, sonra onların altını yalarlardı yol boyu.
Ay ne günlerdi, ben bile düşününce geçmişi kendime çok acıyor çok ağlıyorum, insan değilmişim be
Bence yapmalısın ikinciyi, ben her zaman kardeşten yanayımdır eğer ki çok büyük aile problemleri ya da dara düşülecek maddi sıkıntı yok ise.
Ama mervenin nasıl bir süreç geçirdiğini bilmiyorum, ayrıca aileden de uzak kalıp destek göremeyecek, sendromları gelmemiş falan.
Ben bencilliğe katlanamıyorum.
Her şart olgun, aile istiyor, yaşı genç vs.
Ama rahatım bozulacak, e yani şimdi rahatın için hiç doğurmasaydına çıkıyor kapı.
Kilomu verdim, ne bileyim hayata başladım vs.
Eee, kardeş önemli bir olgu.
Olur olmaz orası ayrı ama her şart olgunsa, aile genişletebilme imkanı var ise ‘keyif’ için bunu tercih etmemek bana delilik olarak geliyor.
Ha desin ki ‘yarınımız belli değil, dünya kaos içinde, ne oluruz kestiremem’ o başka bir şey.
Hayat gailesi veriyoruz, sağlığım eskisi gibi değil, ruhen kaldıramam, maddi olarak düşüşe geçerim hepsine okeyim cidden ama hanımefendinin kahve alışveriş seanları bölünecek diye 2.çocuk yapmamasına söverim, sövüyorum da.
3 müü ben bu sene diye hatırlıyorum sadeceTabi benim bebe o zaman küçük konuşuyorum bol keseden
Maddi olarak hazırız ama manevi olarak malesef. Oğlum oyun terapisine gidiyor ve 1. Sınıfta. Doğduğundan beri ilgi bekleyen bir çocuk. 3. Sınıfa kadar kardeş yapmayın bunu kaybedersiniz dedi birden fazla psikolog.
Tekrar başladık terapiye. Resmen tek çocuk olacağım diye diretiyor dana3 müü ben bu sene diye hatırlıyorum sadece
Kendisi kardes fikrine nasıl bakıyor Calci? Benim kız lafı ağzına tıkıyor kardeş yapsınlar diyenlerin. Asla istemiyor anasının yavrusuTekrar başladık terapiye. Resmen tek çocuk olacağım diye diretiyor dana
Farklı görüş olmaması da şaşırtıcı. Aslında dünya onun etrafında dönüyo sanmaya devam edecek 2 yıl daha ben böyle de düşünebilirim ama uzman değilim tabi. Tam da bu konudan da biraz istiyorum aslında. Şimdi hükümdar o. Bir an önce paylaşsın hayatı kardeşiyle isterim. Gık demeden ne istiyosa oluyo. Bi durmayı öğrenir biraz. Yoksa bu gık demeden olmalar bitmiyo biliyorum. Netice de on yaşa kadar ben de tek çocuktum.Tekrar başladık terapiye. Resmen tek çocuk olacağım diye diretiyor dana
Siz büyükleri bu halden hoşnutsuznuz diye yapıyor olabilir mi? Bebeklere karşı nasıl?Kendisi kardes fikrine nasıl bakıyor Calci? Benim kız lafı ağzına tıkıyor kardeş yapsınlar diyenlerin. Asla istemiyor anasının yavrusu
Ahahaha ne yazayım bilinçli mi yaptım benLÜtfen bu konuda yazabildiğin kadar yaz haz alıyorum okudukça
Bu devrin çocukları zor yahu.Tabi benim bebe o zaman küçük konuşuyorum bol keseden
Maddi olarak hazırız ama manevi olarak malesef. Oğlum oyun terapisine gidiyor ve 1. Sınıfta. Doğduğundan beri ilgi bekleyen bir çocuk. 3. Sınıfa kadar kardeş yapmayın bunu kaybedersiniz dedi birden fazla psikolog.
Aslında aynı şey, ruhen hazır olmamak ya da istememek çok normal bir şey. Hakkını veremeyecek çünkü. Şuan ben bebek görünce deliriyorum çok özledim o halleri ama yapmam, yapamam.Neyse bu konuda biz seninle 8 saat falan tartışmış ve orta noktada buluşamamıştık yanılmıyorsam, yine oraya dönmeyelimalışveriş kahve olayına indirgeyemem ama ruh halinin kaldıramayacağını düşündüğü için çocuk yapmayan kadınlara gayet saygı duyuyorum. Peş peşe çocuk yapıp hayattan soğumak ve etrafını soğutmak yerine tek çocuk okey
2 kere agucuk gugucuk yapıp işine bakar, pek öyle arası yoktur. Kesinlikle kendine ortak istemiyorSiz büyükleri bu halden hoşnutsuznuz diye yapıyor olabilir mi? Bebeklere karşı nasıl?
İstiyor. Bebeklere yaklaşımı da çok iyi.böyle koruyup kolluyor. Sağladığı da çözüm buluyor kendince. Ben abiyim diyorKendisi kardes fikrine nasıl bakıyor Calci? Benim kız lafı ağzına tıkıyor kardeş yapsınlar diyenlerin. Asla istemiyor anasının yavrusu
G.tüne güvenen yapsın valla bişi demiyoruz.Aynen. Başkası olsaydı yerden yere vurmuşlardı.
İstiyor. Bebeklere yaklaşımı da çok iyi.böyle koruyup kolluyor. Sağladığı da çözüm buluyor kendince. Ben abiyim diyor
Ha şöyle deyin canımı yeyinG.tüne güvenen yapsın valla bişi demiyoruz.
G.tüne güvenen yapsın valla bişi demiyoruz.
Şöyle ki; nasıl çocuk istiyor diye kardeş yapılmaz ise burada da istemiyor baskısı sebebiyle rafa kalkacak değil. Arası 12 13 yaş olan kardeşler biliyorum, yakınımda var. Oğlumun sınıf arkadaşının abisi üniversite sınavına hazırlanıyor.Tekrar başladık terapiye. Resmen tek çocuk olacağım diye diretiyor dana
Bizimki baya paylaşımcı bir de her dediği olmuyor yapmıyoruz ama özel durumundan dolayı özel ilgi gerekiyor. Eğer üzerinde durmazsam ilaca kadar gider sonuFarklı görüş olmaması da şaşırtıcı. Aslında dünya onun etrafında dönüyo sanmaya devam edecek 2 yıl daha ben böyle de düşünebilirim ama uzman değilim tabi. Tam da bu konudan da biraz istiyorum aslında. Şimdi hükümdar o. Bir an önce paylaşsın hayatı kardeşiyle isterim. Gık demeden ne istiyosa oluyo. Bi durmayı öğrenir biraz. Yoksa bu gık demeden olmalar bitmiyo biliyorum. Netice de on yaşa kadar ben de tek çocuktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?