2. Çocuk

Son zamanlarda ailevi bir çok problemimiz vardı.
Nasıl oldu anlamadım, fakat hafta sonu "acaba hamilemiyim" diye bir kuşku düştü içime.
İç güdüsel birşey ve eşime dedim (pazar sabahı) hamile olma ihtimalim var sanırım diye.
Aramız bu kadar bozuk iken kulakları ağzına vardı resmen..
Dedim üşenmezsen bir test al pazar ama nöbetçi eczane bulabilirsin sanırım dedim "hemen bakıyorum şimdi internetten" dedi. Tesadüfen de çok yakınımızdaki eczane nöbetçiymiş.
gitti aldı geldi testi.
Sonuç çift çizgi..

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Daha oğlum yeni 2 yaşına girdi.
Nasiptir Allah'tandır diyerek kabullendik ama benim içim rahat etmedi.
Kalktım hastaneye gittim oğlumu babasına emanet ederek.
Ve kese içerisinde "mercimeğimi" gördüm.

2. defa içimde kelebekler uçuşuyor, minik bir yavrum daha olacak...
Fakat nasıl çıkılır bu işlerin içinden bilemedim...
Plansız, beklenmedik oldu bizim için ama. Eşim çok mutlu, bu güzel birşey.
Ben de mutluyum, oğlumun bir kardeşi olacak, benim gibi tek çocuk olarak büyümeyecek.
Daha çok erken 3-4 haftalık sanırım. Kalp atışlarını 2 hafta sonra duyabilirmişiz.

Allah hayırlısını versin inşallah...
Karma karışık duygular içerisindeyim... :KK23::KK23:
Hayirlisi olsun canim.Allah kucaginada almayi nasip etsin.benimde ucuncu cocugum plansizdi.ikinci dokuz aylikken kalmis im.iyikide olmus diyorum simdi.baslarda cok kotu olmustum iki cocuk yetrr derdim hep ama oldu Allah uzun omur versin.Allah kolayligini veriyor.

2.çocuk fikri şu an o kadar uzakki bana. Kızım ilerde beni suçlar mı acaba senin yüzünden yalnızım diye :-(

Ben hiç suçlamıyorum :) Oh iyi ki böyle olmuş da demiyorum ah keşke olsaydı diye de hayıflanmadım hiç yer yer aklıma geliyor olsaydı diyorum yer yer olmaması iyi olmuş diyorum kendimce bazı sebeplerden, sıkıntı yok yani nötrüm genelde. Yalnızlıkla baş edebilen de biriyim belki ondan:)
Annemin bazı sağlık sebepleri de yok değildi aslında.

-
Konu sahibi hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah, dilerim diğer sıkıntılarınızda düzelir..

Hayirlisi olsun canim.Allah kucaginada almayi nasip etsin.benimde ucuncu cocugum plansizdi.ikinci dokuz aylikken kalmis im.iyikide olmus diyorum simdi.baslarda cok kotu olmustum iki cocuk yetrr derdim hep ama oldu Allah uzun omur versin.Allah kolayligini veriyor.
Gerçekten sizin için zor olmuş olsa gerek, ben 2. için şoka girdim bir süre.
Hamd olsun tabii iyiki Allah nasib etti sağlıkla doğar inşallah, ama 3. ve diğerleri ile arası az iken, hakikaten zormuş.
Dediğin gibi Rabbim büyük verecektir elbet kolaylığını inşallah.

Hayırlı olsun :anneadayı::21: küçük pürüzler de en kısa zamanda düzelir umarım

İnşallah, ama hayat boyu o pürüzlerin kalkacağına inanmıyorum ben.
Buna şükür diyerek hayata devam ediyorum bir şekilde.
Biri hallolsa diğeri çıkıyor ve hayat bu sanırım, ne kadar sorunlar bitsin diye uğraşsak ta illa birşey çıkacak önümüze.
Bu günümüze şükür.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Hayırlı olsun Can'ım , Nasıl korunuyordunuz ?
Prezervatif.
Çok sağlıklı bir yöntem değilmiş demekki... :KK23:

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin miniginiz,cinsiyeti belli oldumu annesi...

Hayırlısı olsun,Allah tamamına erdirsin.
Zaten istiyormuşsunuz,ikinci çocuk fikrine tamamen kapalı değilmişsiniz ,erken olmuş sadece sizin için ama 3 yaşında olacak neredeyse yavrunuz kardeşi geldiğinde,bu anlamda biraz daha rahat olursunuz.

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin miniginiz,cinsiyeti belli oldumu annesi...

Evet erkek olacak inşallah Allah sağlık versin.
İki erkek artık beni yerler diye düşünüyorum.. :-)

Hayırlısı olsun,Allah tamamına erdirsin.
Zaten istiyormuşsunuz,ikinci çocuk fikrine tamamen kapalı değilmişsiniz ,erken olmuş sadece sizin için ama 3 yaşında olacak neredeyse yavrunuz kardeşi geldiğinde,bu anlamda biraz daha rahat olursunuz.
Amin inşallah.
Aslında istemiyordum, yani aklımda bir ikinci çocuk olsun düşüncesi yoktu.
Fakat süpriz olunca da, dedik Allah hayırlısını kararlamıştır inşallah.
Evet erken oldu malesef, ama inşallah uslu bir bebek olur.
İki kardeş iyi anlaşırsa da benden mutlusu olmaz zaten.

Evet erkek olacak inşallah Allah sağlık versin.
İki erkek artık beni yerler diye düşünüyorum.. :-)

Amin inşallah.
Aslında istemiyordum, yani aklımda bir ikinci çocuk olsun düşüncesi yoktu.
Fakat süpriz olunca da, dedik Allah hayırlısını kararlamıştır inşallah.
Evet erken oldu malesef, ama inşallah uslu bir bebek olur.
İki kardeş iyi anlaşırsa da benden mutlusu olmaz zaten.
Hayırlısı olsun. Dilerim gönlünüze göre olur herşey.

Back
X